Kovács - Magyar András

Influenzajárvány - kadmium nehézfém-terheltség a háttérben – Kovács-Magyar András

1216Megtekintés
A kadmium nehézfém elősegíti és fokozza az influenzavírus replikációját (többszörözését, másolását). A glutation (antioxidáns) jelentősen gátolja a vírus replikációját. Olvashatjuk a következő tudományos cikkben:

Influenzajárvány - kadmium nehézfém-terheltség a háttérben – Kovács Magyar András
A szervezet kadmium szennyezettsége fokozza a vírus által kiváltott légzőszervi betegségek súlyosságát.
 
Miért szükséges erről tudni?
 
A nehézfémek által okozott információzavar helyreállítása kvantum szinten megközelítőleg 3 hónapnyi időt alatt lehetséges. A következő influenzajárványra legyünk felkészültek!  
 
A nehézfémek: a vírus, rák, baktérium, gomba és más élősködők egyik fő táplálékforrásai. Ezáltal számos más súlyos betegség előidézői. Nehézfémek: kadmium, higany, alumínium, titán, cink, germánium, rubídium, arzén, réz, rádium, ólom, ón, nikkel. Légszennyeződéssel, ivóvízzel és élelmiszerek útján kerülnek az élő szervezetbe. Közvetlenül mérgezik a testet, gyengítik az immunrendszert. Nagyrészük a csontokban tárolódik. Ezek a méreganyagok váltják ki a legsúlyosabb járványokat, betegségeket, mint például a rák, az Alzheimer-kór….
                
Cadmium
Olvasztási melléktermékként jelennek meg a fémek ”elszabadult szellemei” környezetünkben.

A kadmium felhalmozódik számos szervben, a vesében, a májban, a tüdőben, a herében, a csontokban és a vérrendszerben. Rendkívül mérgező. Oxidatív stresszt eredményez, ami károsítja a DNS-t, a fehérjéket és a mitokondriumot.

Az orvostudománynak hosszú időbe telt, mire rájött, hogy a mentális és testi betegségeket előidézheti, sőt fokozhatja is a nehézfém terheltség. A fémek főleg a csontokba ágyazódnak be, így azok kimutatása komoly nehézségeket jelent. A terheltség évről évre nő és továbbra sincs tudományos módszer a megoldásra.

A gyorsan és megállíthatatlanul terjedő járványok jelenléte miatt nélkülözhetetlenné vált, hogy a kutatócsoportunk megoldást találjon a nehézfém kiürítés súlyos gondjára.

Nemzetközi fórumokon a figyelem központjába került a Matrix Drops Computer (MDC), ami mérni képes a terheltség általi információzavarokat, a Matrix Drops készítmények pedig támogatják a szervezetből történő kivezetést.
 
 
Nehézfémterhelés információzavar mérés
Javaslat! A harmonizáló és információzavart megszüntető Matrix Drops 754 Cadmium 3 hónapos kúra, melyet támogatunk további 2db ajándék: MD 377 immunerő harmonizáló mintával. A kúrát javasolt kiegészíteni: MD 1543 F. Glutation, MD 11F. Thymulin információkkal.
 
Az MDC kvantum markerek, az információs minta-összehasonlítás módszerével jól tükrözik a nehézfémek által, a szervezetben keltett információzavarokat. A gondjaink felszámolása szinte elképzelhetetlen a felhalmozódott nehézfém-maradványok eltávolítása nélkül. Gyakorlatilag minden lélekre, testre nehezülő probléma sikeres terápiájának magában kellene foglalnia a fémmaradványok kiürítését. Amíg mérgező fémek vannak a testben, a vírusoknak és a mikroorganizmusoknak (baktériumok, gombák) van egy olyan testmezőjük, amelyben meg lehet lapulni. A testben, a nehézfém által keletkezett információzavarokat nem lehet felszámolni: anyagi eredetű származékokkal, vegyszerekkel és gyógyszerekkel.
 
A nehézfémekkel kapcsolatos tünetek felsorolása gyakorlatilag minden olyan betegséget tartalmaz, mely ismert az emberiség előtt. Egyszerűbben fogalmazva: a nehézfém terheltség bármely betegséget előidézheti vagy hozzájárulhat azok súlyosságához.
 
A test saját immunsejtjei erősen korlátozottak a védelemi feladat ellátására aszervezet azon részein, ahol a nehézfémek beágyazódtak. Így még érthetőbb, miért szaporodnak hatékonyan a terhelt területeken a vírusok, baktériumok, gombák.
 
A fémtárolás leggyakoribb helyein a mikroorganizmusok és a vírusok uralkodnak. A fogak és az állkapocs területén jelentősebb, de az egyéb csontok, a kötőszövet és az extra-celluláris folyadékok, az autonóm (vegetatív) idegrendszer is telített. A nehézfémek által terhelt területeken a nyirok- és az érrendszer beszűkül. A megfelelő vérellátás hiányában a tápanyag- és az oxigén ellátás is csökkent. Mindez szintén elősegíti a baktériumok, gombák és vírusok elterjedését. A fémlerakódás gyulladásos folyamatokat indíthat el az ízületekben vagy az emésztőrendszerben, ami különböző ételallergiák kialakulását eredményezheti. Rendellenes elektromos jeleket hoznak létre, ezáltal megnő az elektroszmog érzékenységünk is.
 
Biokémiai következmény: krónikus magnézium és cinkhiányt idéznek elő a szervezetben, megzavarják a szervezet nyomelem háztartását. Információs szinten történő harmonizációra a rendelkezésünkre állnak az MD 1157, MD 751, MD 377 készítmények.
 
Nehézfémek jelenlétét szintén megtaláljuk a pszicho-érzelmi traumák hátterében. Mindezek ismeretében a nehézfémek kiürítésével drámaian javíthatnánk gyakorlatilag bármilyen rendellenesség kezelésében sikereinket - közli az MDPI tanulmány.
 
Mindezek ismeretében mégis mi a legnagyobb gond?
Sajnos a tudomány, a mai rendelkezésre álló eszközeivel mérni- és kiüríteni sem tudja az élő szervezetből a nehézfémeket. A természettudomány csak a tér-idő dimenziókkal rendelkező anyagi világot képes vizsgálni. Azonban e világ létrejöttéért felelős teremtő információ, teremtő szándék – Isten - nem rendelkezik idődimenzióval. Minthogy a tudomány arra sem tud választ adni, miként jöhet létre a tér- és idő nélküli ”semmiből” (nullponti mezőből) az univerzum?
 
Miként vette kezdetét az univerzum?
Erre egy természetfölötti, téren és időn kívül létező nagy szellem a válasz. Amikor felmerülnek orvosilag megoldhatatlannak látszó problémák, mint például a nehézfémek kiürítésének a problematikája, sokan megpróbálnak megoldást találni a matéria négydimenziós világában. A laikusok megtéveszthetők, ám egy tapasztalt ember csak a tényeknek hisz. Álljon itt egy konkrét eset a Matrix Dropsok (MD) világában megtörténtek közül. Egy gyógyíthatatlannak látszó gyermek csontjaiból sikerült a nehézfémeket kiüríteni a Matrix Drops készítmények segítségével. Mindezzel lehetőség nyílt arra, hogy a már járásképtelen kisfiú - akinek egyik combcsontja négy centiméterrel megrövidült - újra visszanyerje egészséges méretét. A gyermek többdimenziós tudatszintjére hatottak az MD minták, az információzavar megszűnt, ennek köszönhető az eredmény.
 
 
Korunk legújabb civilizációs problémáit, csak az új dimenziók működésének ismeretében lehetséges felszámolni. Szükségszerű a hit és az új, többdimenziós tudomány összevetésének az ideje. A mai négydimenziós tudomány konfliktusok forrása lehet, mert megfosztja az egyént attól a lehetőségtől, hogy teljes, tudatos életet éljen és élvezhesse a hitet és a tudományt egyaránt. Meg kell tanulnunk magunkba fogadni mindkét világot. Egyesítenünk kell a tudományos és a spirituális világlátást annak érdekében, hogy képesek legyünk megérteni azt, amit láthatunk, de azt is, ami szemmel láthatatlan. Fel kell tárnunk a két nézet intellektuális útját. Ha a tudásunkat az emberiség szolgálatába állítjuk, értelmet nyer az életünk.
 
