Könyv

EURÓPA FELFEDEZÉSE

2020Megtekintés

Európába a 400-as években Attila hun fejedelmünk érkezik Dél-Amerikából. Dél-Amerika ősnyelve a magyar nyelv volt.

Kovács - Magyar András: EURÓPA FELFEDEZÉSE

- Dr. Móricz János kutatása Ecuadorban - az őslakók nyelve, településneveik, meséik, dalaik magyar nyelven szóltak. Európa Amerikát csak Attila után, 1050 év múlva – 1492-ben – fedezi fel. A székely-magyar rovásírással írt ősi 10 000 éves könyvtár a Táltosok barlangjában, Ecuadorban.

 

Táltosok nyomát kutatva bolygónkon, vezetett el a szellem ereje dr. Móricz János felfedezéséhez, a Táltosok barlangjához Ecuadorba. Az emberiség félrevezetésének egyik legnagyobb titka rajzolódott ki ezzel a felismeréssel bennem.

 

Önben, kedves olvasó a sorok olvasása folytán egy eddig eltitkolt valóság fog feléledni, és gyermekkori, különös emberi érzéseire kap választ, amikor az indiánok valós kilétét megismeri. Igen, az európai kultúra megalapozói voltak ők, akiket majd 800 évvel később az Ázsiából kitelepült népcsoport, magát aztéknak nevezve lemészárolt.

 

Ezt követően a Spanyolország területéről kiutasított idegen népek Kolumbusz vezetésével, folytatták az indián őskultúra átprogramozását. Magukat a Spanyolországból kitelepítettek nem menekültnek, hanem felfedezőnek nevezték el. Az amerikai kontinenssel évezredekre visszamenő kapcsolatai voltak Európának és Ázsiának.

 

Mi akkor ebben a felfedezés?

 

A derék dél-amerikai őslakos indiánok nyelve Móricz János dr. kutatásai alapján, megegyezik a magyar nyelvvel. Milyen különös, hogy az 1500-as évek derekán Mexikó, Spanyolország, és Magyarország királyai nem saját nemzetük fiai, hanem Habsburg-háziak. Tudomásuk van a nyelvi azonosságról, és mindent elkövetnek, hogy ez a tény ki ne derüljön. A szerzett kincsekből fedezik népirtó hadjárataikat.

 

Az indiánok, kultúrájuk bizonyítékainak egy részét elrejtik az őserdő közepén található Táltos barlangokban. Várják a fehér testvért, akinek mindezeket megmutathatják, átadhatják. Az erre érdemes, magyar származású dr. Móricz János az 1960-as években megkapja a szellemvilág és az őslakosság által azt a különös kegyet, hogy majd csak 500 év után fényt derítsen a nagy titokra, miszerint nem európaiak fedezték fel Amerikát, hanem éppen ellenkezőleg. Attila, a hunok és magyarok fejedelme, Európa és Ázsia császára, aki az európai rendet felépíti, megalapozza. Géniusza korának, akit napjaink nagy vezetői sem tudtak még felülszárnyalni.

 

Jelenlétével béke, nyugalom szállt Európára és Ázsiára. A nyelvi, lelki és szellemi testvériség, ami évezredek távolából is összeköt bennünket testvérnemzeteinkkel. Sorsunk és vágyaink azonosak. Tudja meg a világ, az ősi kultúrák megalapozói és legnagyobbjai voltak azok a nemzetek, akik a civilizáció áldozataivá váltak. A kultúra, az emelkedett szellem léte a földön, míg a civilizáció a mindent letaroló elme szüleménye.

 

A kultúrára éhes ember ma újra a szellemekhez fordul, Isten Táltosa révén. Jó barangolást kívánok a Táltosok barlangjában és annak titkaiban!

 

Isten-Isten:

Kovács - Magyar András

 

Kovács – Magyar András

 

A könyv ára: 1 500,- Ft (az ár 5% áfát tartalmaz)

Megvásárolható az irodánkban.