Kovács - Magyar András

Galambos Lajos - ,,Szellemi iskolába iratkozik a családom''

743Megtekintés

Különleges tudás megszerzésére készül Lagzi Lajcsi, aki feleségével és három gyermekével együtt a szellemvilágban való eligazodás képességét szeretné elsajátítani.

Nem, nem őrült meg a Galambos Lajos, de sokatmondó mosolyra húzza a száját, amikor elképzeli, vajon mit gondolhatnak a hír kapcsán róla az emberek. Szerinte azok csóválják majd a fejüket, akik alapállásból utasítják el a láthatatlan világ és az abban szereplők létezését. Meggyőződése ugyanakkor, éppen a kétkedők nem veszik a fáradságot arra, hogy elemi tudást szerezzenek arról, amit egyáltalán nem is ismernek. Lajcsiban viszont kíváncsiság munkál. Szeretné megérteni számos, számára egyelőre megmagyarázhatatlan történésnek, jelenségnek az okát. Arra kérte hát Kovács - Magyar Andrást, a témakör külföldön is elismert szakértőjét, hogy vezesse be őt és családját a megfoghatatlan birodalmába.

 

„Eltüntette a nyakfájásom”

Nem derült égből a villámcsapásként fogalmazódott meg Lajcsiban az elhatározás, hiszen lassan húsz éve ismeri a szellemi gyógyítót, akivel először egy spanyolországi nyaralócsoportban találkozott.

 

„Kíváncsivá tett a sok hókuszpók, amit a parton művelt, de hosszas beszélgetésbe csak a visszafelé tartó repülőúton keveredtünk – emlékszik vissza Lajcsi az első benyomásokra. - András rám köszönt, ahogy elhaladt mellettem a közlekedő folyosón. Visszaköszöntem, de ahhoz, hogy ránézhessek, a teljes testemmel kellett odafordulnom, a nyakam ugyanis évekkel korábban beállt, mozdíthatatlan volt. András észrevette a nehézkességet, s udvariasan megkérdezte, ott és azonnal meggyógyíthat-e. Nem tudtam, hirtelen mit is gondoljak, végül igent válaszoltam. A fejemet a kezébe véve billentett egyet jobbra, egyet balra, s a hirtelen, de jól kimért rándításokkal helyükre ugrasztotta a nyakcsigolyáimat. Azonnal megszűnt a korábbi fájdalom. Hihetetlen volt, hogy amit orvosok és kezelések éveken át nem tudtak elmulasztani, az egy pillanat alatt megoldódott.”

 

„Rávezetett arra, mi lehet a baj”

Lajcsit lenyűgözte a férfi határozottsága, letisztultsága, s az a belső erő, amit sugárzott. Mint mondja, hihetetlen hatással volt rá az eset.

 

„Azóta szem előtt tartom Andrást, figyelem, mivel foglalkozik, s noha éveken át csak olykor-olykor találkoztunk, minden esetben meglepett valami újjal. Hol arra figyelmeztetett, hogy a zenekarom egyik tagjának gyenge a szíve, hol azt tanácsolta, pihenjek többet, mert úgy érzi, nagyon elfáradtam. Utólag minden alkalommal kiderült, hogy nem mondott butaságokat, sőt...”

 

Néhány hónappal ezelőtt egy vacsoratársaságban futottak össze, ahová a meghívottak a feleségeikkel érkeztek. A kellemes hangulatú estén alkalom nyílt arra is, hogy a tanító Bogival is váltson néhány szót négyszemközt.

.