Folyamatosan azon dolgozom, hogy az emberiség előre haladásához hozzájárulhassak. A spirituális tudatosságom fejletlen volt kezdetben, ám ahogy el kezdett nyiladozni, minden addigi tudásomat és döntéseimet megkérdőjeleztem. Sok kulturális tabu próbált meggátolni a fejlődésemben. Az új információk felszínre kerülésével azok ledőltek bennem. Több orvos barátom elmondta, azt tanították nekik, hogy „Nem kerülhetnek betegeikkel érzelmi kapcsolatba”. Szerencsés vagyok, mert nekem ezt senki nem tiltotta meg! A legkomolyabb betegségekben szenvedők felfogása döbbentett meg leginkább, mély spiritualitásban élik meg, amin keresztül mennek. Valójában elsőként magamon tapasztaltam meg, majd több nagy betegnél, hogy a hit segítségével békét és megnyugvást találva, csodálatos gyógyulást érhettünk el. Több hozzám forduló embernél megfigyeltem, a gondjaikat előidéző tényezőket egy-egy tabunak vagy éppen a tudatlanságuknak köszönhetik, amikről senki nem beszél szívesen. Geopatikus sugárzások, itt rekedt szellemek (entitások), rontások, rosszul berögzült táplálkozási szokások. Sokak, a kulturális hagyományaik miatt, a szörnyű szenvedéseikről nem is tehetnek.

Úgy döntöttem, egy magasabb dimenzióból nézve megvizsgálom az emberi lét legfontosabb kérdéseit.
 
 
A pácienseim, a tanítványaim gyakran elmondják, már akkor válaszolok a bennük felmerülő kérdésekre, amikor azokat még fel sem tették. Hogy lehetséges ez? Sok megtapasztalt tudás van a birtokomban, beleérzek mások gondolati elakadásaiba, mert korábban hasonló dolgokat éltem át. A viselkedésem, a természetem az én információs mintám. A mai tudomány kizárja a Teremtő ismeretét, ezzel önmagunk megismerését is. Éppen ezért a tudományosság látszatát sem kívánom kelteni. Sokan érzik, saját eddigi szemléletük omladozik, kétségeik pedig egyre nőnek. A kétségek a hit, egy új szellemi látásmód velejárói. A kétség a hit egyik eleme. Kételkedő ember, a szkeptikus megkérdőjelezi a dogmákat. Mindez vívódásokkal jár. Újraértékeljük mindazt, amit eddig hittünk. A vallás sok borzalmat követett el. Hatalmas akadályt jelent ez sok Istent kereső embernek. Isten nem vallás! A morális törvény a szívünk mélyén rejtőzik.
 
Mese: Ajándék Istennek
Kattintson a videóra:


Csoda: Amikor valami rendkívüli történik, mondhatják, ez csak illúzió. Ha olyan filozófiát vallunk, mely tagadja a természetfeletti létezését, könnyen gondolhatjuk: illúzió. Milyen következtetést vonunk le egy eseményből, az attól függ, milyen filozófián keresztül értelmezzük. Szükséges rendezni magunkban a filozófiai kérdéseket. „Hiszem, ha látom” hozzáállást időszerű megváltoztatni „megláthatom, ha hiszem” felfogásra. Csak azok a hipotézisek maradnak fenn, melyeket az újabb megfigyelések és megtapasztalások is alátámasztják. A világ jelenségeit más rendszerbe kell foglalni. Az újonnan felszínre jövő elméletek paradigmaváltásokat idéznek elő. Mindig figyelembe vettem az intellektuális stimulusokat, az etikai kihívásokat, az emberi tényezőt, és az emberi test lenyűgöző komplexitását. Csodálatos dolog részt venni az emberi gondolkodás dimenzióváltásában. Tanuljunk, hogy egyre többen részesei lehessünk!
 

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com