Kovács - Magyar András

Kovács-Magyar András: ''Már nem tartanak csodabogárnak az emberek''

2183Megtekintés
Kovacs-Magyar-Andras_Matrix-Drops_2014Alig akad olyan világsztár, aki hazánkba érkezve ne keresné fel Kovács-Magyar Andrást, ha fáj a dereka, vagy a gerince. Ő kezelte többek közt Axl Rose-t, a Guns N’ Roses együttes énekesét a legutolsó pesti koncert előtt, de Yoko Ono is vele gyógyítatta a nyaki sérvét, amikor itt járt. Képességeiről pedig nem olyan rég a Story TV nézői is meggyőződhettek.
 
Ám nem csak a külföldi, hanem a magyar sztárok is rá esküsznek. Engem például Tihanyi Tóth Csaba, a Barátok közt színésze küldött hozzá. Nem elírás, tényleg küldött. Csaba felhívott, és azt mondta, szeretné, ha készítenék Andrással egy interjút a StoryOnline hosszú beszélgetései közé, hiszen tudna érdekes dolgokról mesélni.
 
Természetesen korábban is ismertem a táltos nevét, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy elmélyültem a munkásságában. Őszintén szólva, egészen addig fel sem fogtam, mekkora megtiszteltetés az, hogy a házában fogad, amíg le nem teszteltem a környezetemben lévő embereket. Amikor már a tizedik ismerősöm is a „nem mondod komolyan, hogy neked tényleg időpontot adott a Kovács?!”-kezdetű mondattal kérdezett vissza, akkor már elhittem, hogy tényleg nagy dolog ez a találkozás.
 
- Sokan irigyelhetnek most engem azért, mert itt ülhetek az otthonodban?

– Jó érzés, ha így van.
 
- Szóval nem hívtátok körbe Csabival az összes létező ismerősömet, hogy etessenek meg…
 
– Hidd el, erre egyikünknek sem lenne ideje… Másrészt mi előnyünk származna abból, hogy meggyőzzünk?
 
- Ebben igazad van. De miért olyan lehetetlen dolog tőled időpontot kérni?
 
– Húsz éven át szinte majdnem minden nap gyógyítottam. Napi 100-120 embert kezeltem, beleértve a hétvégéket is. Hozzászoktak az emberek, hogy elérhető vagyok. Nagy tapasztalatot szereztem, és ragyogó, szolgálatkész tanítványokat képeztem ki. Kellett hozzá két-három év, mire elfogadtattam az emberekkel, azokat a közvetlen kollégáimat, akik tőlem tanultak, nálam vizsgáztak, és ma is folyamatosan kontrolálom tevékenységüket, kinek-kinek a maga területén.  Ma már többnyire ők gyógyítanak, az én irányításommal. Elégedett tanár vagyok, mert kiváló munkát végeznek a kollégáim, akik a nevem alatt gyógyítanak, és kizárólag az általam képviselt módszerekkel. Kétségtelenül jó érzés, hogy sokan ragaszkodnak ma is hozzám, de sajnos egyéb alkotó és kutató munkáim, valamint az előadásaim, az iskolám mellett ma sincs több szabadidőm, mint régen volt.
 
- Titkos a telefonszámod?
 
– Kizárólag a privát számaim.
 
- Csaba miért adta meg nekem?
 
– Csaba még senkinek nem adta meg az elérhetőségemet. Te voltál az első, mert méltónak talált rá. Olyan baráti köröm van, akiknek az ismerőseik, szintén nyitott kapukat találnak nálam.
 
- Állt már lent beteg ember a vaskapunál, a házad előtt?
 
Hiszen, név szerint engem keresnek a nagyvilágból és itthonról szintén. Gyógyíthattam már többek között a Perzsa Sah családját, A dubaji emír családját, a monacói hercegnőt, Yoko Onot, Axl Rose-t, a Guns N’ Roses énekesét. Nagyon jó érzés, hogy magyar emberként tehetem szert hírnévre.
 
- Hogyan jutnak el hozzád ezek az emberek?
 
– Az uralkodó feleségét először megműtötték Angliában, majd Svájcban, de ott is lemondtak róla. Svájcban egy professzor ajánlott neki, így jutott el hozzám. Rövid idő alatt sikerült teljesen meggyógyítanom. Yoko Ono nyaki sérvvel érkezett hozzám, gyógyultan távozott.  Három évvel ezelőtt majdnem elmaradt a budapesti Guns N’ Roses koncert, mert úgy beállt az énekes dereka, hogy mozdulni sem tudott. Orvosok várták a reptéren, beinjekciózták, behozták a stadionhoz, de még mindig nem tudott talpra állni. Három órája őrjöngött már a közönség, amikor megkerestek bennünket. Ezt követően úgy adta le a koncertet, mintha semmi sem történt volna.
 
- Tihanyi Tóth Csabival honnan ismeritek egymást?

Tihanyi Tóth Csaba
– Az édesapján – Tihanyi Tóth Lászlón – keresztül, akit nagyon szeretek. Részben mert remek színész, akárcsak a fia, másrészt kiváló társalkodó, no és nem restellet ősz halántékkal a Táltos iskolájába járni. Később Csabának gondja volt a gerincével, és megkeresett. Pozitív kisugárzása, egyénisége magával ragadó. Nagyon jó barátok lettünk. Azóta szép eredménnyel segít másokon. A zarándokútjainkra is elkísérnek bennünket.  Egy alkalommal, ott voltak Tatán, amikor Mátyás királyra emlékeztünk. Az égi kapu megnyitását követően, megjelent Szűz Mária. 600-an voltunk, ebből 250-en látták a Mária-jelenést. Soha nem felejtem el! Csaba levette a napszemüvegét, és kérdezte: apu te is látod? És ő is látta. Együtt nézték a jelenést. Csaba ekkor bizonyosodott meg először arról, hogy csodák pedig vannak.
 „Csoda csak azokkal történik, akik kinyitják a lelküket”
 
- A gyógyításaid is ilyen látványosak?
 
– Évek óta tartó előadás sorozataimon, felhívok a színpadra 30-40 embert. Van köztük süket, rosszul látó, depressziós, és olyan, akinek komoly mozgásszervi, vagy gerinc gondja van. Fenn a pódiumon, a nyilvánosság előtt, ha kérik, hozzásegítem őket a gyógyuláshoz. Mindez égi segítőim áldásával történik. Néhány percnyi időt áll csupán a rendelkezésemre, hogy az emberek ismét jobban lássanak, újra halljanak, vagy éppen húsz éve hordozott mozgáskorlátozottságuk, kedvtelenségük alól felszabaduljanak. Aki meg tudja nyitni a lelkét, azzal megtörténik a csoda.
 
- Hosszútávon?
 
– Igen, ezek végleges gyógyulások abban az esetben, ha a kiváltó okot is megszüntetik az érintettek.
 
- Azt mondtad, perceket biztosítasz.
 
– Pontosan. Hiszen csoda csak azokkal történik, akik őszintén meg tudnak nyílni. Akik csupán kíváncsiságból jönnek, vagy szeretnék bebizonyítani, képtelenség az ez úton történő gyógyulás, ugyanúgy távoznak, ahogyan érkeztek. Azt tapasztalom, hogy évről évre csökken a makacs hitetlenkedők száma, akikre soha nem haragszom. Én sem hittem, amíg nem szereztem tapasztalatot. Azóta nem hiszem, hanem tudom a megtapasztalt valóságot.
 
Kovács–Magyar András - Csodálatos gyógyulások az Esti FrizbibenCsodálatos gyógyulások az Esti Fizbiben: Kattintson a képre
 
- Emlékszel még az első emberre, akit meggyógyítottál?
 