Galambos Lajos – parázson járás a Hortobágyon

Galambos Lajos – parázson járás a Hortobágyon

 

 

„Hosszú idő óta ő az első ember, akinek elhittem, hogy egy-két dolgot bizony nem csinálok jól - mondja Lajcsi felesége. - Azt mondta, siralmasan gyenge az aurám, gyakorlatilag felélem magam. Figyelmeztetett, hogy hosszútávon nem vezet jóra, ha a fontossági sorrendemben mindig én vagyok az utolsó. Hogy miközben kifulladok a tökéletesre való törekvésben, éppen a lényeget felejtem el: azt, hogy miként kell szeretni. Márpedig ha egy anyuka nem tud mosolyogni, ott nagy lehet a baj. Én mindig egyedül próbáltam megbirkózni a gondokkal, nem ápoltam külső kapcsolatokat, nem jártam el barátnőzni, vagy mint oly sokan a stressz levezetésére jógázni és masszíroztatni se. Be kellett látnom, hogy ez így nem működik, hiszen mindenkinek szüksége van valamire, ami feltölti, de legalábbis egy lelki támaszra, vezetőre, aki segíti, s ez egyáltalán nem szégyen.”

 

Bogit alaposan elgondolkodtatta a beszélgetés, mely egyfajta megkönnyebbülést, megnyugvást hozott számára. András tanácsára pedig földsugárzást mérő szakembert hívatott a házhoz.

 

„Átrendeztük az egész házat”

Lett is nagy felfordulás a Galambos család otthonában! A szakember ugyanis pálcájával és ingájával sorra járta a helyiségeket, s bemérte a föld alatt futó vízerek, Harmann-zónák elhelyezkedését, s ide-oda tologattatta a bútorokat. A gyerekek szobájában kijelentette, hogy az egyik ágy tulajdonosa bizonyára fejfájós, hiszen épp a párnája alatt fut keresztül egy vízér. A szülők csak néztek egymásra, Bogi pedig a félbetört fájdalomcsillapítóra gondolt, melyet Lalikának előre odakészített a konyhába. Az ágy azonnal elkerült a korábbi helyéről. A földsugárzás mérő a szülői hálót sem találta rendben, a dupla franciaágy a fal mellől elforgatva azóta a szoba közepén áll. A veszélyes sugárzónák kiküszöbölése óta számos korábbi gond eltűnt a család életéből.

 

„Azóta jól alszunk, sokkal kipihentebbek vagyunk. Lalika fejfájása csitult, én pedig reggel hatkor szinte kipattanok az ágyból. Újra frissnek érzem magam – lelkendezik Lajcsi. - Nem kétséges, hogy András olyan tudás birtokosa, ami számunkra is rendkívül hasznos lehet. Azt mondja, a pálca és az inga használata olyan alapvető képesség, melyet már az ősi Egyiptomban is ismertek, de például Mátyás király is alkalmazta. Miért ne sajátíthatnánk el mi is ennek a tudománynak az alapjait? Úgy érzem, egy új világ új dimenziói tárulnak ki előttünk. A Szellemi Iskola kurzusa október 1.-én kezdődik ugyan, de az első bevetésünk Szent Iván éjszakáján lesz, amikor is azt tervezzük, hogy a többi tanítvánnyal együtt mi is végigsétálunk az izzó parázsszőnyegen.”

 

Kicsoda Kovács - Magyar András?

A legnagyobb magyar táltosként emlegetett, és külföldön is jól ismert szellemi vezető mérnökdiplomával a zsebében csöppent a misztikus világba - mégpedig saját betegsége kapcsán. Beleásta magát a természetgyógyászat témakörébe, innen fejlődött tovább. A maga gyógyulása után úgy döntött, másokon is segíteni fog.

 

„Rengeteget olvastam, jártam a világot, kerestem a régi tanítások forrásait. Innen-onnan csipegettem össze a tudást, amit szívesen adok tovább. Iskolámban havi egy alkalommal jönnek össze a tanítványok. Az első kurzus során a pálca és az inga segítségével megtanuljuk érezni a láthatatlant, és betekintést nyerünk a hét nem anyagi világba. Két lábbal a földön járó misztikus vagyok, aki szerencsés módon képes rá, hogy megérintse az eget.”

 

Csarnai Edit

  forrás: Meglepés magazin