Kovács - Magyar András

Kovács – Magyar András az EZO TV-ben - 2010. november

429Megtekintés

Az elmúlt hetekben 3 alkalommal az Ezo Televízió élőadásos éjszakai műsorának vendége volt Kovács – Magyar András. A műsor keretében, élő telefonkapcsolattal lehetőség nyílt a nézők számára tanácsot, segítséget kérni testi - lelki - szellemi gondjaikkal kapcsolatban a szellemi gyógyítótól.

- Évekig vártam arra, hogy a kezembe kerülhessenek olyan berendezések, amelyekkel a bioenergetikának, a szellemi gyógyításoknak az eredményeit be tudjuk mutatni. Hála Istennek ma már vannak olyan amerikai, francia, orosz fejlesztésű gépek, amelyek a legmagasabb szintű űrtechnikát használják. Olyan diagnosztikai készülékeim vannak, amelyek 5 perc alatt egy teljes analízist csinálnak az emberről. Megmutatják a pszichoszomatikai, lelki problémákat, a gerincproblémákat, hol melyik csigolya van elmozdulva, beállva, bemeszesedve. A kezeléseink után egy újabb 5 perces teljes diagnózissal megmutatja a gép, hogy mennyit javult az állapota a beteg embereknek. Ez egy dinamikus berendezés. Így minden bioenergetikus, szellemi gyógyító munkája lemérhető. A berendezéssel az orvos eredményessége is lemérhető. A gyógyszerek valós gyógyító hatása is lemérhető. A gép pontosan megmutatja, hogy az érrendszerünkben, szívünkben, a szervezetünkben, a pszichénkben milyen változások történnek.

 

Tekintse meg a november 11. műsort:

 

 

- A másik gép, ami a birtokomban van, egy teljes szervi kivizsgálást tud adni. Minden szervet meg tudja vizsgálni, a vesét, prosztatát, beleket, a csontokat. Meg lehet állapítani, mi a gondjuk a szerveknek. Pontos diagnózist lehet felállítani. Ezzel a géppel, rezgésekkel, energiákkal gyógyítani is lehet. Természetesen, a külső energiákkal is gyógyítunk, néhány kezelés után vissza lehet ellenőrizni, mekkora az eredményesség. Én mindig nagyon eredményorientált voltam, hiszen az emberek azzal a bizalommal jönnek hozzánk, hogy valahonnan valahová eljuthassanak, egy olyan módszerrel, amit ma a hivatalos orvostudomány nem ismer. . Mindig feltárom a betegség okait (földsugárzások, lelkiség, kapcsolatok, szellem), ezekre rávilágítok, javítjuk, utána energiákkal, szellemi erővel, vagy ma már a legmodernebb számítógépes technikákkal gyógyítunk, nagyon eredményesen.

 

 

Tekintse meg az októberi műsort:

 

 

 

 

 

 

 

Kovács – Magyar András a médiában.