Kovács - Magyar András

Csodálatos gyógyulások az Esti Frizbiben

Esemény időpontja: -1. November 30. 00:00
1055Megtekintés

Gerincbetegek, látás- és hallássérültek csodálatos gyógyulását tekinthetjük meg a Story TV – Esti Frizbi című műsorában:


A süket újra hall, a sánta szalad, más a szemüvegét dobta a szemétbe.

Hajdú Péter nem hiszi, hogy Kovács Magyar - András csodákat tesz, de amit saját szemével látott, nem tudja megmagyarázni. Vendége 50 nézőt gyógyított meg az Esti Frizbi felvételén.
 
Csoda! – hangzott el tucatnyi alkalommal az Esti Frizbi adásának felvételén. Volt, aki sírásban tört ki. Kovács - Magyar András a jelenlévők megdöbbenésére megmagyarázhatatlan dolgokat művelt. Hajdú Péter ezer jelentkező közül ötvenet hívott a stúdióba, hogy Kovács - Magyar András kamerák előtt bizonyítsa képességeit. Az eredmény lenyűgöző.
 
Egymás után járultak elé szürke hályoggal, siketséggel, ízületi bajjal, és számos más betegséggel. Ami a stúdióban történt velük, megmagyarázhatatlan. A siket lány meghallotta, miről folyik a szó. Egy lányt hónapok óta nem tudtak meggyógyítani a derekával, most egyik pillanatról a másikra előrehajolt. Családja sírva fakadt az örömtől. A legmegdöbbentőbb eset a 65 esztendős Marika nénié. Megérkezésekor állni sem tudott, görnyedten roskadt kísérőjére. Néhány órával később a kamerák előtt felegyenesedett.
 
– Évek óta nem tudtam kiegyenesedni, s ha leültem, segítség kellett, hogy felálljak – mondta Marika.
 
– Az első ötven jelentkezőt hívtuk meg, válogatás nélkül, egyikük sem ismerte vendégemet – mondta Hajdú Péter.
 
– Magunk sem hittük, hogy közülük egy sem lesz, akinek ne javulna az állapota, és hogy olyan is lesz, aki percek alatt meggyógyul. Pedig hitetlen vagyok, sőt: hipochonderként kizárólag az orvosoknak hiszek. S, hogy mi Kovács Magyar András titka? Szerinte a szellemek segítségével gyógyít, visszaadja az energiákat, amelyek hiánya betegséget okoz.

 

Tekintse meg a Bors Online hírösszefoglalóját.

Címünk:

 H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu