Kovács - Magyar András

Jézus Urunk és Mária Magdala égi vérvonala

2522Megtekintés
Mária Magdolnát dúsgazdag hölgynek mutatják be minden irodalomban. Több helyen hangsúlyozzák azt is, hogy Mária Magdolna édesapja herceg volt.
Tekintse meg Kovács–Magyar András előadását:
 
Mária Magdolna olyan tanácsokkal látta el a férjét akkoriban, hogy meg tudta sokszorozni a vagyonát. Második házasságában, Jézus Urunk feleségeként segített Jézus Urunk vagyonának a gyarapításában. Gyógyító tudásával, Jézus Urunkkal közösen olyan eredményeket értek el a gyógyításban, mint amit addig még senki sem.

Jézus Urunk és Mária Magdala égi vérvonala

Szűz Mária királynő volt. Jeruzsálem és Betlehem térségében hét királyság volt. Az egyik királyság királynője volt Szűz Mária. Jézus Urunk az ő fia, hercegi rangja volt. Mária Magdala édesapja az erdélyi királynak, Menyhért királynak volt az unokatestvére. Az öreg Menyhért király Szent Anna édesanyjának volt a testvére. Szent Anna édesanyja királynő volt. Szent Anna szintén királynői rangot örökölt. Szent Anna később Egyiptomban tanult, férjhez ment, majd Egyiptomból Jeruzsálembe került, ahol az egyik királyság királynője lett. 

Jézus Urunk 17 éves korában találkozott először Mária Magdolnával, Erdélyben. Nagyvárad mellett élt Mária Magdolna akkoriban, 14 éves volt. Három év különbség volt közöttük. Jézus 1 évig élt itt. A rómaiak rájuk találtak, ezért tovább kellett menekülniük Szűz Máriával. Ekkor jött Magyarországra. Magyarország területén több évet eltöltött, majd Jézus Urunk Indiába is ellátogatott, majd Nepálba, Dramsalába érkezett. Dramsala az a város, ahol előző életében Buddhaként élt. Buddha i.e. 500-ban élt ebben a városban.

Jézus Urunk 20 éves volt, amikor megtudta, hogy ő az Isten fia. 20 éves korában, egy délutáni órában megjelent Istenatyánk és Istenanyánk fény alakban, angyalok kíséretében, és egy koronát hoztak Jézusnak.

26 éves, amikor Egyiptomban tanított. Tanított királyoknak és a hétköznapi embereknek is. Jézus Urunk már harminc éves, amikor kereskedőktől hall Mária Magdolnáról. Férjhez adták időközben egy herceghez. Mária Magdaléna tehetséges gyógyító volt. A gyógyítás tudományát nagymamájától tanulta Erdélyben. Csodatévő vizekkel és kézrátétellel gyógyította az embereket. A házassága nagyon rosszul sikerült. A férje nem akarta megengedni Magdalának, hogy az embereket gyógyítsa, ezért bezárta. Egész nap bezárva volt a palotájukban, nagyon boldogtalan volt. A szíve mélyén ott élt Jézus emléke, amikor 14 évesen találkozott vele. Jézus Urunk is sok-sok éven keresztül mindig vissza-visszagondolt Mária Magdalára. Nagyon szerelmes volt a szíve mélyén.

Kereskedők jöttek Erdélyből Jeruzsálembe, majd vissza, vitték a hírt. Mária Magdala megtudta, hogy újra Jeruzsálemben él Jézus Urunk. Otthagyva a férjét, a kereskedőkkel kiment Jeruzsálembe. Fél évbe tellett, míg el tudott válni a férjétől. Miután elvált, Jézus Urunk feleségül vette. Csodálatos szerelem volt az övék.


Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186