– Ugyan 400 ezer embert kezeltem az elmúlt évtizedekben, de emlékszem. Egy nyíregyházi férfi volt, S. Istvánnak hívták, a városi tanácsnak volt az egyik fő-embere. Jómagam már akkoriban is gyógyítással foglalkoztam, masszázzsal és lakások káros földsugárzásának, a vízerek és a Hartmann zónák mérésével. Kerestem az egészséget károsító erőtereket. Mechanikusan már helyre tudtam rakni ízületeket, ha ki volt mozdulva, és segítettem a meszesedési gondokkal hozzám fordulóknak. Megoldottam műtéti beavatkozás nélkül a nyaki- és egyéb gerincsérvek nagy részét.  Nagyon sok krónikus betegségben szenvedő ember, látványosan és gyorsan meggyógyult, miután áthelyeztem szobán belül máshová a fekhelyüket. Természetesen földsugárzás mentes helyre.
Szintén tanultam egyszerű, csodálatos adottságokkal rendelkező emberektől. Akik, ha rátették a kezüket egy adott helyre, eltűnt a beteg fájdalma, akár ciszta, vagy a daganat is. Érdeklődve figyeltem őket, kérdezgettem tőlük, mit és hogyan csinálnak, de nem tudták megfogalmazni. Ösztönösen cselekedtek az istenadta tehetséggel megáldott emberek, akiknek a térdük kalácsában időnként több volt, mint az én több diplomás fejemben. A mérnöki munkám mellett, a szabadidőmben a csodákat kutattam, analizáltam.
Így talált rám egy kedves ember, S. István. Elmesélte, hogy agyvérzés miatt lebénult az egyik keze. Válltól mozgott, de az ujjai és a könyöke már egyáltalán nem. Megfogtam a kezét, illetve a könyökét, és próbáltam felidézni magamban azt az állapotot, amit azoknak az embereknek a közelében éreztem, akik kézrátétellel gyógyítottak. Nem tudtam, mit kell csinálni, csak próbáltam magam átadni a csodálatos gyógyítók közelében átélt emlékeimnek, érzéseimnek. István egy idő után jelezte, forrósodik a keze, engedjem el. Úgy érezte, ég a karja, mintha forró vízbe dugta volna. Kértem, legyen még türelmes, majd öt perc múltán elengedtem a kezét, ami ismét mozgott, több évi bénultság után.
 
- Meglepődtél?
– Nagyon. Hiszen ez már nem technika volt, hanem valami más. Azt azonban ekkor még én sem tudtam, hogy valójában micsoda. 26 éves múltam ekkor. Egyre több betegséget tudtam ezzel az adománnyal gyógyítani, cisztákat és daganatokat tüntettem el. Közben folyamatosan próbáltam magam analizálni, hogy mi lehet a csoda hátterében, szerettem volna másokat is ebben a csodában részesíteni. Mindent figyeltem, mi történik bennem, mire gondolok a gyógyítások közben. Érdekes szituáció volt, nem arról beszélnem, mit fogok csinálni, hanem arról, amit már megcsináltam. A süketek hallottak, a rosszul látóknak javult a látása, a mozgássérültek újra fájdalom és korlátozottság nélkül mozogtak, én pedig próbáltam megfejteni a csodát. Modellezni szerettem volna a megtapasztalt valóságot.
 
- Meglepődtem a reakciódon, amikor arról kérdeztelek, kit gyógyítottál meg életedben először.
 
– Hosszan kellett gondolkodnom, mert még soha nem kérdezte meg tőlem senki.
 
- Neked sem szokott eszedbe jutni az eset?

– Ritkán, nagyon sok a tennivaló, és ez több mint húsz éve folyamatosan így van.
 
- Ezek szerint nem volt mérföldkő.
 
– Valahol áttörés volt a fizikai világból egy láthatatlan világba, de utána annyi ilyen kis mérföldkő, csodálatos gyógyulás volt.
 
- Nem rettentél meg az akkor tapasztalt képességeden?
 
– Nem, mert pontosan ezt kerestem. Inkább meglepődtem, hogy ezek szerint én is egy kegyeltje vagyok ennek az ismeretlen hatalomnak. És ezt az élményt az óta 30-40 ezer tanítványomnak át tudtam adni. Néhányukban már egy-két nap után elindul ez az erő, nem kell éveket várniuk.
Itt jegyzem meg, hogy a tanítványaim közül is vannak olyan szorgalmas gyógyítók és szellemi tudásra éhezők, akiket egy „Elit klub” keretein belül képezek tovább. Ők már 5-6 éve nálam tanulják a gyógyítás művészetét, egyéb más okkult tudományokkal együtt. Ennek része az etikett is, ami sajnálatos módon egyre jobban kopik a mindennapi életünk során. A megszerzett iskolai végzettségek és egyéb tudás mellett, az egyik legfontosabb dolog, egyéniségünk illendő megnyilvánulása embertársaink előtt.
A világot járom velük, szakrális csodákba avatom be őket. Igyekszem nekik átadni a szellemi nemesség hagyatékainak ismeretét, így nagy részük ennek köszönhetően rangosan képvisel, közvetlen munkatársamként szerte a világban. 
 
„A kónikus betegségek túlnyomó többsége azért keletkezik, mert az embereknek földsugárzás felett van az ágya. A daganatos betegségek pedig, Hartmann, és földalatti vízér sugárzás csomópontja felett vannak. ”
 
Kovács – Magyar András
 
- A kezdetek óta kérsz pénzt a gyógyításért?
 
– Nem. Évekig ingyen dolgoztam.  Én köszöntem meg, ha valakihez hozzá érhettem. Képzeld csak el, micsoda bizalom az, ha egy beteg ember megengedi, hogy a lényét megérinthessem.
Megértettem, mitől betegszenek meg az emberek. 100 emberből 98 a mai napig is azért beteg, mert károsító földsugárzás felett van az ágya.
Volt, akinél 12 évig nem volt gyermekáldás, majd a fekhely áthelyezést követően 2 hónap múlva várandós lett. A férje még mindig nem hitt a földsugárzások ártó hatásában és visszaparancsolta a feleségét a régi fekhelyükre 2 hónapos várandósan. A hölgy sajnos egy hét múlva elvetélt.  
Soha nem gondoltam, hogy a gyógyításból fogok élni.
 
- Hogy érzed, csodabogárnak tartanak még az emberek?
 
– Nem. Azon már túl vagyunk. Néhány hónappal ezelőtt azonban a Story TV nézői a saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy mennyire nem vagyok csodabogár.
Volt egy érdekes eset, amelynek alapján behívott a műsorvezető. Egy kisfiút kórházba vittek, mert hasi fájdalmai voltak. Vakbélre gyanakodtak, felnyitották, és összeszaladt a kórházban minden sebész. Hasnyálmirigy- és nyirokrák volt a diagnózis, és a kisfiút műthetetlennek nyilvánították. Felhívtak a keresztszülők, és kérték a segítségem. Két hét múlva jelentős javulás állt be, egy hónap múlva pedig eltűnt a daganat. Ennek már másfél éve.
Ugyanebben a produkcióban később ötven embert gyógyítottam meg egyenes adásban. Rosszul látót, süketet, mozgássérültet, gerincsérves beteget. Olyan betegek, akik fél éve még mozdulni nem bírtak! Volt köztük egy 28 éves lány, aki zárkózottan, befelé fordulva várakozott. Kiderült, egy halott ember szelleme volt hozzá kötődve.  Átsegítettem a szellemet a túlvilágra, és teljesen rendbe jött a lány, aki ma már egy felszabadult, boldog ember.
 
- Mik a betegségek leggyakoribb okai?
 
– Hét csoportra osztom a lehetséges okokat.
Lehet fizikai probléma, amikor valakinek eltörik a keze.
Energetikai gond: a fekhely vagy a munkahelyi ülő alkalmatosság földsugárzás felett helyezkedik el.
Érzelmi probléma: valakit elhagynak, megbántanak, elárulnak… Az ember képes ebbe is belebetegedni, de akár bele is halni.
Lehetnek gondolati problémák, amikor fejébe vesz valaki egy rossz gondolatot, és azt el is hiszi. A rosszat, az önpusztítót  is képes az ember  megteremteni, mert a gondolat nagy úr.
A betegség jöhet kapcsolati problémából: ha a szülőkkel, a gyermekkel, vagy a társával, illetve ismerőssel hadakozik valaki.
Lelki probléma szintén képes megbetegíteni: aki nem táplálja a lelkét, lelki szegény lesz, ami pedig egy idő után a szervezetében testi betegségként is megjelenhet.
Az utolsó, hetedik lehetséges ok a szellemi probléma.
Ha valaki meghal, a lelkének 48 napja van ahhoz, hogy a túlvilágra távozzon. Aki nem megy át a túlvilágra, hanem itt reked a létközben, hozzászegődhet valakihez.  Ez esetben olyan tulajdonságokat, betegségeket, szokásokat ruházhat át a másik emberre, ami rá volt jellemző. Gyakorta jegyzik meg az emberek: ez nem is én vagyok… Ha valakihez egy halott ember szelleme kötődik, olykor hiába gyógyítja természetgyógyász, vagy orvos, amíg az idegen szellem vele van, nem tud teljesen meggyógyulni.
A hét lehetséges ok közül bárhol van a probléma, mindig ott kell kezelni, azon a szinten, ahol a gond keletkezett.
 
„Meg kellett volna kérdeznem a kislánytól, hogy akar-e hallani”
 
- Te rámutatsz mindenre?
 
– Ha megkérnek, akkor igen. De mindig figyelmeztetem a hozzám fordulókat, nagyon gondolják meg, mit kérdeznek, mert őszintén fogok válaszolni.
 
- Az őszinteséged miatt kellemetlen esetek is előfordultak?
 
– Az őszinteségem miatt nem, de előfordult már velem kellemetlen eset.
 28 éves koromban történt. Budapesten, a Kongresszusi Központban több száz süket embert összehívtam Magyarországról, hogy a nyilvánosság előtt gyógyíthassam őket. 320-an jöttek el a hozzátartozóikkal. A kezeléseket követően 286 ember, vagyis a betegek 90 százalékánál pozitív változás történt. Volt, aki negyven éve hallássérült volt, és a kezelés hatására visszajött a hallása. Erről dokumentumfilm is készült. Ennek híre ment az országban, és elhoztak hozzám Csengerből egy 14-15 év körüli kislányt. Teljesen süket volt a születése óta, és kicsit bizonytalan volt a mozgása is. Kezelés után tökéletesen hallott a gyermek. Ám ekkor történt az, amire nem számítottam. A lány kiszaladt a szobából, és odakint elpanaszolta a rokonainak, mi történt. Az anyukája és a rokonok nem értették a reakcióját. Én azonban igen. Akkor döbbentem rá, milyen hibát követtem el. Hiszen nem kérdeztem meg a kislányt, szeretne-e valójában hallani. Ő ugyanis, amíg nem hallott, a család kedvence volt, mindig mindenben kivételeztek vele. A gyógyulást követően ugyanolyan lett, mint gyermektársai. Egy perc alatt rájött, nem lesz kegyelt többé. Ezért nem igazán kedvelt valakivé váltam a szemében. 
A Biblia a következőt mondja: kérjetek és megadatik tinéktek. Ez a kislány nem kért, mert az anyukája hozta. Egy kétéves gyermek, akit elhoznak a szülei, meggyógyíthatok, mert ő még nem tud kérni, éppen így, egy magatehetetlen emberen is segíthetek. Attól a kislánytól viszont, meg kellett volna kérdeznem, mit szeretne?
 
- Azóta mindenkitől megkérdezed?
 
– Mindenkitől. És előtte hozzá teszem: jól gondolja meg, szeretne-e látni, hallani, vagy járni. Ha most látnék rajtad valami elváltozást, önszorgalomból nem mondanám el, eszembe sem jut már ilyen.
 
- Azért mondd csak el nyugodtan!
 
– Ha megkérsz rá, külön elmondom, de ennek nincs helye ebben a riportban. Nemrég felhívott egy újságíró, hogy szeretne letesztelni, hozna hozzám betegeket. Mindezt a Story TV műsora után, ahol – mint már említettem – ötven embert gyógyítottam élő adásban. Mondtam, hogy köszönöm, de nem élnék a lehetőséggel, én már rengeteget bizonyítottam az elmúlt húsz esztendőben. Nyitott embernek érzem magam, és szívesen tanítom azokat, akik szeretnének módszereimmel eredményesen gyógyítani.
 
- Annak idején Szabolcsban milyen életet vizualizáltál magadnak? Olyan életet élsz most, amilyet elképzeltél?
 
– Nagyon őszintén mondom, el sem tudtam képzelni ezt a csodát, hogy ilyen életem lesz. A képzelet valahol mindig egy gát. Azt ugyanis csak egyetlen dolog múlja felül: a valóság. Ezt nevezem én isteni csodának. Mert a képzeletemet is felülmúlja az, amit a jóisten ad. Természetesen nem mindegy, merre indulunk.
Szintén nagyon fontos, hogy semmilyen módszert sem szabad mindenhatónak tekinteni.  Az égi segítség egy másik út, amit tudni kell befogadni. Fizikai szinten sok kiváló módszert igyekeztem elsajátítani. Nézzük a gerinckezelést: az amerikai egyetemeken, mintegy negyven fogást tanítanak az orvosjelölteknek. Én a nagyvilágban 320 fogást gyűjtöttem össze, amit alkalmazok, és amelyeket tovább is adok a tanítványaimnak.
 
