Hírek

Mi történt? Szellemi gyógyítóhoz fordult Csepregi Éva

1129Megtekintés
Mindent megtesz egészségéért Csepregi Éva, aki egy szellemi gyógyító kezeléseit is igénybe veszi.Mindent megtesz egészségéért Csepregi Éva, aki egy szellemi gyógyító kezeléseit is igénybe veszi.

Csepregi Éva
Nem fél az ismeretlentől, és hisz a természetfelettiben Csepregi Éva. A Neoton Família énekesnője, aki megtanulta szeretni ráncait, elárulta: mindent megtesz egészségének megőrzése érdekében. Csepregi Éva igyekszik a betegségeket megelőzni, ennek érdekében pedig egy természetgyógyászt is megkeresett, hogy kezelje őt.

- Az ember mindig próbálkozik. Próbáljuk megfejteni, hogyan lehetne megőrizni az egészségünket, hiszen az életünk véges. De nem mindegy, mikor és hogyan megyünk el. Én igyekszem kikerülni a betegségeket, és többnyire a megelőzésben hiszek. Ebben van segítségem is. Gyakran meglátogatom a legismertebb magyar szellemi gyógyítót, Kovács-Magyar András táltost, aki azt kutatja, hogyan maradhatunk egészségesek, hogyan tudjuk meghosszabbítani az élettartamunkat, és simíthatjuk ki a ráncainkat - mondta a Ripost-nak Csepregi Éva, aki táltoshoz jár.
Forrás: Ripost.hu

Kovács–Magyar András központjában járt Csepregi Éva.
Ide jár töltekezni, és itt tartatja karban a hangszálait is: