Könyv

Kovács-Magyar András új könyve

2768Megtekintés
A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek
megelőzésének és megoldásának kódjai
Kovács- Magyar András: A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjaiZavarkeltő a sok egymással ellentétes egészségügyi információ, ami a mai ember életébe akarva vagy akaratlanul beszűrődik.
 
Kovács-Magyar András egyedülálló műve érthető és világos eligazodást nyújt mindenkinek, aki félti, óvja a saját, a családja és az emberiség testi, lelki, valamint szellemi egészségét.
 
Szeretne fiatalabbnak látszani és kortalannak érezni magát? Több energiára vágyik? Szenvedőknek szeretne segíteni? Szeretné visszanyerni testi, lelki egyensúlyát? Jó lenne rákapcsolódni az Ön körül áramló potenciális lehetőségekre? Szeretne könnyedén szembenézni a 21. század kihívásaival?
 
Kovács-Magyar András új könyve önnek szól! Számtalan gyógyíthatatlannak bélyegzett betegség megoldási kódjaira világít rá, melyet sok évtizedes tapasztalat és eredmény igazol.
 
Az ijesztő betegségek megelőzésének és kezelésének módjait tárja Önök elé a szerző. A legfontosabb, nélkülözhetetlen egészség megőrzéstől, a megelőzésig és a már kialakult problémák eddig nem publikált lehetőségéig.
 
Rendkívüli tények birtokába juthat, amelyek ma még hiányoznak az egészségügy kirakós játékából. Mindenkinek segít megtalálni a megoldásokhoz vezető kulcsokat, hogy be tudjon kapcsolódni saját valós énjébe.
 
A megsemmisítő betegség tudatát képes átírni a teremtő Tudat. Lényeg az igazság!
 
András folyamatosan az egészséges élet titkait kutatja, számára a legfontosabb: mindenki gyógyuljon meg, és a lehető legtöbbet hozza ki az adottságaiból.
 
Amikor odafigyelünk a pszichére, az emóciókra, a spiritualitásra, magára az emberre, egy eddigitől különböző gyógymódot eredményez. Nem a betegség, hanem az ember van a fókuszban.
 
Matrix Drops Computeres (MDC) mérésen keresztül kapcsolatba kerülhet saját felettes énjével. Az öntudatunk rendszeresen informál saját egészségünkről és a szükséges pillanatnyi sorsfeladatunkról.
 
Az MDC-vel történő önelemzés és a Matrix Dropsok sok fájdalmas testi- és lelki tehertől szabadíthatnak meg bennünket. Megkönnyebbülés megtudni, mi áll a szenvedéseink hátterében. A lelki gondunk okait ismerni már fél győzelemnek számít! Betekinthetünk az öngyógyítás hatalmas információs tárházába.

Kovács-Magyar András egyedülálló műve érthető és világos eligazodást nyújt mindenkinek, aki félti, óvja a saját, a családja és az emberiség testi, lelki, valamint szellemi egészségét. 


Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com