Kovács - Magyar András

A gyógyulásba vetett hit fontosabb, mint a gyógyítás - Interjú Kovács-Magyar András természetgyógyásszal

1890Megtekintés
Megjelent a Természetgyógyász magazin augusztusi számában:
Megjelent a Természetgyógyász magazin augusztusi számában:

Kovács-Magyar András 1960-ban született. Gyermekkorát Fényeslitkén, egy szabolcsi faluban töltötte. Az érettségit a miskolci Bláthy Ottó Szakközépiskolában tette le, majd Pécsett a Pollack Mihály Műszaki főiskolán szerzett diplomát.

A népi gyógyítással először a piócákkal kezelő, arisztokrata nagymamájánál találkozott. A műszaki diploma megszerzését követően a megyeházán dolgozott főelőadóként. Ebben az időben találkozott először a csontkovácsolással. Saját gerincbetegségén szintén egy csontkovács segített. Megtanulta, majd maga is gyógyító tevékenységbe kezdett.

Kovács-Magyar András
Munkája közben újabb problémával kellett szembenéznie: tüdőbeszűrődést kapott, melynek hatására új utakat talált. Megismerkedett a földsugárzásokkal és a szellemgyógyászattal.Tudásának átadására tanfolyamokat szervez, melyek hivatalos szervezeti háttere a Matrix Drops Kft. Nevéhez fűződik a gerincsérves megbetegedések műtét nélküli gyógyítása, gerincferdüléses gyermekek ezreinek, krónikus betegek tízezreinek, számtalan autoimmun betegnek, civilizációs gondokkal küzdőknek az eredményes gyógyítása, amiről sokan beszámolnak a munkásságát fémjelző dokumentum-filmeken, a www.kovacsmagyarandras.hu honlapokon.

Kovács-Magyar András módszereivel és szellemi segítségével tanítványai több országban dolgoznak, az új szemléletű gyógyítók között egyre több orvos is van.

Az eredmények erőt adnak a folytatáshoz

Karizmatikus egyéniség, akivel találkozik, az rögtön a bűvkörébe kerül. Átható pillantásától az ember úgy érzi, máris mindent tud róla és minden lehetségessé válik. Számos diplomával és természetgyógyász szakképesítéssel rendelkezik, de állítja: a gyógyítás titka a gyógyulni vágyó emberben van. Amit ő adhat: módszer, remény és hit a gyógyuláshoz vezető úton – a többi a szellemi erő, vagy ami ugyanaz: Isten dolga. Régen a rendkívüli eredményeivel tele volt a média, ma már ritkábban szerepel. A Természetgyógyász Magazin munkatársát remeteszőlősi rendelőjében fogadta - ahol egyben az otthona is van. A munkája egyben a hobbija.

Kovács-Magyar András és családja

– Azt mondják, ön elsősorban gyógyíthatatlannak gondolt betegekkel foglalkozik. Lehet így eredményt elérni?
 
– Akiket meg tudnak gyógyítani, már nem jönnek hozzám. 35 éve gyógyítok, de ma már elsődlegesen tanítok és könyveket írok. Nemzetközi hálózatot működtetünk, az Egyesült Államoktól Svájcig, Németországtól Olaszországig, a legtehetségesebb tanítványaimmal. Ez eredmények nélkül nem volna lehetséges. Azt szoktam mondani, valójában szellemi gyógyító vagyok, hiszen nem orvosi, hanem villamosmérnöki diplomám van. Persze vannak más diplomáim, egy sor természetgyógyász szakvizsgám is és 35 év tapasztalatom komoly eredményekkel, amit az orvosok is elismernek.
 
– Milyen szakvizsgái vannak?
 
– Alternatív mozgásterápia, reflexológia, bioenergetika, egy sor képesítés a szellemgyógyászattól a pszichológiáig, grafológiáig. A pályám kezdetén, a nyolcvanas években még nem volt természetgyógyász-képzés. Magyarországon az első természetgyógyász-klinikát én alapítottam.
 
– Azt olvastam, a nagymamája piócákkal gyógyított. Tőle is tanult?
 
– Drága nagymamám, igen… Ha bárki megégett Szabolcs, Borsod, Hajdú megyében, felrakták egy lőcsös szekérre és hozták a nagymamámhoz. Ő bekente a sérült bőrt egy általa készített folyadékkal, amitől elmúlt minden fájdalom. Három hét múlva nem lehetett megmondani, hol volt az égési sérülés.
 
– Megvan az eredeti recept a nagymamától?
 
– A nagy dolgok sokszor egyszerűbbek, mint gondolnák, birtokomban van a recept. Amikor egy léghajó felrobbant és három ember nagyon megégett, az egyikük édesanyja, aki tanítványom volt, könyörgött, hogy adjak egy üveggel a szerből. A kórházban csodájára jártak, hogy heg nélkül, gyorsan gyógyult a fia.
 
– De hát ezt közkinccsé kellene tenni!
 
– Vannak más, folyamatban lévő találmányaim is, tízmilliókat lehet rájuk költeni, ám sokszor az út végét sem lehet látni, annyira bonyolult az engedélyeztetés. Nagyanyámnak nem volt szabadalma, de ott állt az ötliteres befőttesüveg a polcon, benne a piócák, amikkel szintén sokaknak segített. Az anyai nagyanyám végtelenül intelligens, jóságos, emberszerető tündérasszony volt.
 
– Ön is spontán kezdte a gyógyítást. Honnan tudtak erről az emberek?
 
– Marketingről nem is hallottunk, reklámozni nem lehetett, csak az eredményesség számított. A 90-es években napi 100-120 embert kezeltem, három perc jutott egy páciensre, mégis sorra gyógyultak. Nyíregyházán dolgoztam, eljött a Bodrogi Gyula–Voith Ági házaspár egy orvosbálra előadóként. Bodrogi kisujja görbe volt, a színésznő pedig a derekát fájlalta. Felajánlottam, az előadás szünetében örömmel segítek rajtuk. Bodrogi azt válaszolta: ez a kisujj 50 éve görbe, aki ezt helyreteszi, az mindenre képes. Kiegyenesítettem a kisujját és Ági derekát is sikerrel kezeltem, ekkor hívtak meg a budapesti Transzcenter nevű rendelőjükbe gyógyítani. Annak idején sok művész járt hozzájuk alternatív kezelésekre.

Darvas Iván nagyon beteg volt, évek óta szerepet sem vállalt. Amikor elmentünk hozzá, kiderült, hogy az ágya egy geopatikus földsugárzás, talaj alatti vízér fölött helyezkedik el. A módszerem egyik lényeges eleme: aki földsugárzásmentes helyen fekszik, az többnyire meggyógyul, aki nem, azt csak gyógyítgatni lehet. A művész úrnak is jeleztem: át kellene helyezni az ágyát máshová és meg fog gyógyulni. Ő bízott bennem és azonnal kérte a fekhelye áthelyezését. Először letisztítottam, majd feltöltöttem az auráját és kértem a Jóistent, hogy adjon életerőt ennek a csodálatos embernek. Már aznap kikísért a villája kapujáig, két hét múlva fellépett és még öt évig játszott sokak örömére.
Égi segítőim nélkül az eredményeim is szerényebbek lennének.
 
– Ezt hogyan lehet tanítani? Ez nem veleszületett adottság?
 
– Tanítványaim médiumi kiképzésére nagy figyelmet fordítok. Több emberben ott a képesség, de nem tudja előhívni önmagából.
 
– Legutóbb Egely Györggyel készítettem interjút, ő is mérnökember, mérhetővé tette a bioenergiát. Önnél mennyit mutat az Egely-kerék?
 
– Pörög, nincs ekkora bioenergiára kalibrálva. Ismerjük egymást, együtt szerepeltünk Déri János Nulladik típusú találkozások című műsorában. Ennek a műsornak sokat köszönhet az ország, elindított egy másfajta gondolkodást. Tény: a tudatnak kell átváltania, más szemüvegen keresztül kell nézni a világot.
 
– Azt mondta, több ezer tanítványa van, nekem ez kicsit soknak tűnik még akkor is, ha évtizedek óta tanít. Hogyan lehetséges, hogy ennyi embernek átadta a tudását?
 