- Miért fontos ennyire a tanítás?
 
– Mert egy fecske nem csinál nyarat. Rájöttem, hiába látnak, hallanak, járnak újra az emberek, nem változik nagyot a világ, amíg a gondolkodásmódjuk meg nem változik.  Kutatok, tanulok, tanítok. Amit a gyakorlatban hasznosíthatónak találok, igyekszem továbbadni. Elszomorít, amikor látom, hogy egyre kevesebb igény van az olvasásra, a tanulásra, az új ismeretek elsajátítására, vagy éppen a régi, okkult tudományok megismerésére. A nyelvhasználattal együtt kopnak a gondolatok és egyre közönségesebb stílusban élnek az emberek. Van egy mondat, amit gyakran mondogatok: a felhalmozott tudatlanságot nem lehet gyakorlatra váltani.
 
- Te boldog vagy?
 
– Gyermekkoromban az voltam, majd hullámhegyek és hullámvölgyek után találtam rá az igazi boldogságra. Már hosszú ideje úgy élek, hogy a munkám, és a magánéletem is végtelen boldogságot ad.
 
„A betegség a legjobb barátunk”
 
- Azt mondják, az embernek a félelmeit a legnehezebb elengednie magától, s ezen, kivétel nélkül mindannyian átesünk. Te mitől féltél igazán életed során?
 
– Mindig attól, amit nem ismertem. Húsz éve vezetek tűzön járásokat.  Hatalmas máglyákat rakunk a Hortobágyon, és 3-4 ezer ember megy át az izzó parázson. Sokáig féltem a tűztől, de amióta átmentem rajta megismertem, és már másképpen viszonyulok hozzá. Az ismeretlen valahol félelem, ugyanakkor kihívás is. Kaland. Legtöbben a betegségektől tartanak. Arra keresnek egész életükben, hogy idős korukban ki tudják fizetni az orvosokat. A betegség nem ellenség, hanem egy jelzőrendszer. Amelyre ha időben figyelünk, elkerülhető a baj.
 
- Úgy tudom, neked is komoly betegségeid voltak.
 
– Nem akármilyenek! Tüdőrákos voltam. Tudni kell, hogy a rákbetegségek esetében 60 -70 százalékos a túlélési esély. A tüdőrákosok statisztikája ennél elszomorítóbb. A csodálatos gyógyulásom, hagyományos műtéti beavatkozás nélkül történt meg. Amikor kiderült a baj, azt mondták az orvosok, ha megoperálnak, két hónapom van hátra, ha nem nyúlnak hozzám, talán három. Nem volt könnyű választani, de nyilván az egy hónappal többet akartam. A jó sorsom akkor is összehozott igen egyszerű, de annál zseniálisabb emberekkel. Eljött hozzám egy vidéki úr, akinek tizenkét fia volt, mind a tizenkettő pap, és kivétel nélkül gerincbántalmakkal küszködtek. Helyrehoztam az apát és a fiait szintén. S az úriember megkeresett, amikor hallott a betegségemről. Kérdezte, megnézheti-e a hálószobámat? Megállapította, rossz helyen fekszem, kérte, tegyem át az ágyamat máshová, mert a legrosszabb sugárzások érnek ebben a helyzetben. Nem hittem neki. Úgy véltem, villamosmérnökként tudnom kellene arról, ha ilyen sugárzások léteznének. Okosan érvet az idős úr, állította, sok minden van, amiről az ember nem tanul egyetemeken, de attól még létezik. Kérlelt, helyezzem el az ágyamat máshová és meggyógyulhatok. Nem volt mit veszítenem. Akkoriban percenként négyet-ötöt köhécseltem. Mindez még kevés volt, de legalább már a hitem megváltozott, ezért adott egy másik címet. Ott a gyógyító rám nézett és már látta is a tüdődaganatot. Hozzátette, ő egyedül nem tud rajtam segíteni, de Isten igen. Kérjük meg őt közösen. Addig materialista beállítottságú, ember voltam, amíg a csoda meg nem történt velem. Szellemműtétet hajtott végre nálam. A férfi ekkor ezzel búcsúzott tőlem: menjek haza, mert meggyógyultam. Tényleg jobban éreztem magam, és első utam egy CT vizsgálat volt. Az eredmény láttán konzíliumot hívtak össze az orvosok a kórházban, mert nem találták a daganatot. Egyszerűen eltűnt a tüdőmről. Nem hittek a saját szemüknek.
 
