Hírek

Pszichológia csodája Matrix Dropszokkal

759Megtekintés

Egy fiatal lány figyelmét hívtam fel korábban a Matrix Drops cseppekre, és a teljes Matrix Drops Protokoll rendszerre, természetesen. Mint minden fiatalnak, neki is elsősorban a kapcsolataival, és a jövőjének alakításával voltak küzdelmei.

FLORI GABRIELLA

Egyetemre jár, és folyamatosan beiratkozik más képzésekre is, hogy újabb tudást szerezzen. Úgy gondolom, hogy mindez biztonságot ad neki. Alapvetően a törekvésben, és a képzésekről kiállított bizonyítványoknak a társadalom által elfogadott feltétel nélküli tiszteletében látja jövője zálogát. Legalábbis így volt eddig. Ugyanis legutóbbi találkozásunknál egy teljesen kicserélt emberrel találkoztam.

 

Korábban egy nagyon visszafogott, önmagán erősen uralkodó, szinte szorongónak mondható fiatal volt. Az ember úgy érezte, nagyon fél attól, hogy azok, akiktől a jövője függ, elutasítják valamiért, amit nem tud teljesíteni. Szinte önmaga ellensége volt. Folyamatosan többet várt el magától, mint amit természetes jóérzéssel teljesíteni tudott. Az az érzés uralkodott rajta, hogy környezetét csak az elégíti ki, ha teljesen feláldozza magát.

 

Aznap, mikor megjelent, gondtalannak látszott. Beszélgettünk, és azok alapján, amiket mondott, nyilvánvaló volt, hogy a problémái nem tűntek el. Mégis, mintha teljes egésszé vált volna. Teljessé önmagában.

 

Később el is mondta, hogy alakultak utóbbi napjai. A dolgokhoz való hozzáállása gyökeresen megváltozott. Így írta le ezt a változást a saját szavaival:

 

Van egy számomra nagyon fontos ügy - mondta -, amely anyagi áldozatokkal járna. Párommal már vitatkoztunk korábban róla, és így történt a napokban is. De az én reakcióm a történtekre egészen más volt, mint eddig. Régen párom ellenkezése úgy hatott rám, mintha egy felettes lény ítéletet mondott volna ki felettem. Mintha egy szikláról akarnának lelökni. A legutóbbi alkalommal azonban ez az érzés egyáltalán nem is jelent meg. Olyan ez, mintha egy kellemetlen rokon ült volna a fejemen korábban, de mára már elutazott volna. Elment, és nekem többé nincs dolgom vele. Párom tőlem eltérő véleményét most először éppen úgy láttam, ahogy az a valóságban van: egyszerűen ő csak másképp látja a dolgokat. Nem akarja, hogy én változzak, nem akar rajtam uralkodni, csak elmondja, hogy mivel ez az ő életét is érinti, hogyan szeretné, ha alakulna.

 

A Matrix Drops Computer téveszmének jelölte meg azon tulajdonságaimat, amelyektől régóta szenvedtem. Mióta megértettem azt a rendszert, amiben a Matrix Drops készítmények működnek, olyan, mintha elpukkant volna körülöttem egy buborék. Ez a buborék olyan, mintha a foglya lettem volna. Az életem abból állt, hogy próbáltam ennek a buboréknak a sértetlenségét biztosítani. A világ ebből állt számomra. A buborék és az azon túl lévő fenyegetettség. Pedig nem is tartottam magam önzőnek. Nem úgy éltem meg ezt, mintha csak magammal foglalkoztam volna. A buborék védelme olyan fontos volt, mint az életem védelme. Nem nevezzük önzőnek azt, aki az életéért küzd. Mégis, számomra csak ez létezett, de egy olyan világban, amely valójában nem volt fenyegető. Ezért ez mégis önzésnek tűnt.

 

Nem érdekes ez? - kérdezte.

 

Én fenyegetettnek éreztem magam minden percben, a környezetem pedig egy merev, önző, folyamatosan támadó személynek tartott. Elképesztő…

Mostanra minden megváltozott. A buborék elpukkant, az erők kiegyenlítődtek, és én szabaddá váltam egy szabad világban. A történések éppen csak annyit jelentenek, mint amik valójában, az emberek éppen csak annyit mondanak, mint amennyit akarnak, és én végre nyugodtan alszom. A többi ember gondolata ott marad a fejében, és nem próbálom meg kitalálni őket, és rágódni rajtuk. Minden visszajut oda, ahova tartozik.

Én ebben az életemben nem tapasztaltam még meg ilyet. Új életem van. És békességem.

Láttam egy filmet korábban, amelyben egy varázsló a tárgyakat felemelte maga körül anélkül, hogy hozzájuk ért volna, és nagyon erős összpontosítással fenntartotta őket a levegőben lebegve.

Én most így visszagondolva úgy látom, mintha én épp ezt csináltam volna minden nap 24 órájában. Mindennel kapcsolatban úgy éreztem, hogy az én extra energiámat kell befektetnem ahhoz, hogy az éppen úgy legyen, ahogy nem tartom veszélyesnek. Ez minden energiámat elvitte, ami volt. Reggel-este ugyanolyan fáradt és kimerült voltam. A mostani állapotom egészen más. Mintha a tárgyak visszakerültek volna a földre, ahova valók, és én minden erőfeszítés nélkül tudnám őket szemlélni, elgondolkodva azon, hogy vajon kellenek-e még, vagy, hogy ott vannak-e, ahol én éppen jónak tartom… Minden erőfeszítés nélkül.

Ezt el akartam mondani, mert úgy gondolom, hogy sokan lehetnek így. Nem akarom a titkát kutatni, hogy miért. Mert nem annak megértésében rejlett a megoldás. Olyan jó, hogy nem a fertőben kell turkálnom, hogy kimásszak belőle. A mai pszichológiai módszerek többnyire abból állnak. Azt mondják, meg kell érteni, hogy milyenek vagyunk és miért, és akkor tovább léphetünk. Hát én azt gondolom, ez nem segít. És ők is tudják ezt. Nem is ígérik, hogy a jelenség, amitől szenvedünk, elmúlik. Csak - mondják - meg tudunk tanulni élni vele.

A
Matrix Drops cseppek rendszere olyan, mint amikor lemossák rólunk a szennyet, amiben fuldokoltunk. Minden más, mai szavakkal pszichológiai módszernek nevezett eljárás, azt mondja, hogy éljünk szennyesen, de legyünk vele tisztában, hogy azok vagyunk, és viselkedjünk ennek megfelelően. Hát ez jó, túlélésnek, addig, amíg nincs más. De kérdem én: ki az, aki nem állna zuhany alá, ha megtehetné? Hogy aztán megtisztulva jól kialudja magát, és mehessen dolgára...


Flóri Gabriella - építészmérnök