Könyv

A KÉPZELETET CSAK A VALÓSÁG MÚLJA FELÜL

2306MegtekintésA könyv cselekménye és témája is döbbenetes. Egy olyan új világba vezet el valamennyiünket, amelyben csak legtitkosabb álmainkban járunk.

Kovács – Magyar András: A képzeletet csak a valóság múlja felülAz a tényszerűség, amellyel belelátunk egy-egy szentünk többszöri leszületésébe, csodatételeibe, emberfeletti megpróbáltatásaiba, egyedivé és eddig ismeretlen stílusúvá teszi ezt a fantasztikusan érdekes könyvet.

 

Gyerekek és felnőttek ezáltal bűvkörébe kerülnek annak a világnak, amelyet Kovács – Magyar András tár elénk a Szent szellemek üzeneteit tolmácsolva.

 

Különleges élmény találkozni Mátyás király szellemével, előző életeivel Boldizsár királyként, Jézus Urunk idejében, Szent László, III. Béla, IV. Béla királyként, majd II. Rákóczi Ferenc fejedelemként leszületve. Életútjuk, mentalitásuk, csodás jellemük megismerésével rádöbbenünk a szellemük örök fényű azonosságára.

 

Szent Mária Magdala, Jézus Urunk szerelme, a világ legcsodálatosabb, örökéletű szerelmével ajándékoz meg mindannyiunkat. Az Isten női arcával, eleink Nagyboldogasszony hitével, Istentudatával azonosulunk a sorok olvasata során.

 

A 12 szent életét látjuk magunk előtt olykor több ezer év távlatában is.

   

A könyv ára: 7.000 Ft (Az ár 5% áfát tartalmaz)

 

Megvásárolható az irodánkban:

H-1143 Budapest (XIV. kerület), Tábornok út 11/A. I. emelet

(A 2. metró Stadionok megállójánál)

tel.: +36-1-222-3186, +36-1-251-4983