Kovács - Magyar András

Lélek szkenner – Matrix Drops Computer

1685Megtekintés

Az ujjlenyomat és az írisz szkenner felfedezését követően:

A kvantumfizikai kutatások megállapították, hogy az ujjlenyomatunk és az íriszünk mintázata azért egyedi, mert az emberek egyedi hullámtermészetének interferenciáit képezik le fizikai szintre. Ezeket vizsgáló berendezéseknek, analizátoroknak ezt az egyediséget kellett felismerniük és a mai komputer technika nyelvezetén értelmezni, tárolni és összehasonlítani.

.

Matrix Drops

Ezen az analógiás elven továbbhaladva alkottuk meg a Matrix Drops Computer (továbbiakban: MDC) készüléket, amely az ember egyediségének felismerése mellett, már nem csupán a testi jegyek állóhullámait - ujjlenyomat, írisz - képes megállapítani. A mai technológia lehetőségeket kihasználva, a magnetikus és elektromos testmezőink, valamint foton kisugárzásunk analízisével, az egyedi lelki, személyiség jegyeket is fel tudjuk tárni. Az egyének felmérése során, több mint nyolcmillió személyes információt dolgoz fel a komputerünk. Ezt követően tárjuk az érdeklődők elé az adatokat, mint pl.: az általuk jól kezelhető pozitív, és a számukra kezelhetetlen negatív viselkedési mintáikat, tulajdonságaikat.

 

A pozitív viselkedési minták harmóniát, egyensúlyt, boldogságot teremtenek bennünk, ami kivetül a környezetünkre is. A negatív viselkedési minták azonban, feszültségeket generálnak az egyénben és környezetében. A nemkívánatos viselkedési minták felismerése, majd azt követően az egyéni belátás, sorsfordulót jelenthet életünkben.

 

A viselkedési mintáink hologramszerűen hatnak ránk, amelyeket magunkra ölthettük családunk, ismerőseink, tanáraink, és máshol megélt történések kapcsán. A mintákat sokszor, hasonló szituációkban ”eljátsszuk”, majd rutinszerűen alkalmazzuk. Természetesen hatásukat mi magunk, és a környezetünk szintén élvezi, ám a negatív minták esetén, megszenvedi.

 

A nemkívánatos viselkedési minták feltárása, azok elhagyása, nem egyszerű folyamat, mivel szemmel láthatatlan régiók (érzelmek, gondolatok, kapcsolatok, lelkiségek) hatnak ránk hologramként. Ebben a különleges felismerésben jelent nagy segítséget a MDC analízise.

 

Matrix Drops computer

 

Az computer objektív értékelését követően, a belátás a következő lépés, amit szükséges megtennünk. Minden holografikus viselkedési minta egy vezérlő információ. A különböző információkat sikerült a MDC nyelvezetén feltérképeznünk, továbbá a változáshoz szükséges információkat tárolnunk a Matrix Drops cseppekben.

 

Gyakran tapasztalhatjuk a környezetünkben, hogy valakinek a gondolatai egy téma körül forognak már hónapok, akár évek óta. Egy történetet ismételget szakadatlan. Mintha valamilyen titokzatos, láthatatlan erő (viselkedési forma, hologram, program) fogva tartaná. Ismételgeti önmagát, egyhelyben forog, egy gondolati örvény rabjaként.

 

Az MDC analízist követően - amely végtelen gyorsaságának köszönhetően mindössze egy percet vesz igénybe - a láthatatlan, fogva tartó erők felszínre kerülnek, amit tételesen megjelöl komputerünk, a régióink szerint specifikusan: érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek szintjeinken.

 

A MDC által megjelölt Matrix Drops cseppek tartalmazzák azokat az információkat, amelyek segítségével a megrekedt viselkedési örvényeinkből ki tudunk lépni, és a nemkívánatos viselkedési mintákat le tudunk tenni. Ezeket a cseppeket naponta három – négy alkalommal ajánlatos alkalmaznunk.

 

Részletesebb információkat olvashat: www.matrixdrops.com

 

A Matrix Drops ára: bruttó 3.500 Ft/db

Elérhető: H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I. emelet

Tel: +36-1-222-3186, +36-1-251-4983

 

Már megvásárolható a Matrix Drops Computer.

Megrendelhető: Dr. Ásin Magdolnánál.

