Hírek

Szellemi entitást ismert fel a Matrix Drops Computer

609Megtekintés

Július elején Matrix Drops központunkba érkezett egy 3 tagú kedves család.

MATRIX DROPS - AGÓCS EDIT

Ellenőrző mérésre jöttek a Matrix Drops üzletbe. Rövid elemzést kértek, mivel csak pillanatnyi gondjaikon szerettek volna enyhíteni, továbblépni, a legmagasabb %-ban ajánlott Matrix Drops cseppek segítségével.  A mérést követően Mária, a húszas évei elején járó hölgy érdeklődött, mutatja-e a gép entitás, /árnyékszemélyiség/ kötődését hozzá?

 

Nem túl gyakori ez a kérdés, kicsit meglepett, ezért megkérdeztem miért gondol erre?

 

„Leesik az energia szintem, kedvetlenség, közömbösség, letörtség uralkodik el ilyenkor rajtam. Ez egy más érzés, nyugtalanság, olyan más leszek, olyan sugallatszerű.  Szavakkal nem is lehet elmondani, mert ez egy fura, nem jó érzés” – válaszolta.

 

A mérés igazolta Mária érzéseit. A Matrix Drops Computer: „Entitás lehetséges” üzenetet küldött mérést követően.  A megoldáshoz irodánkban hozzásegítettük Máriát. A hozzá kötődő szellemet átsegítette kollégánk a túlvilágra, és finomteste harmonizálása érdekében a gép által választott cseppeket bevette.

 

A szavak fizikailag fogható létünkhöz kapcsolódnak, az érzések a kvantumfizikai létünk részei. Ezért is nehéz érzéseinket szavakba önteni. Valójában nincs és nem is lehet rá szó, csak körülírni lehet. 

 

Kvantumfizikai világunk – érzéseink, gondolataink, lelkünk, kapcsolataink, szellemünk - szóbeli megjelenítésének mesterei, művészei a költők és az írók. Többszöri megtapasztalás vezethet el bennünket ahhoz, hogy már Matrix Drops Computer segítsége nélkül is, biztosan felismerjük azokat az érzéseket, amely egyértelműen a személyünkhöz kötődő szellemet, entitást jelezik. 

Agócs Edit,

Matrix Drops oktató

 

Matrix Drops