Kovács - Magyar András

Dr. Guzrány Ferenc levele Kovács-Magyar Andráshoz

3008Megtekintés

Tisztelt Kovács-Magyar András!

DR. GUZRÁNY FERENC

A nevem címkével Dr. Guzrány Ferenc, 1953-ban születtem, 1997 óta dolgozom Csíkszeredában, mint hagyományos keleti orvos, tízéves végzettséggel.

Saját magamat gyógyítottam meg a grand mal rohamos epilepsziából. Fiatal koromat nyugdíjasként töltöttem, majd 40 éves koromban nősültem és 7 év múlva előttem a kisfiunkat elütötte egy autó, úgy, ahogy ő azelőtt való nap este lerajzolta. Két hónap múlva kérdőre vont engemet egy éjszaka, hogy "elmulasztottad-e a betegségedet", majd megígérte, hogy visszajön a Földre és most 11 éves.

25 évet dolgoztam a római katolikus egyházban, de már régen nem járok templomba. A gyerekünk halála után több szentírási szöveg megvilágosodott előttem és utána másképpen tudok élni. A Hargita Megyei orvosi kollégium 9 éven át perelt engem, hogy nem vagyok nyugati orvos, és hogy merek akupunktúrát végezni. Sok egyházi személy a gyógyulások miatt sátánnak nevez. Az ön előadásában választ kaptam, hogy miért teszik ők ezt velem.

Gratulálok őszinte részvéttel a bátorságáért, a sok titkolt vallási igazság kimondásáért, amikről nekünk halvány fogalmunk sem volt. Előadásainak hallgatásával (www.matrixdrops.com - Eltitkolt történelem menüpont) fejlődést érzek magamban. Köszönöm szépen. Mély tisztelettel:

Dr. Guzrány Ferenc, akupunktúra gyógyász