Kovács - Magyar András

A LEGNAGYOBB TITOK: AZ IGAZSÁG

642Megtekintés

Mindnyájunknak jól jön egy kis segítség, hogy időnként olyan dolgokat is észrevegyünk, amelyek hiányában téves következtetésekre juthatunk. Könyvem megírásának ez a segítségnyújtás az egyik célja. Szeretném a Tisztelt Olvasó elé tárni azokat a tényeket, felismeréseket, amelyek eddig eltitkolva, vagy szándékosan félremagyarázva kerültek be a köztudatba. Igyekszem céltudatosan és tárgyilagosan értékelni olvasmányaim, kutatómunkáim eredményeit.

Tekintse meg filmünket:

 

 
a-legnagyobb-titok-az-igazsag_20120723234312_50.jpg

Ismeretek hiányában az ember elképzelni sem tudja, mily hatalmas tudás birtokában éltek elődeink egy-egy feledésbe merült kultúrában. Letűnt korszakok gyakorlati tudásának, kincseinek felfedezése, ismerete nélkül nem élhet teljes életet a mai fejlett civilizáció embere. Amikor a hagyományostól eltérő gyógyítási módszereimet ismertettem hallgatóimmal, és alkalmaztam a hozzám forduló betegeken, nem kis megdöbbenést váltottam ki az emberekben. Ma már sok ezer ember köszönheti gyógyulását az elfeledett, látszólag nem megszokott gyógyítási szemléletemnek.

 

Visszatértem az eredethez, a kezdethez, a világegyetem ősi csodáihoz, a több ezer éve működő, egymásra épülő generációk tudásához. Eleinte az emberek fizikai testét gyógyítottam. Azonban rövid idő alatt rájöttem, amíg a lélek és a szellem beteg, nehezen, vagy egyáltalán nem gyógyul a test sem. Az utóbbi két esetben is hasonlóképpen jártam el, mint korábban. Emellett folyamatosan az elveszettnek hitt, elrejtett szellemi kincsek után kutattam. Kerestem és találtam. Több és érdekesebb dolgot, mint amit valaha is reméltem. Vagyis a valóság ismét felülmúlta a képzeletemet. Egyre gyarapodtak rejtélyes eredményeim, mígnem teljes egésszé kezdtek összeállni. Test, lélek, szellem együttes csodájává, az emberi hármas értékkapcsolattá, amelyek rávilágítanak egymás értelmére.

 

Erre a kalandos útra hívom Önöket, melynek ösvényei szerteágazóak, sokoldalúak, átfonva a poklot, a mennyet és a földi színes kavalkádot.

 

A könyv dőlt betűs részeibe olyan gondolatokat illesztettem, amelyeket maguk az érdeklődők is olvashatnak a Bibliában, irodalmi művekben és más jellegű írásokban. Kérem, hogy ezeket a sorokat csak tájékozódási pontokként kezeljék. Ezek néha csak elképzelések, feltételezések, logikai játékok szüleményei, bizonyos esetekben pedig a valóságot mutatják. Hogy miért ez a sok találgatás, útvesztő a szellemvilág vonatkozásában? Igyekszem a könyvemben erre is választ adni.

 

Nem egy rejtély, olyan titkokat tár fel, amelyért egykor emberek az életüket adták. Aki velem utazik, feledje el a mai világ gondolkodásmódját, és engedje, hogy régmúlt korok teljesen eltérő, eddig föl nem tárt szemléletmódja magával ragadja.

 

Kovács- Magyar András