Kovács - Magyar András

KOVÁCS – MAGYAR ANDRÁS a szellemi gyógyító * Sikeres Nők 2010.

495Megtekintés

A Sikeres Nők című magazinban jelent meg a következő cikk Kovács – Magyar Andrásról:

25 éve egyre csodálatosabb gyógyító eredményeinek lehetnek élvezői, szemtanúi mindazok, akik országos gyógyító körútjain láthatják, megtapasztalhatják a Kovács úrból áradó misztikus erőt.

 

Ősszel többen, a televízió képernyőjéről értesülhettek az örömhírről, hogy a hat éves kisfiú, Csárdás Robika, rákos betegségéből teljesen felgyógyult. Az orvosi vélemény szerint „inoperábilis” – műthetetlen volt. Hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála, ezért keresték meg a szellemi gyógyítót. Az Ő segítségével, gyógyult meg a gyermek, a halálosnak ígérkező betegségből. A televízió riporter Hajdú Péter, maga sem akarta elhinni a megtörtént, és orvosi leletekkel dokumentált csodát. Ennek bizonyságául felkérte Kovács - Magyar Andrást, hogy a kamerák előtt, vállalja el beteg emberek élő műsorban történő, helyszíni gyógyítását. A válasz: igen volt.

 

Kovács – Magyar András Szentkúton

Kovács – Magyar András

 

A televízióban több mint kétezer-ötszáz, önkéntes jelentkezőből hívták be, az első ötven embert a stúdióba. 25 éve süket hölgy hallott újra. 8 éves kislány 4,5 dioptriás szemüvegét tette le, és olvasta a táblát szemüveg nélkül. Nyaki gerincsérves beteg, aki évek óta nem tudta mozgatni a kezét, perceken belül tökéletesen mozgott. Gerincsérves 65 éves hölgy nem tudott állni, amikor a stúdióba érkezett, azonban az egyszeri kezelést követően, évek óta először, újra felegyenesedett, fájdalom nélkül járt és hajolt.

 

Egy 28 éves fiatal hölgyet az édesanyja kísért be a stúdióba, mivel sem ülni, sem állni nem tudott. Másfél éve vizsgálták, kezelték, de orvosilag megoldani az Ő gondját sem lehetett. A fiatal hölgy kínjai között várt a csodára. Kovács úr megvizsgálta és megállapította, hogy egy halott ember szelleme szegődött az ifjú hölgyhöz, mintegy másfél éve. Első hallásra szinte hihetetlennek tűnt a beteg számára, amit hallott. Ezután kérte Kovács urat, segítsen neki ebben a megoldhatatlannak tűnő problémában.

 

Az itt rekedt szellem túlvilágra segítését követően, szinte másodperceken belül teljesen eltűntek az ifjú programozó matematikus hölgy fájdalmai, gondjai. Ő volt, aki a leghitetlenebbül érkezett, és aki a műsort követően legutoljára távozott a stúdióból, mert mindenkivel meg akarta osztani a misztikus csodát, amit átélt. Édesanyja csodálkozott leginkább, aki másfél éve eredménytelenül segítette lányát orvostól-orvosig. Most gyermekével együtt átélhette ő is a szellemi gyógyítást.

 

A stúdióba érkezett 50 beteg problémái a tv-nézők szeme láttára, kivétel nélkül javultak, a legtöbben teljesen meggyógyultak. Ezzel az égi kiáradó erővel találkozhatnak azok az érdeklődők is, akik folyamatos országos turnéján, Magyarország nagyvárosaiban felkeresik a gyógyítót előadásain. Országszerte és Budapesten, az Energia Gyógyító Központban, a szellemiségét képviselő legtehetségesebb tanítványai, követői segítenek a rászorulókon.

 

Táltos masszázs

Táltos masszázs

 

Táltos Iskolájában tanítja a szellemi tudásra, gyógyításra éhezőket. Ahogy Kovács úr szokta mondani: Valahol belül, a lelkünk mélyén, sokunkban él egy csodálatos kép az élő, megbocsátó, áldásosztó Jézus Urunkról. Az Ő szellemét hívhatjuk segítségül, ha igazán szándékunkban áll letenni múltunk nyomorúságát, tehetetlenségét, és el akarunk indulni egy új szellemi úton.

 

„Segíts magadon, Isten is megsegít.”

Melyek azok a dolgok, amelyek a „segíts magadon” részt jelentik?

Ezekre a kérdésekre kapnak választ a gyógyítóhoz, és a munkatársaihoz érkezők. Azok az emberek, akik a segítő jó szándékot megfogadják, és hajlandóak az életvitelükön maguk is változtatni, kérhetik a szellemi segítséget. Legtehetségesebb tanítványai, a Kovács úr által vezetett Elit Klub keretében juthatnak az örökérvényű, misztikus bölcsességekhez és sajátíthatják el a valódi Életelixír tudásának csodáit. Ők a szellemi nemesség iskolájának tagjai.

 

Mindazok a kedves olvasók, akik szeretnének erről a világról többet tudni, keressék bizalommal Kovács úr Energia Gyógyító Központját és honlapjait az interneten.

 

H-1143 Budapest (XIV. kerület)

Tábornok út 11/a. 1. emelet / 11. ajtó

(A 2. metró Stadionok megállónál)

Telefon: +36-1-222-3186, +36-1-251-4983

 

Honlapok:

www.taltos7.hu

www.szellemvilag.hu

www.csodalatosgyogyulasok.hu

www.kovacsmagyarandras.hu

 

A Sikeres nők cikke letölthető itt: pdf-ben!

Gyógyító kurzuson