Kovács - Magyar András

Kovács - Magyar András az EZO TV-ben 2010. december

473Megtekintés

Kovács – Magyar András 2010. decemberében 3 alkalommal volt az EZO Televízió vendége.

Tekintse meg filmjeinket:

„Minden embernek van egy energiatere, belső energiája és külső kisugárzása. Ha valaki éjszakánként egy vízéren, vagy egy Hartmann zónán fekszik, az energiaterét megsérti ez a földsugárzás. Kiszolgáltatottan, energia nélkül maradunk. Nagyon komoly betegségeket, hosszan tartó krónikus problémákat szokott ez okozni. Az orvostudomány ezekkel a problémákkal nem nagyon tud mit kezdeni. Magyarországon a beteg emberek 85%-a krónikus beteg. Ezek hátterében meghúzódik a földsugárzás. Tény, hogy nagyon sok pszichoszomatikus probléma is van, de az energetikai probléma, mint egy faktor, mindig jelen van a betegségeknél.”

 

Tekintse meg a műsort:

 

 

„Fontos a szellemünk számára, hogy pihenjünk. Nagyon fontos az alvás, a mély alvás. Napközben, amikor az ember mély meditációs szintre le tud menni, a sejtjei meg tudnak nyugodni, meg tudnak békélni.

 

A betegségek hátterében gyakran vannak földsugárzások, de a rossz gondolatainkkal is elbánhatunk magunkkal. Azok az emberek, akiknek bőrbetegsége van, ekcéma vagy pikkelysömör, akiknek bélrendszeri problémájuk van, nemi zónában vannak problémái, az idegrendszerük túlfeszítésével okozzák maguknak a betegséget. Stresszelik a szervezetüket. Ebben a stresszhelyzetben a szívbe, a keringésbe, a tüdőbe nyomul a vér. Elvonja azoktól a szervektől a vért, az energiát, amelyek a vészhelyzetben szükségtelennek tűnnek. Ha valaki meditációban meg tudja nyugtatni a szervezetét, akkor ezek a szervek is újra kapnak vért, a bőrproblémák, belső szervi problémák meggyógyulhatnak.”

 

 

„Sokszor semmi közünk a hozzánk kötődött szellemhez. Van úgy, hogy családtag, ismerős kötődik élő személyhez. De sokszor egy idegen, pl. balesetben vagy öngyilkosság által elhunyt ember szelleme kötődik egy élő emberhez. Ekkor kialakul egy mentális kötődés, ha akarjuk, ha nem. Ha valaki eljön hozzánk, megnyitjuk a túlvilág kapuját, és elengedjük a szellemet.”

 

 

 

 

GYÓGYÍTÓ KÖZPONTUNK:

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet / 11. ajtó

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Telefonszámaink: +36.1.251.4983  vagy:  +36.1.222.3186