Kovács - Magyar András

Galambos Lajos: ,,Hamarosan én is tudok majd gyógyítani''

917Megtekintés

A Story magazin legújabb kiadásában:

 

„Éveken át azt hittem, nem vagyok még érett ahhoz, hogy eligazodjak a szellem világában. Tévedtem.”

Lajcsi éveken át azt hitte, nem elég érett ahhoz, hogy a gondolataival akár gyógyítani is tudjon. Csak most jött rá, hogy tévedett. Gyerekei otthon már ingával a kezükben sétálnak, annyira érdekli őket ez az új, felfedezésre váró spirituális világ, amelyben Kovács - Magyar András segít nekik eligazodni. A mióta az egyik magazin címlapján megjelent, hogy a zenész az egész családját a Szellemi Iskolába íratja, Lajcsit úton-útfélen arról faggatják, mi történt vele.

 

Galambos Lajos és Kovács- Magyar András

 

Ő, aki eddig két lábbal állt a földön, most miért szeretne mindenáron a szellemvilágban eligazodni.

 

„Nagyon sokan még azt is megkérdezik tőlem, mit jelent egyáltalán a szellemvilág, hiszen nincsenek tisztában vele – meséli Lajcsi. – Biztosíthatok mindenkit, nem ment el az eszem.

Épp ellenkezőleg.”

 

„MÁR 20 ÉVE MEGGYÓGYÍTOTT”

 

Ahhoz azonban, hogy Lajcsi elhatározását s egy új világba történő kalandozását megértsük, vissza kell mennünk 20 évet az időben.

 

„Tenerifén találkoztam először a kilencvenes évek elején Kovács – Magyar Andrással, aki később táltosként, majd szellemi gyógyítóként szerzett nevet magának idehaza és külföldön. Véletlenül pont egy helyen nyaraltunk, de mint tudjuk, véletlenek nincsenek… Ott és akkor egy perc alatt meggyógyította a nyakamat, néhány jól kimért rándítással, amit az orvosok a kezelésekkel éveken át nem tudtak helyretenni. Azt javasoltam neki, hogy hagyjon abba mindent, amivel addig foglalkozott, s csak a gyógyítással foglalkozzon. Hiszen az ő missziója az, hogy embereknek segítsen, az enyém pedig a zene. Megfogadta a tanácsomat. Az azt követő években ugyan messze kerültünk egymástól, de most, két évtized elteltével ismét egymásra találtunk.”

 

„SOK MINDENRE NINCS MAGYARÁZAT AZ ÉLETBEN”

.

 

Néhány hónappal ezelőtt Lajcsi és András egy vacsoratársaságban találkoztak újra, s a kellemes hangú este megalapozta a későbbieket.

 

„Egyre nyitottabb lettem, ahogy Andrással beszélgettem – folytatja Lajcsi. – Nagyon sok mindenre nincs magyarázat az életben. Nem minden fekete és fehér, nem minden tapintható.

 

A szellem világában a gondolatoknak van a legfőbb szerepe és ereje. Éveken át azt hittem, nem vagyok még érett ahhoz, hogy eligazodjak a szellem világában. Tévedtem. Amióta András ott járt nálunk, a gyerekeim is ingával a kezükben járkálnak. Ők sokkal nyitottabbak ilyen fiatalon, mint én. Szeptembertől a családommal el fogunk menni András kurzusára, ahol a pálca és az inga segítségével megtanuljuk érezni a láthatatlant, és betekintést nyerünk a hét nem anyagi világba.

 

Az első bevetésen egyébként már túl vagyunk: Szent Iván éjszakáján végigsétáltunk az 1200 fokos tűzön, a Hortobágyon.”

 

Tűzön járás a Hortobágyon

Tűzön járás a Hortobágyon

 

„MEGNYITOTTAM A LELKEMET”

 

Lajcsi szeretné, ha néhány éven belül ő is képes lenne gyógyítani, ahogyan szellemi mestere, András. „Egyetlen célom van ezzel, hogy a környezetemben élő embereknek segítsek. Ha csak egy fejfájást el tudok majd mulasztani úgy, hogy ne kelljen bevenni gyógyszert, már megérte.

 

András fantasztikus hatást tett rám. Nem csak most, már húsz esztendővel ezelőtt is. Csoda, hogy milyen karriert futott be. Külföldön is a csodájára járnak.

 

 

Galabos Lajos és családja

Galambos Lajos és családja

 

Olyan világsztárok fordultak hozzá, mint Yoko Ono vagy a Guns N’ Roses énekese. Az egyedüli gyógyító Magyarországon, aki pápai áldással rendelkezik, és százezreket gyógyított meg. Azt a tudományt, amelyet a magáévá tett, korábban csak a templomos lovagok értették.

 

András mindig azt mondja nekem, amikor a titkokról faggatom, hogy aki meg tudja nyitni a lelkét, azzal megtörténik a csoda. Én megnyitottam, s biztos, hogy a csodák is hamarosan érkeznek.”

 

A betegséggel kezdődött minden…

Kovács - Magyar Andrásnak 25 évvel ezelőtt eszébe sem jutott volna, hogy valaha majd ilyesmit csinál. Villamosmérnöki végzettséggel építési előadóként dolgozott, de aztán beütött a ménkű: tüdőrákot kapott. A betegségből való gyógyulással indult el azon az úton, amelynek köszönhetően ma már világszerte gerinckezelőként és szellemgyógyítóként ismerik.

 

Forrás: Story magazin - Csillagpor