Kovács - Magyar András

A Templomos lovagok és az ő titokzatos királyuk II. András - II.

2223Megtekintés
Kovács–Magyar András 55. dvd filmje.
Milyen korban élnek a Templomos lovagok? Kik ők valójában?
Lássuk a hozzájuk fűződő titkokat!
Tekintse meg Kovács–Magyar András előadását:

 
Van egy korszak a történelemben, az 1118-tól 1307-ig terjedő időszak, amelyből hiányosak az irattári anyagok. Ha valaki építészeti stílusok után kutat, azt tapasztalja, hogy azt mondják: az épület vagy 1100-ban épült, vagy 1300 után.

Árpád-házi II. András király


Vajon miért dugják el ezt a 200 évet? Mi történt itt Európában? Miért nem lehet erről beszélni? Gyártottak egy fedőtörténetet, hogy elferdítsék az akkori történéseket. Egy oknyomozó történettel fogjuk folytatni, azokból a nyomokból gazdálkodunk, amit nem tudtak eltüntetni.
 
1118-ban megalakul a ciszterci rend, Clairvaux-i Szent Bernát vezetésével. Jeruzsálembe kimegy 9 lovag. A lovagok közül ketten Szent Bernát rokonai: André de Montbard és Godefroy de Saint-Omer.  A Templomos Lovagrend első nagymestere, Hugues de Payens (nagymester: 1118 – 1119) szintén Szent Bernát rokona.
 
A Lovagrend pecsétjén két lovast látunk. Jézus szegény lovagjainak nevezték őket. Nemes emberek voltak, de nem voltak tehetősek. Szegény lovagokként indultak, de amikor az egykori Salamon templomában és Jézus Urunk várában feltárják a labirintusokat, felbecsülhetetlen értékű kincseket hoznak a felszínre. Ez a 9 lovag nem azért ment a Szentföldre, hogy harcoljon. Ez a 9 lovag ásott, reggeltől – estig. 9 év után bejutottak egy olyan kazamata rendszerbe, amelynek titkos szobái voltak. A holt-tengeri tekercsek is leírják, hogy Salamon temploma alatt rengeteg kincs található.
 
Mik ezek a kincsek?

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com