– A legelső tanfolyamomra kismamák jöttek és én megtanítottam nekik, hogyan mérjék ki a gyermekeik földsugárzásmentes fekhelyét, miként masszírozzák a talpukat és lássák el energiával őket. Többen kérdezték, akik meggyógyultak, miként is működik ez a világ. Tanulni hívtam őket, és feltártam előttük egy új szemléletmódot.
 
Eleinte 50-100 ember jött tanulni a kurzusaimra. Amikor Budapesten hirdettem tanfolyamot az 1990-es évek elején, már 1200 hallgatóm volt hétvégenként, több mint tíz éven keresztül. Nem lettek mind gyógyítók, vannak, akik önmagukon és közvetlen környezetükben alkalmazzák a tanultakat. Vidéken is tartottam több száz fős tanfolyamokat. Gyógyultak sorra az emberek, olyanok is, akik évtizedek óta nagybetegek voltak. Sokan a kamerák előtt gyógyultak. Egy televíziós riporter adás előtt elpanaszolta, hogy gerincsérve van. Élő műsorban kértem fel, feküdjön le a padlóra, ott helyben, a közvetítés során hoztam rendbe.
A legnagyobb titok az Igazság
Az egyik nagy biztosítótársaság elnökének a gerincsérvét is hasonlóan hoztam helyre a nyilvánosság előtt. Később ő kötötte meg velem az első természetgyógyász-felelősségbiztosítást, ami korábban csak orvosoknak volt. A gyógyulásokat annak köszönhettem, hogy maximális bizalommal és reménnyel fordultak hozzám az emberek, mert hallották vagy látták az eredményeimet.
 
– Ez volt a csontkovácsolás tudománya. Mivel több az, amit ön manapság csinál?
 
– Sokkal komplexebben szemlélem a világot, mérem a földsugárzások hatását, használom a bioenergiát és ami a fő, a szellemi tudatosságomnak köszönhetően élvezhetem az égiek kegyelmét és hatalmát. A szellemvilágot nem elég csupán segítségül hívni, képesnek kell lenni a sugallatok befogadására. A rendelőmben korábban nyitva volt az ajtóm, a várakozók hallották, miként nyeri vissza hallását, aki hallássérült, látását a majdnem vak és hogyan kezd el járni az érszűkületes. Nem a gyógyítóhoz jöttek, hanem gyógyulni jöttek, és ez jelentős szemléletbeli különbség. Valójában nem csupán én gyógyítottam és hittem a gyógyulásukban, ők is meg akartak gyógyulni. Ennek a következménye lett, hogy helyreállt az egészségük, a módszerembe vetett bizalmuknak köszönhetően.
 
– És mi a helyzet a kudarcokkal?
 
– Nem nagyon voltak, mert hozzám olyan emberek érkeztek, akik valahol belül már eldöntötték, hogy meg akarnak gyógyulni és azért mindent meg is tettek. Eljöttek Nyíregyházára vagy Budapestre Győrből, Torontóból, Melbourneből, a világ minden tájáról. Chicagóba Somos József plébános hívott meg, mert nem hallott az egyik fülére az agydaganata miatt, neki gyermekkorától csípő-beszűkülése is volt. Megkezeltem a csípőjét, utána jobban mozgott a lába, aztán a hallásán segítettem, és amikor megtapasztalta a javulást, akkor csináltunk egy szellemműtétet, ami után a CT kimutatta: eltűnt az agyából a daganat.
 
– Gyógyulnak azok is, akiket a hozzátartozójuk hoz önhöz?
 
– Attól függ, a beteg mit szeretne.
Egyszer hajnalban becsengetett hozzám egy anya a két, 40-45 év körüli fiával. Kérdeztem a hölgyet, mi a panasza. Rám nézett és azt mondta: nekem semmi. A fiai ászóltak: de hát anyuka, nem tud menni, állandóan fáj a csípője, a dereka, Kovács úr majd rendbe hozza. Kérdeztem ismét a hölgyet, miben segíthetek. „Nekem? Semmiben!” Nem volt mit tenni, hiába vélték úgy a fiai, hogy tudok segíteni, kezelés nélkül hazaengedtem.

A Béres Józsefről készült filmben van egy jelenet. Két hölgy beszélget, azt mondja egyik a másiknak: voltatok Jóska bácsinál, mégis meghalt a férjed. Mire a másik: igen, de az orvosok egy hetet se adtak neki és még nyolc hónapig élt. És mit adott Jóska bácsi? Hát reményt! válaszolta a másik asszony. Igen, sokszor csak ez kell. Béres Józsefet személyesen ismertem, édesapám barátjaként. Édesapám biológus volt és festőművész is.
 
Kov6cs-Magyar András és Kovács-Magyar Ildikó
– Ön azt mondja, a módszerei mellett jelentős mértékben szellemi erőkkel gyógyít, holott a tudomány nem ismeri el a szellemvilág létezését.
 
– Az emberek korábban a vallásokat, napjainkban a tudományt istenítik. A tudomány lett az új vallás, sokan ebben hisznek. Pedig, ha összehívnánk a világ összes Nobel-díjasát, elismernék, hogy egy fűszálat sem tudnak létrehozni. Élettelen dolgokat igen, de élőt nem. A tudomány arról tájékoztat elsősorban, ami az érdekeit szolgálja, ami nem, arról hallgatnak. Igyekszem hírt adni rég elfeledett, elhallgatott ismeretekről, ami nélkül szegényebb lenne a világunk. A legnagyobb tudósok és művészek tudták, mit jelent a szellem. A világ nagy klasszikusai, Nobel-díjasai közül sokan elismerik, hogy a tudásuk nagy részét a szellemvilág sugallataiból merítették. Sok mindent megtapasztaltam, nálam a tisztesség, a becsület, az egyenesség, a szavahihetőség érték mindenekfelett. Azt, amim most van, köszönöm a Jóistennek. A tehetség, a talentum, amit kaptam, tehetőssé tett, de nem gazdaggá. Véleményem szerit nagy a különbség a tehetős és a gazdag ember között. A tehetős a tehetségével szerezte meg, amije van, a gazdag olykor gazságokkal.

A tanítványaimra büszke vagyok, a legeredményesebb gyógyítók között vannak, sokat tesznek az emberiségért. Jövedelmem nagy részét visszaforgatom az egyre magasabb színvonalú gyógyításba, a Matrix Drops kvantum komputerünk fejlesztésébe, a tanításba és a könyveim, filmjeim finanszírozásába. Egyre többen támogatnak a törekvéseimben, amiért mindig hálás leszek.
Kovács-Magyar András: Gyógyíthatalannak tűnő betegségek - új könyv
– Önnek mi jelenti a feltöltődést, hogyan vigyáz a saját egészségére?
 
– Odafigyelek a táplálkozásomra és a mozgásra, alkalmazom a saját eszközeimet, módszereimet. Sokat köszönhetek a családomnak: csodálatos feleségemnek, két lányomnak és a fiamnak. Külön öröm látni, ahogy követik az utamat. Nekem a gyógyítás, a tanítás nem csupán munka, hanem szenvedély.

Minél több sikerélménye van az embernek, annál többet szeretne dolgozni, és minél többet dolgozik, annál több a szép eredmény. Két éve járt nálam egy kisvárosi főépítész, harminc évig volt halláskárosodott az egyik fülére. Kezeltem, de nem változott semmi. Két évig nézte a videóimat, eljött a hétvégi oktatásaimra, és a közelmúltban így szólt: „András, itt jártam két éve, nem tudtál rajtam segíteni. Velem volt a baj. Elvárással jöttem. Kérlek, segíts nekem, hogy a Jóisten meggyógyítson.” Megkezeltem, sokkal jobban hall, ma már ő is a szellem erejével szeretne gyógyítani, azóta vizsgázott három szakterületből nálam. Vannak tanítványaim az USA-ban, Kanadában, Németországban, Svájcban, Olaszországban…
A könyveimet is lefordították angol, olasz, német nyelvre és sokan használják a Matrix Drops Computer (MDC) találmányunkat. A berendezésnek köszönhetően nem ködös misztikum a lelki és a szellemi valóságunk feltérképezése, ma már hozzátartozik a mindennapjainkhoz. Az embereknek nagy igényük van a belső világuk feltérképezésére.
Az MDC a lélek feltérképezésén túl tájékoztat a bennünket ért felhangolódások következményeiről: káros földsugárzások, körülöttünk lévő szellemek – entitások – és rontások jelenlétéről, nehézfém-túlterheltségről, vitaminok és aminosavak mennyiségéről, a baktérium-, vírus-, parazitaterheltség mintáiról és egy sor egyéb fontos dologról. Szellemünkkel az isteni teremtő információkkal való kapcsolat lehetségessé vált. Létrehoztunk egy nemzetközi Matrix Drops iskolarendszert, ahol a szellemi tudás elsajátításának módszereit tanítom. Az első olyan iskola, ahol médiumokat képeznek a szellemvilággal történő élő kapcsolat megteremtésére. A gyógyítóknak így van esélyük arra, hogy egy magasabb szintre lépjenek.
 