Tel: +36-26-355-388

e-mail: mmd@matrixdrops.com

 

A komputer fejlesztésénél elsődleges szempont volt a gyorsaság, a jól érthető megfogalmazás és az egyszerű kezelhetőség. A berendezés alkalmazásának nincs előírt szakmai feltétele.

 

Szeretne a partnerünk lenni? Örömmel üdvözöljük új világunkban!

 

Kovács-Magyar András

  

Esetek:

 

Egy 76 éves hölgy több komoly lelki traumát megélt élete során. Megmértem őt a Matrix Drops komputerrel, ami kiírta, „gyermekkorában nem szerette, ha az apa felemelte és magához ölelte”. Az idős hölgy elmondta, amikor gyermekkorában látta, hogy a barátnőik apai ölelést kapnak, mindig nagyon szomorú lett. Őt nem ölelhette meg senki, mert az édesapja meghalt. Kapott Matrix Drops cseppeket és egy óra múlva ragyogtak a szemei. Addig nehezen mozgott, de tőlem már könnyed járással távozott. Később visszahívott és azt mondta: mintha egy mázsás súlyt tettem volna le.

H. Mária

 

 

Egy hölgynek komoly lelki problémái voltak, és álmatlansággal szenvedett. Az őt nyomasztó lelki terhektől nem tudott kiegyenesedni, még a levegővétel is nehéz volt a számlára. Kapott 351-es Matrix Drops cseppet. A legelső nap után sokkal jobban érezte magát, amire már nagyon régen nem volt példa. A pozitív tendencia azóta folytatódik. Boldogan újságolta, már nem nyomasztják a terhek. Bevallotta, soha nem gondolta volna, hogy az emlékei ekkora súllyal nehezednek rá.

H. István

 

 

Az édesanyámat megmérték a Matrix Drops komputerrel. Minden egyes gondjának lelki okát kimutatta a gép. Soha nem akart szembenézni a saját problémáival, mindig másét akarta megoldani, illetve elnyomni másokat a maga akaratával. Megkapta a 351-es és az 534-es cseppet. A gép kiírta: „odafigyelek magamra, nem nyomok el senkit, nem akarok mindent jobban tudni, és észreveszem, amit az élet kínál”. 20 éves korában átesett egy nemi erőszakon, aminek következtében görcsösé vált a magánélete.

A gép a következőt írta ki neki: „megélem a nemiségem”. 

Az édesanyám szokta mondogatni, hogy minek él. Megkapta a 82-es kék Matrix Drops-ot. Azt követő napja szomorúbban telt, sírt, habár nem volt semmilyen különösebb oka rá. Úgy tűnt, mintha kiürítené magából a keserűségét. Ettől kezdve megnyugodott, és azóta mintha semmi nem történt volna.

Új tervekkel és elhatározással megváltoztatta az étrendjét, nem iszik tejet és nem eszik glutént, melynek következtében fogyott 10 kilót, tud aludni, sokkal kevésbé fájnak az ízületei, és jobban érzi magát.

K. Júlia

 

 

Óriási változás állt be az életemben. A fiammal, aki hét éve lakik velem, nem volt felhőtlen a kapcsolatunk. Keveset beszélgettünk. Amikor fiam hazajött a munkájából, sosem szólt semmit, csak bement a szobájába. Bevettem a Matrix Drops -okat és pár napra rá óriási változás történt. A fiammal nyugodtan leültünk beszélgetni és még azt is felajánlotta, hogy menjünk el vásárolni. Az édesapámmal is antagonisztikus volt a viszonyom, ami a cseppek hatására szintén megváltozott.

Sz. László

 

 

Az a művészeti iskola, ahová a gyermekem jár, tavasszal aláírást gyűjtött, hogy az iskola megmaradjon. Szeptemberben megmértem az igazgatót és a tanári kart a Matrix Drops komputerrel. Mindenki elkezdte szedni a cseppeket. Ősszel azért izgultak a tanárok, hogy vajon tudnak e majd osztályt indítani. Most annyi jelentkező volt, hogy válogathattak közöttük. Januárban aláírtak egy szerződést a Képzőművészeti Egyetemmel, hogy patronálja az iskolát. A cseppek szedését követően megváltozott az egész iskola légköre és mindenki sokkal mosolygósabb lett.

