Hírek

Sarkantyúm tűnt el a Matrix Dropszoknak köszönhetően

721Megtekintés

Egy férfi keresett meg azzal, hogy csináljunk egy Matrix Drops Computeres (MDC) elemzést.

Matrix Drops – Martin Éva

 

Nincs különösebb gondja, de kíváncsi volt, van e olyan funkció, amely a napi stressz hatására elhangolódott a szervezetében. Szívesen tettem eleget a kérésének, mert előnyös, ha valaki, már akkor megkeres bennünket, amikor még semmilyen panasza sincs. A mérés azonban kimutatta, hogy helytelenül táplálkozik és hajlamos a falánkságra, ami szorongásaiból ered. Leginkább az édességeket és a tejtermékeket részesíti előnyben. A Matrix Drops Computer a 341-es cseppet javasolta számára.

 

Elmondta, igen ez igaz. Aktívan futballozik, az edzések és a napi elfoglaltságai miatt nem mindig úgy táplálkozik, ahogy kellene. Főleg esténként hajlamos a nassolásra, különösen tévénézéskor, a meccsek előtt. Ebbe még soha sem gondolt bele, a szorongásai is a mérkőzések kimenetele miatt fokozódnak olyankor. A táplálkozási szokásaival kapcsolatos változtatási szükségességét belátta a felmérés inspirációi alapján.

 

Az MDC többek között a 311 számú cseppet is kijelölte a számára.

 

Pár hét múlva ismét eljött és örömmel újságolta, már nem nassol esténként, figyel a táplálkozásra. Amit még észrevett, hogy az edző cipő miatt kialakult sarkantyúja (amivel eddig nem tudott mit kezdeni és bizony sokat fájt) felére csökkent.  Csodálkozva kérdezte: ez lehetséges lenne?

 

Bizony, ha a lélek harmóniába kerül, a nem kívánatos testi gondok is helyre állhatnak ezt követően. Vagy ami még szerencsésebb, ha ki sem alakulnak, mert vigyázunk a lelki egyensúlyunkra. Erre kínált az esetünkben ragyogó prevenciós lehetőséget a Matrix Drops Computer.

 

Martin Éva

Matrix Drops Computer oktató