Szent-Györgyi Albert azt mondja:
„Az 1920-as évekig a tudományban tisztességes, becsületes emberek dolgoztak. Fiatalos naivitás hajtotta őket, hogy jobbá tegyék a világot. 1920-ban valami megváltozott, elégették az orvosi tankönyveket és újakat írtak, amikben már sem a homeopátia, sem a radiesztézia, sem a csontkovácsolás nem szerepelt. A gyógyszeripar tartja fenn az orvosképzést.”
 
Maria Treben, aki mindent tudott a gyógynövényekről, a könyvében így ír:
„Amennyiben nem használnak a gyógyteák, hívjunk ki egy varázsvesszős kutatót, mert amíg nem kerül földsugárzásmentes jó helyre az ágy, semmilyen gyógytea nem segít.”
 
Kovács-Magyar András unokájával
– Nagyon nehéz egy laikusnak eldöntenie, kiben bízhat meg. Hogyan válasszunk gyógyítót?
 
– „Gyümölcséről ismerni meg a fát” – mondta Jézus.
A mai ember elveszítette az égiekkel a szellemi kapcsolatát. A szellemvilág szabályaival tisztában lévő ember képes betekinteni a látható világok mögött húzódó összefüggésekbe, az érzékek feletti világokba. Ezzel a képességgel sokan rendelkeznek, még ha ennek nincsenek is a tudatában. Azért merem ezt kijelenteni, mert az Elit klubunkban a pedagógustól a jogászig, az atomerőmű-főmérnöktől az orvosig, pszichológustól a papig, a társadalom minden szintjét képviselik azon emberek, akik minderre képesek. Mindezt a gyakorlat mutatta meg. A mai ember megszerzett valamit, amit tárgyi tudásnak is nevezhetünk, de ezzel párhuzamosan elveszített valamit: a szellemi kapcsolatot a földiek és az égiek között.
 
Könnyebben eligazodunk magunk és mások szellemi valóságában, ha képesek vagyunk egy ősi eszközt segítségül hívni és használni, amit ingának vagy varázsvesszőnek is nevezhetünk. A gyógyító hatalommal rendelkezők titkát kutatva jutottam el a szellemi önvalónk felismeréséhez. A világban előforduló új jelenségek megértéséhez újfajta szemléletre van szükségünk. Senki nem vitatja, hogy a testi betegségeknek lelki okai vannak. Azt azonban kevesen tudják, hogy a lelki gondok mögött szellemi jelenségek húzódhatnak meg. Sem a vallás, sem a tudomány nem rendelkezik szellemi látásmóddal. Még a Bibliában is átírták a szellemet, mint fogalmat. Holott a teremtő Isten az ősi népeknél maga volt a nagy szellem. Sok tudományos és vallásos tabu korlátozza a szellemi látásmódunkat.
 
A lélek- és szellempusztító irányzatok elől csak az képes kitérni, aki mentálisan, vagyis szellemben erős marad. A magas tudatossági szinten lévő emberek könnyebben juthatnak el a szellemvilág felismeréséig.
Forrás: Természetgyógyász magazin


Szeretettel látjuk kurzusainkon és gyógyító központjainkban:
Kovács-Magyar András kurzusai: Öntudatra ébredés iskolája

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra:
Kovács-Magyar András - Matrix Drops

 
Kovács-Magyar András
irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A  I. emelet
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com
 

Nagyobb térképre váltás