Kovács - Magyar András

Kovács - Magyar András gyógyító körútja * 2009. június

456Megtekintés

Gyógyulási csodák sora Magyarország városaiban.

 

Komoly gerincfájdalmakkal, hát- és nyakcsigolya rendellenességgel küszködő, erős testalkatú úr lépett fel a színpadra, és kért segítséget gondjai megoldására. Az úr fekhelye hosszabb ideje vízér sugárzásában volt. Kovács – Magyar András helyszíni kezelése után a fájdalmai megszűntek, gondjai megoldódtak.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Szellem elengedés szertartása után a féloldali süketséggel ( hemianacusis ), tarkónyomással küszködő asszony gondja a helyszínen megoldódott. A hallása tökéletes!

 

***

 

Nyak-, fej- és lapockafájdalommal érkezett a helyszíni gyógyításra egy kedves hölgy. Szellem-elengedés szertartása után kb. 20%-al könnyebben tudta emelni a karját. Kovács – Magyar András kezelése után a fájdalmak enyhültek, megszűntek:

 

 

Egy izületi gyulladással küszködő hölgy fekhelye hosszabb ideje vízér sugárzásában volt, az egész testét érintette, függőleges irányban. Milyen betegségek alakulhatnak ki ebben a típusú negatív sugárzásban? A Nagy Táltoskönyvben olvashatjuk: Leukémia, Parkinson kór, Becheterew kór, sclerosis multiplex, gyyomorvérzés, érszűkület és PCP.

 

***

 

Tíz év óta nyak- és vállfájdalommal küszködő úr lépett fel a színpadra. Jobbra és balra csak 40 fokos szögben tudta mozdítani a fejét. Orvosi javaslatra fizikoterápiás kezelést kapott, de elmondása szerint ennek nem volt eredménye. Kovács–Magyar András helyszíni kezelése, gyógyítása után a fájdalmai enyhültek, megszűntek. Már tökéletesen tudja mozgatni a nyakát, a fejét:

 

 

***

 

Magas vérnyomás, magas koleszterinszint és elmeszesedett gerinccsigolya gondokkal érkezett a Táltos előadására egy fiatalúr. A gyógyítást kérő úr aurája tökéletes, fekhelyén nincs földsugárzás. Létközben rekedt szellem sincs rajta. Az elmeszesedett gerinccsigolyái okozták a belgyógyászati problémáit. Orvosai gallér viselését javasolták. Vajon a gallér megoldaná az úr magas vérnyomását? Orvosai szerint problémája megoldhatatlan. Az úr tökéletesen mozgatta a nyakát, könnyedén hajolt, miután Kovács–Magyar András Táltos kezeléssel a meszesedéseket „lemorzsolta” a gerinccsigolyáiról:

 

 

Okozhat belgyógyászati gondokat a gerincmeszesedés? Igen!  Egy gerincbetegség nemcsak hát-, nyak-, vagy derékfájdalomban nyilvánul meg. Minden egyes gerinccsigolya „vezérel” egy szervet is. Milyen betegséget okozhatnak a gerincelváltozások? Tekintse meg cikkünket!

 

Jegyezzük meg: A gyógyulás alaplépése:

fekhelyünk földsugárzás-mentes helyre tétele!

 

Tekintse meg az egészség megőrzéssel – gyógyítással

kapcsolatos cikkeinket:

Kattintson ide!

 

Érdeklődés, tájékoztatás:

 H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület - a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983  vagy  0036.1.222.3186