Kovács - Magyar András

A járványok valós okai - Nők lapja Ezotéria

1288Megtekintés
Megjelent a Nők lapja Ezotéria rovatában:

A járványok hátterében régi titkok, elszabadult szellemek állhatnak.
De vajon miért tudták előre megjósolni, hogy nagy járványok közelednek és halált hoznak?
Mivel a járvány valós okáról nem beszélnek, a nem beavatottakban kialakul egy félelmetes és láthatatlan ellenség képe, olyané, akivel szinte lehetetlen megküzdeni. Egymás után jönnek létre az összeesküvés-elméletek.
 
Kovács-Magyar András - Nők lapja Ezotéria
Az elszabadult fémek szellemeinek titka
 
Pedig valójában a vírus, szuperbaktérium, gomba vagy éppen a rákos folyamat válik megfékezhetetlenné, ami javarészt ugyanazoktól a morfogenetikus, vagyis külső tényezőktől függ. A természetben elemi formában mindössze négy fém található meg: arany, ezüst, réz, higany. A többi fém kémiai kötésben van jelen a bolygónkon, ezeket olvasztással vagy elektrolízissel nyerik ki a természetben megtalálható vegyületekből. Csakhogy a folyamat közben megjelennek a fémek „elszabadult szellemei”. Egy-egy fém elszabadult szelleme ezeréves korszakokat uralt (rézkorszak, bronzkorszak, vaskorszak), jelentős gazdasági és társadalmi változásokat előidézve.
 

Korunkban több mint száz elem szellemét szabadították ránk a technika villámsebesen fejlődő világában. Gyakori felhasználása miatt az alumínium a technokozmosz féme lett. Ám az élő szervezetre a következő lelki és testi hatásai lehetnek: téveszmék, öngyilkossági hajlam, depresszió, makacsság, szédülés, memóriazavar, feledékenység, székrekedés, durva, száraz bőrtünetek.

A nehézfémek kiszorítják az élő szervezetekből a létfontosságú elemeket (vas, cink, kalcium) és sejtméregként viselkednek. Az ólom csontritkulást, epe- és vesekövet, vérszegénységet okozhat. A higany idegölő méreg. A kadmium elősegíti és fokozza az influenzavírus replikációját. A nehézfémek vonzzák a vírusokat, és fő táplálékforrásai a baktériumoknak, gombáknak és más élősködőknek.
Gyengítik az amúgy is törékeny immunrendszert.

Kattintson a képre:
A járványok valós okai - Nők lapja Ezotéria - kattintson a képre

Változtatni muszáj

Fellebben a fátyol a titokról: ezek a méreganyagok és az „elszabadult szellemeik” váltják ki a legsúlyosabb járványokat, betegségeket. A magyar fejlesztésű Matrix Drops Computer (MDC) által szolgáltatott kvantummarkerek személyre szabottan, jó eligazodást nyújtanak a nehézfém-terheltség, földsugárzások, táplálkozási gondok, allergiák, szellemek, entitások, elektroszmog, rontások vonatkozásában. A Matrix Drops kvintesszenciák pedig mindezek megoldására hivatottak.

Az MDC berendezés megjelenésével sok kulturális tabu is leomlott.
Hosszú időbe telik el, mire a szemünk előtt lévő titkokat megfejtjük. Éveken át sejtéseket, bizonytalan gondolatokat hordozunk magunkban, amik fokozatosan körvonalazódnak, majd világossá válnak, kikívánkoznak belőlünk, végül pedig kimondjuk, leírjuk őket. Így válnak érthetővé mások számára. Amennyiben megértjük a fémek szellemi üzeneteit, a földi tudatunkat kozmikus tudattá bővíthetjük.

A mágia és az alkímia a teremtő erőkkel áll kapcsolatban.
A kémia megtörte ezeket a szállakat. A Teremtő világrendről szóló kinyilatkoztatását sokan elfelejtették. Az emberek az égi sugallatokat, víziókat felcserélték a saját képzeletükre. Szükséges rendezni magunkban a filozófiai kérdéseket. A „hiszem, ha látom” hozzáállást időszerű megváltoztatni a „megláthatom, ha hiszem” felfogásra.

Online hallgatható interaktív műsorunk a Nők Lapja klubjában:
Az alábbi hivatkozásra kattintva lehet bejelentkezni az érdeklődőknek:
 
Forrás: Nők lapja Ezotéria

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.

H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com