Sz. Márton

 

 

Egy hölgy ismerősömet, aki mindig szétszórt volt, és stresszes életet élt, megmértem a Matrix Drops komputerrel.  Adtam egy 622-es fehér és egy 68-as kék Matrix Dropsot a részére. Egy-két héten belül teljesen megváltozott a személyisége. Nyugodtabb lett és a gyermekeivel való kapcsolata is helyreállt.

H. Tibor

 

 

A kislányom megnyert egy klarinétversenyt, túljutott a területi selejtezőn. Decemberben kiderült, egy új darabot kell megtanulnia egy hónap alatt a budapesti versenyre. Ezt az országos versenyt háromévente rendezik meg és csak decemberben kezdte el tanulni az új darabot. Vásároltunk egy Matrix Drops Computert, aminek van tanulást segítő térimpregnációs programja. Ennek köszönhetően, valamint a 351-es Matrix Drops-nak a segítségével, pár hét alatt meg tudta tanulni az új darabot és az országos versenyen első helyezést ért el.

Sz. Márton

 

 

A 35 éves húgom alig bírt menni, szédelgett és csak úgy tudott járni, ha valaki támogatta. Sosem ment ki a házból, életunt volt, nem beszélgetett senkivel. Vett be Matrix Drops -okat. Három hétre rá beszéltem vele, azt mondta, jól érzi magát, és egy fél óráig szóval tartott. Elmondta, hogy a héten kosaras bált rendeznek a városában, ahová ő is el fog menni.

S.F. Szabolcs

 

 

Nagyon zaklatott és ideges voltam a folyamatos kudarcélményeim miatt. Amikor bevettem a Matrix Drops Computer által javasolt 531-es és a 60-as Matrix Dropsot, teljesen megnyugodtam és kitisztultak a gondolataim. Az összes szorongásomat le tudtam tenni. Ilyen állapotban régen éreztem magam.

M. Noémi

 

 

A volt férjemmel nagyon sok lezáratlan problémám van, amitől nagyon ideges vagyok, és jó ideje nem alszom. Bevettem a 351-es Matrix Drops -ot és nyugodtabbnak érzem magam, ismét tudok aludni, tisztábban gondolkodni, higgadtabban tárgyalni.

F. Mária

 

 

Egy hölgy a Matrix Drops -ok bevétele után észrevette, hogy felerősödtek nála a negatív tulajdonságai, mindenkivel elkezdett veszekedni. Így ismerte fel magában saját árnyoldalát. Egy pár nap múlva úgy érezte mintha elhagyta volna az összes zsémbes tulajdonságát, megnyugodott és elmondta, soha többé nem akar a régi énje lenni.

B. Tünde

 

 

Egy kilenc éves kislánynak tanulási problémái voltak. Tompaságot, olvasási problémákat és koncentrációs zavarokat mutatott ki a Matrix Drops Computerem.  A 6-os 46-os Matrix Dropsok bevétele után a kislány anyukája elmondta, a gyermeke azóta tanul, egyedül írja meg a leckéjét és nagyobb kedvvel jár iskolába, mint azelőtt. Érezhetően komoly változást tapasztaltak.

C. László

 

 

Egy hölgyet megmértem a Matrix Drops Computerrel, ami kimutatta, hogy családi problémái vannak. A hölgy elmondta kisebbik lányával fél óránál többet nem tudnak beszélgetni, mert állandóan veszekedésbe torkollik a párbeszéd. Pár napra a saját zodiákus jegyének megfelelő Matrix Drops - ának bevétele után a hölgy elmondta, eljött a lánya és úgy beszélgettek, mint még azelőtt soha. Azóta béke van a családban.

S. Judit

 

 

A szüleimtől precíz, rendszerető nevelést kaptam. A mérnökként is nagyon fontos a pontos munka. A párom egy lazább, művészibb beállítottságú ember, aki mindig szanaszét hagyta a dolgait. Úgy gondoltam, majd én rendre tanítom, ezért minden kis dolgot szóvá tettem. Ezen persze mindig idegeskedtem. A Matrix Drops-ok hatására észrevettem, hogy sokkal lazábban kezelem a dolgokat, a semmiségekből nem csinálok ügyet. Észrevette kedvesem is, hogy nem szólok minden apróságért, így a kapcsolatunk sokkal kiegyensúlyozottabb lett. 

Sz. Szilvia