Kovács - Magyar András

Galambos Lajos és Kovács – Magyar András a Reflektor magazinban

713Megtekintés

 

Sokaknak leesett az álla, amikor meghallotta, hogy Lajcsi a spirituális világ felé vette az irányt. A zenész ugyanis néhány hónapja a gyerekeivel együtt Szellemi Iskolában tanul.

A népszerű zenész és énekes évekkel ezelőtt ismerte meg jelenlegi tanítóját, Kovács - Magyar Andrást, aki nemrég otthonában látogatta meg a trombitaművészt és családját, és akinek tiszteletére még örömtüzet is gyújtottak.

 

Tekintse meg műsort:

 

 

Nemcsak Lajcsi, a gyermekei is lelkes táltos diákok és bár még csak az első órákon vannak túl, már most biztosan kezelik a varázsvesszőt. Lala, Bogi és István különleges pálcájukkal elkezdik a vízér keresését, mi pedig kíváncsian vártuk, mire bukkannak. Közben András megsúgta nekünk, hogy ennek a varázsvesszőként emlegetett eszköznek a segítségével veszélyes zónákra, betegségekre lehet bukkanni. A gyerekek nemcsak a negatív energiák felkutatására képesek, amióta kapcsolatba léptek a láthatatlan világ energiával, a betegségek is elkerülik őket. Ahogy pedig energiát adnak át egymásnak, azt még Harry Potter is megirigyelné.

 

- Nekem régen vízérben volt az ágyam és fájt a fejem mindig. Most már nem ott van, és azóta nem fáj.

 

- Amikor vízérben volt az ágyam, akkor mindig vérzett az orrom, de most, hogy máshova tettük, már nem vérzik.

 

Galambos Lajos mindenkit meglepett a hírrel, amikor bejelentette, hogy Szellemi Iskolában tanul. A trombitaművész elárulta, hogy bár a család régóta ismerte Kovács - Magyar Andrást, fontos volt számára, hogy mit szólnak az ötletéhez a gyerekei.

 

- András a szüleimet többször kezelte, erősítette az immunrendszerüket. Később azon vettem észre magam, hogy egyre jobban érdekel ez a dolog. Ami érdekes, a gyerekeket még jobban érdekelték ezek a dolgok. – mondta Galambos Lajos

 

Lajos és családja boldogan mesélték, milyen tapasztalatokra tettek szert, amióta életszemléletet váltottak. A zenész szerint a sors egyik legnagyobb ajándékát, az egészséges élet kulcsát köszönhetik az új tudásuknak.

 

- Mi ezt az egész ismeretet azért szeretnénk elsajátítani, hogy egymást, a barátainkat szeretnénk gyógyítani, a kislányom elmondta, hogy ő pedig a kiskutyáját, a gyermekek, mint testvérek egymást, én a Bogit, a Bogi engem. Hogyha egy fejfájásra nem kell bevennünk egy tablettát vagy bármit, akkor én már nagyon boldog vagyok.

 

A mulatós zene koronázatlan királya ismét nagy fába vágta a fejszéjét, de ezen nem is lepődünk meg. Feleségével, Bogival azt szeretnék, hogy a gyermekek ne csak az Ő életüket tegyék boldogabbá, hanem egyszer majd másokon is segítsenek.