Szent Mária Magdala

Szent Mária Magdolna napja - július 22.

6562Megtekintés

„Jézus mellett boldog, odadó feleség volt.
Szeretete, gyógyító ereje, a tudása, gyermeke iránti rajongása, Jézus iránti szerelme páratlan, nincs rá szó, ami ezt kifejezze.”
Újabb titkokat fedünk fel a misztikus világról és az eltitkolt történelemről.
Titkok, amiről csak kevesen tudnak.

 

Mária Magdala Inanával, Szűz Máriával és az alig hétéves Nándorkával Spanyolországba, Montserratba menekült. Ott várta őket egy csodálatos ház, ami Jézus Urunk mennyei ajándéka volt hitvese Magdala és gyermeke, Inana számára.
 
Az ott élők befogadják Magdala szent magyar lelkét, aki gyógyította, tanította őket.
Álnéven élt itt, mint Katalin, de csak Katának hívták. Inanáról úgy tartották, hogy árva gyermekként neveli Kata. Senki nem tudta a valóságot, hogy bizony Jézus Urunk gyermeke a kisleány, - még maga Inana sem, hiszen Magdala neki sem árulta el. Így védte a kislányát. Az ott élők annyira megszerették Magdalát és az évekig a közelében lévő Szűz Máriát, hogy magukat is Kata lányainak mondták, Katalányoknak - Katalánoknak a mai napig. Így fogadta be ez a derék nép a szent lelket.
 
Péter, aki Jézus Urunk mellett, mint próféta élt, belátja, hogy Magdala csodálatos feleség, asszony, anya, és korának egyik legeredményesebb homeopátiás gyógyítója. Vezekel, és vezeklésképpen faragtat egy Istenanya szobrot, egy Fekete Madonnát és elküldi titokban Montserratba Magdalának.
 
A Fekete Madonna nem Szűz Máriát ábrázolja, hanem az Istenanyát, aki fényes madár alakjában jött a Földre és itt öltött emberi testet, gyönyörű sötétbőrű nőként. Ő a Nagyboldogasszonyunk, Mária pedig Boldogasszonyunk, olykor Kisboldogasszonynak is nevezik.
 
ISTENANYA Montserrat
Istenanya – Nagyboldogasszony szobra Montserratban
 
Magdala minden este ez előtt a szobor előtt imádkozik, és eközben az Istenanya szobor fényt áraszt ki magából.
 
Inana, amikor már tizennyolc éves, gyönyörű, mint az édesanyja, aki a világon a legszebb nő. Az emberek mondogatják neki: gyönyörű és éppen olyan, mint az édesanyja. Inana leborul Magdala lábai elé és kéri, mondja meg, hogy Ő a saját lánya és nem csak nevelt gyereke. Magdala sírva fakad és elmondja az igazságot.
 
Ezt követően megjelenik Jézus Urunk fényalakban, megáldja mindkettőjüket és elmondja Inanának, hogy áldását adja frigyükre Nándorral, aki tizenhat évesen megkérte már a kezét.
 
Szent Mária Magdolna Cathedrale de Monaco
Szent Mária Magdolna
(Louis Brea festménye, monacoi katedrális)
 
Magdala halálakor az Istenanya szobor könnyezik.
Magdala teste néhány perccel halálát követően fénnyé válik, és nem marad más utána, mint egy titokzatos hálóköntös, amelyen a szentünk fény-lenyomata látható.
 
Mária Magdolna mennybemenetele
Mária Magdolna mennybemenetele
 
Montserrat papjai féltve őrzik az ereklyét, amiről ma már csak azt tartják, hogy a titokzatos sárga foltok az idő nyomai a ruhadarabon.
 
A Fekete Madonna szobrot Magdala halála után Róma meg akarta szerezni. Magdala szolgálója a hegyekben rejtette el, Nándor pedig faragtatott egy másikat, azt lelte meg Róma. Ezt az ereklyét 1943-ban szolgáltatták vissza. Mária Magdala halálát követően Inana és Nándor Magyarországra mennek, ősi birtokaikra.
 
Istár Istennő
Istár Istennő
 
Mária Magdala szelleme előző életeiben Isten gyermekéhez híven, Jézus Urunk kora előtt 2300 évvel Istár Istennőként lenyűgöző nő és hadvezér is egyben. Valamennyi erény, a szerelem és a szerencse Istennője.
 
220 évvel Jézus Urunk előtt III. Kleopátra leányaként is hatalmas dolgokat visz véghez.
 
Mária Magdala szelleme minden korban a legelbűvölőbb, leggyönyörűbb ember a világon. Az emberiség támasza, bátorítója, korok példamutatója. Magdala édesanyaként is a világon az egyik legcsodálatosabb. Életeit követően két alkalommal is fénnyé vált. Fénnyé válásuk után angyali méltóságba kerülnek szentjeink. (Nem a pápai áldású szentekről van szó)
 
Mária Magdala, Menyhért, Erdély királya testvérének a leánya. (Menyhért az a nagy király, aki Szűz Máriát Jézus Urunk születésekor meglátogatja. Gappar és Boldizsár a hiedelem ellenére nem látogatja meg őket.)
 
 
Mária Magdolna a titkos Istennő
Kovács–Magyar András előadásáról dvd készült
 Megvásárolható az irodánkban.

 
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com
 

Nagyobb térképre váltás