Kovács - Magyar András

Matrix Drops Computer - ami feltérképezi a lelket

3346Megtekintés

Az emberiség több ezer éves álma vált valóra.

Matrix Drops
A Matrix Drops Computer feltérképezi az emberek lelkét, érzéseit, gondolatait. Bizonyíték arra a pszichológiai tételre, hogy a testi bajok szinte kivétel nélkül magasabb síkokon erednek. Az érzelmi gondok, gondolati megakadások, kapcsolati krízisek legtöbbször testi problémákban jelennek meg. A pszichés kiváltó okokat olykor a pszichológia is csak hosszas analízisekkel tudja megközelíteni. A háttérben meghúzódó mélyebb folyamatokra ritkán, vagy egyáltalán nem derül fény.

Az ember gyakran teszi fel a kérdést: Miért depressziós, miért szomorú, mit kellene másképpen csinálni, hogy elkerülje a kellemetlenségeket? A Matrix Drops Computer feltárja azokat az érzéseket és gondolatokat, melyek lemerevítenek, rabságban tartanak bennünket.

A komputer összegzi, milyen mély lelki sérüléseket okoznak a jelentéktelennek tűnő érzelmi, gondolati problémák. A rejtett negatív emberi tulajdonságokat C.G. Jung „árnyéknak” nevezte.

Mivel az árnyék a lélek ismeretlen része, ezért az emberek védtelenek az árnyoldalukkal szemben. Az árnyoldalt nem könnyű felismerni, elbújik az emberi hatalom elől. Fényre, belső fényre van szükség, hogy meglássuk a lelkünket. Az emberi testet felépítő 108 ásványi elem valamely információjára szükséges ahhoz, hogy felszámoljuk a sötét oldal bénító erejét. Erre a feladatra lettek kifejlesztve a Matrix Dropsok.
 
A Matrix Drops Computer felismeri,
a Matrix Drops pedig legyőzi az embert gyengítő negatív tulajdonságokat
 
A kvantumfizika tudománya ma már képes computerrel mérni az ember lényének láthatatlan megnyilvánulásait – érzéseit, gondolatait és kapcsolatai elakadásait. Az orvostudomány korábban is tudta, hogy a szervezet energiaimpulzusokkal működik. Ezen alapulnak az EKG, EEG, EMG vizsgáló műszerek, melyek a testben folyó energiákat érzékelik. A Matrix Drops Komputer azonban a testből kisugárzó energiák feltérképezésére is képes. Letapogatja a finomabb régióinkat és kiírja a lehetséges testi, érzelmi, gondolati, kapcsolati, és lelki gondokat. A Matrix Drops Computer nem diagnosztikai készülék, hanem egy kvantumfizikai berendezés, amely a lényünk magasabb dimenzióiba lát bele.

Már tíz csepp – a komputer által kiválasztott - Matrix Drops bevétele objektíven mérhető, jelentős auranövekedést idéz elő, amely a lényünkre kifejtett pozitív hatás egyértelmű jele. A Matrix Drops kvantumfizikai készítmény. A világunkat és az emberi szervezetet felépítő 108 ásványi elem információinak kombinációit tartalmazza – hasonlóan, mint egy számítógépes szoftver – vízben tárolva. A Matrix Drops cseppek a tiszta vízen kívül más materiális vagy higított anyagot nem tartalmaznak, csupán magas szintű információkat! A jól megválasztott Matrix Drops kijavítja a szervezetünkben meghibásodott, elhangolódott részeket. Hasonlatos ahhoz, mint amikor egy komputert frissítünk. A tökéletes elemi információk, tökéletes viselkedést indikálnak bennünk. Több mint 900 Matrix Drops információjából és azok kombinációiból képes a computer választani. Egy perc mérési idő alatt nyolc millió adatot hív le a mért személyről, majd kiválasztja a számára szükséges korrigáló információkat. A feltárt nemkívánatos tulajdonságok, a Matrix Drops-al uralhatóvá válnak. A negatív tulajdonságainkat letehetjük, a kívánt pozitív tulajdonságainkat megerősíthetjük. A lelki gondok testben történő levetülését megelőzhetjük a Matrix Drops segítségével.

Szakembereink ismertetik Önnel a Matrix Drops Protokoll további részleteit, mellyel az elért eredmények hosszútávon megtarthatóak. A húsz éves fejlesztési szakaszban több ezer ember döntött a Matrix Drops mellett.Figyelemre méltó tény: körükben a depresszió, a rák és a krónikus problémák előfordulási aránya 1 ezrelék alá csökkent.

A problémák és a gondok nem csupán időszakosan, hanem végérvényesen eltűnnek. A felszabadult energiáink pedig rendelkezésünkre állnak céljaink, álmaink megvalósításához.


Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A 1.emelet / 11. ajtó
Irodánk a térképen – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
 


Nagyobb térképre váltás