- Mi zajlott le benned, amikor azt mondták az orvosok, hogy 3 hónapod van hátra?
 
– Emlékszem, mert ez a kép gyakran az eszembe jut. A nyíregyházi tüdőszanatóriumnak hatalmas parkra néző ablakai voltak. Az ablakon át felnéztem az égre, és azt mondtam, Istenem, - ha vagy - segíts. Ekkor még semmit sem tudtam Istenről. Így folytattam: Istenem, ha meggyógyítasz, templomba fogok járni, Bibliát fogok olvasni, perselybe fogok pénzt dobni. De ha nem… És ekkor hosszú csend következett, mert elgondolkodtam. Rájöttem, ez egyvariációs történet, nincs más út. Itt már semmi sem az akaratomon múlik, hanem a kapható kegyelmen. A materialista főtiszt ekkor megrogyott. Tudod az új életem nem azzal kezdődött, hogy eltűnt a daganatom, hanem azzal, hogy elkezdtem másképpen gondolkodni. A kétszer kettő persze az óta is négy, tehát semmit sem tagadok meg a mérnöki szakmámból, de a tudományt eszközként használom. Sokaknak a tudomány a mindene, nekem csak egy segédeszköz. Ma már egész másképp látom az életet.
 
- Szép az élet?

– Gyönyörű. Csak legyél egyéniség! Maradj gyermek!  Én mindenben megtalálom az örömöt, miután elsuhant már néhányszor az orrom előtt a halál.  9 évesen volt egy komoly autóbalesetem, amikor kómába estem, majd visszatértem. Átmentem a fénybe, és egy gyönyörű nő, Mária hozott vissza. Csak akkor még nem tudtam ki Ő.
 
- Ezért foglalkozol annyit a szellemvilággal?
 
– Talán igen… Nézd, mindegyikünkben van egy szellem. Mert amikor felállsz, vagy éppen leülsz, azt a szellemed teszi. A szellem mozgat. Aztán, amikor meghalsz, a szellemed kilép a testedből, és máshol, vagy éppen másban él tovább. A szellemeket úgy kezelem, mint mások az ismerőseiket. Tudom, érzékelem a természetüket, és bánok velük. Talán hallottál már a Tibeti Halottas könyvről. Ízisz istennőről írják, olyan hatalma volt, hogy a sötétségben tévelygő, itt rekedt szellemeknek meg tudta nyitni a fénykapuját. Ezt az adományt kaptam meg 7 évvel ezelőtt.
 
- Jól sejtem, hogy ez nem szelleműzést jelent?
 
– Jól, hiszen az teljesen más. Vannak olyanok, akik képesek elűzni a szellemeket, de azok a szellemek másnap, vagy harmadnap visszajönnek. Én a túlvilágra segítem vissza őket. Húsz évvel ezelőtt nagyon meglepődtem, amikor egy neves amerikai egyetem professzora táltosnak szólított. Táltos pedig csak az lehet, akinek szellemi kapcsolata van. Ebben sem hittem régebben, de ma már tudom. Élő kapcsolatom van a szellemvilággal. De hangsúlyozni szeretném: itt nem halott-idézésről van szó.
 
- Ettől függetlenül halottakat is tudsz idézni?
 
– Igen, tudok velük beszélni, ugyanúgy, ahogyan most veled beszélgetek. De csak ritkán teszem. Tanulni inkább a felsőbb régiók szellemeitől lehet. Nyolc évvel ezelőtt, egy Venezuelában élő úri ember döbbentett rá, hogy alkalmas vagyok a médiumitásra. Persze addig is segítettek, fogták a kezem, éreztem a segítő szellemek jelenlétét, de kommunikálni nem tudtam velük.
Pataky Attila szavaival élve:” Álmodtam egy világot magamnak, és itt állok a kapui előtt”. Majd beléptem és nagyon sok embert behoztam ebbe a világba. Mindebben a legcsodálatosabb, hogy nincs még vége!
 
Riporter: Sándor András
 
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com