Kovács - Magyar András

A 21. századi alkimista - Kovács-Magyar András

1609Megtekintés
Kovács-Magyar András reneszánsz ember.
Nagyformátumú férfi: egyszerre alternatív mozgásterapeuta, gyógyító, radiesztéta, író és feltaláló, aki a gyógyításai során, ha szükséges, segítségül hívja a szellemvilágot.
 
Ha valakiről, hát interjúalanyunkról elmondható, hogy a 21. század alkimistája. A középkor alkimistái közönséges fémből aranyat kívántak előállítani, illetve örök életet, örök fiatalságot adó elixírt akartak feltalálni. Ám tudni kell, hogy az alkímiánál a metafizika szempontjából a lélek megtisztításának, felemelésének folyamata a cél.
 
Kovács-Magyar András olyan kvantumfizikai komputert fejlesztett ki, amely megmutatja, hogy milyen lelki problémákkal küszködünk és annak milyen testi következményei vannak.

A gondok felszámolására olyan elixíreket fejlesztett ki, melyek alternatív megoldást kínálnak. Vajon milyen életút vezetett idáig?
- Mi volt az első nem evilági élménye?
 
- Az első természetfeletti élményemet kilencéves koromban éltem át. Tragikus autóbalesetben nagyanyám életét vesztette mellettem, mint később arra rádöbbentem: „kiléptem a testemből” én is. Végigpergett előttem a kilenc földi évem rövidfilmje, amit a szférák zenéjével aláfestett, mennyei fénnyel való találkozásom követett. Fény alakban jelent meg Istenanyánk gyönyörű hölgy alakot öltve, aki oltalmazott és visszahozott a földi valóságba.
 
- Hogyan lépett a gyógyítás útjára?
 
- Huszonéves koromban a gyümölcsösömben munkálkodtam, amikor a ládák emelgetése közben megroppant a derekam. A problémával felkerestem egy orvos barátomat, aki széttárta a karját és közölte, a fájdalomcsillapító injekción kívül mást nem tud tenni értem. Ezután mentem el egy csontkovácshoz, aki néhány mozdulatsort végzett rajtam, amitől egyszeriben jól lettem. Ennek hatására elkezdtem a módszert tanulni. Ekkoriban Magyarországra érkezett egy japán szakember, akitől olyan manuálterápiát sajátítottam el, amely nagyon hasonlít a csontkovácsoláshoz. E két módszert kombináltam. Például egy csigolyát nem helyére rakok, hanem lazítást követően, egy speciális kimozdítással megteremtem annak az esélyét, hogy a helyére kerüljön.
 
- Mi volt a következő tudás, amit elsajátított?
 
- Egy angol hölgytől tanultam az érintés terápiát. Ezzel a módszerrel régi emlékeket lehet feloldani, félelmeket felszámolni. Például volt egy páciensem, akinek végig simítottam a testét, de a térde fölött megállt a kezem. A hölgy sírva fakadt és kiszaladt a szobából. Később elmesélte, amikor a kezem megállt egy pillanatra, egy gyermekkori trauma emlékei törtek elő a lelkéből. Öt éves volt, a szomszéd kisfiúval játszottak a baromfiudvarban, ahol őt kislányként megtámadott egy kakas. A kisfiú nem védte meg, hanem elszaladt. A hölgy problémájának vélhetően - miszerint nem tudott párkapcsolatot kialakítani - ez a gyermekkori trauma volt az egyik oka. Ugyanis ekkor rögződött benne, hogy a férfiak gyávák, akik cserbenhagyják a nőket. Mindezt együtt újragondoltuk és a hölgy a nyomasztó emlékektől megszabadultan ma már házasságban él.
 
- Mi hozta a fordulatot az életében, amikor végérvényesen a gyógyítás útjára lépett?
 
- Huszonévesen kontrollvizsgálat alkalmával tüdődaganatot diagnosztizáltak nálam. Az orvos barátaim azt mondták, ha megműtenek, két hónapom van, ha nem, akkor talán három. Ugyanis harminc évvel ezelőtt tüdőrákból még senki sem gyógyult fel. Ekkor a gondviselés kegyelme ismét hozzám irányította azt az idős urat, akinek gerincsérv problémáját sikerült korábban műtéti beavatkozás nélkül megoldanom. Az úriember hallott a velem történtekről és felajánlotta a segítségét. Elővett egy mérőpálcát és közölte, nincsenek rendben a körülöttem lévő energiák. Kimérte fekhelyem alatt húzódó geopatikus sugárzásokat és kijelölte hová tegyem az ágyamat. Az állapotom ezt követően napról napra javult.
 
- Ennyi elég is volt a gyógyuláshoz?

- Nem. De miután látta, hogy javulok, a javaslatára felkeressem egy általa ajánlott szellemgyógyászt, akinek a módszerével új tüdőt teremthettem magamnak az égiek közbenjárásával. Ezt követően a kontroll CT vizsgálat negatív eredményt mutatott, ami előtt jómagam és az orvosok is döbbenten álltunk. Ennek a hihetetlennek tűnő, ám de sorsfordító eseménynek köszönhetően jött a sugallat, hogy a villamosmérnöki pályafutásomat egy időre feladjam és elsajátítsam a radiesztéziás ismereteket, valamint a szellemműtéti technikát azért, hogy a hasonló helyzetben lévő embereken segíthessek.
 
- Azonnal megmozdult a pálca, amikor a földsugárzást mérte?
 
- Nem, fél éven keresztül gyakoroltam, majd egyszer csak működni kezdett. Mivel a geopatikus földsugárzásnak nem volt fellelhető irodalma, elkezdtem leírni a tapasztalataimat. Térképet készítettem arról, hogy a vízér és a Hartmann háló feletti, huzamosabb ideig való tartózkodásnak, milyen káros következményei vannak az élőlényekre. Mindenkinek megmértem az auráját, aki hozzám fordult a gondjaival. Egy idő után kirajzolódott, milyen földsugárzás típusok vagy azok kombinációja idézi elő a különböző betegségeket. A módszeremet a világon mindenütt ismerik és sikerrel alkalmazzák a tanítványaim ezrei.
 
- Ezután mi következett?
 
- Egy kedves betegem által kapcsolatba kerültem a szellemvilággal,
Éreztem, hogy a mítosz felébred és stabilizálja az emberiség helyzetét a világmindenségben. Olyan alapvető dolgokra mutatott rá a szellemvilág, melyet megtapasztaltam, és amin keresztül megváltozott a világról alkotott addigi véleményem. Az ismereteimet könyv formájában is megjelentettem. Transzcendensen felfogással képessé válunk a magasabb rendű valóságok létezésének elfogadására, amelyek kívül esnek a fizikai világon. Megértjük, az ég össze van kötve a földdel, az univerzumban összhang van. Ebből a forrásból nyerjük az üzeneteket a misztikus intuícióink által.
 
- Mikor kezdett el tanítani?
 
- Még a szocializmusban, az első tanfolyamomat kismamáknak tartottam. Megtanítottam, hogyan masszírozzák a gyermekeik talpát és miként töltsék fel őket energiával. Büszke vagyok arra, hogy több ezer embernek tudtam segíteni, és a világban oktatják a módszereimet.
 
- Hogyan jött a Matrix Drops ötlete? Ami olyan, mint egy alkimista módszer.
 
- Harminc éve dolgozom azon, hogy a láthatatlan világot láthatóvá tegyem. Ebben a számítógépes programban benne van három évtizednyi tapasztalatom. Több évet a feleségemmel és a fejlesztő mérnökökkel dolgoztunk együtt. Ez a világ első kvantum komputere. Miután kézzel megérintjük a műszert, az detektálja az ember finomtesteit (energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek, és szellem), ami a képernyőn megjelenik írott formában is. Feltárul a múlt és a jelen, valamint a jövő valószínűsége. Mintafelismerés alapján olyan különleges analízist ad, amely nem csak a lélekben dúló viharokról árulkodik, hanem a testben megjelenő információzavarokról - gombák, baktériumok, vírusok, nehéz fémek… Elénk tárul, hogy egyes lelki problémák miként betegíthetnek meg bennünket és milyen testi tüneteket okoznak. A Matrix Drops készítmények, amik képesek az információzavarok feloldására, nem mások, mint vízre teleportált, minden káros anyagtól, rezgéstől mentes, tiszta információs minták. Például, amikor valaki idegfeszültségben él, a Matrix Drops Computer olyan cseppeket javasol, ami feloldhatja az egyénben uralkodó káoszt és megteremtheti a tisztánlátást és a belső békét a megoldáshoz. Azért is lehet a Matrix Drops módszert alkimistának nevezni, mert a cseppek elsőként a lélekre hatnak, majd azon keresztül fejtik ki hatásukat a fizikai testre. A szervezet öngyógyító erőit támogatva, azt aktivizálva, meggyógyulhat a test. Azé a komputer analízisé a jövő, amelyik nem csupán a problémát detektálja, hanem a megoldást is megmutatja.
 
- Mit üzen az olvasóknak?
 
- Ne féljenek a lelkük tükrébe nézni, hiszen a betegségek nyolcvan százaléka lelki eredetű. Ha a lélekben változást tudunk elindítani, az a testünkben is megmutatkozik. Az öngyógyítás művészetét és működését még csak kevesen értik, értékelik. Ennek megértésében ad óriási segítséget a Matrix Drops Computer.
„Tudjuk, hogy mik vagyunk, de nem tudjuk, mivé lehetünk.” William Shakespeare
 
Riporter: Izing Klára
Rovat: Harmónia