Kovács - Magyar András

Kovács-Magyar András az RTL Klub Reggeliben - Csodálatos gyógyulások

2493Megtekintés

Kovács-Magyar András az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége.
Téma: Meddőség csodálatos gyógyulása

- Köszöntjük vendégeinket: Kovács–Magyar Andrást, Sánta Józsefné Nórát és Dr. Pusztai Zoltánt. Önök ketten a gyógyult betegek közé tartoznak, lymphoma és meddőségi probléma oldódott meg.
 
- Nóra, mikor diagnosztizálták ezt a betegséget?
 
- 2002-ben. Elmondták, hogy sajnos ezt nem lehet gyógyítani, gyógyíthatatlan. Hatszor kaptam kemoterápiát, de a betegség mindig visszajött. A kórházban egy idős orvos mondta, hogy kimérethetném a lakást, mert valószínű, hogy földsugárzás felett van a fekhelyem. Így kerültünk Kovács–Magyar Andráshoz.
 
- Ön hitt korábban az ilyen típusú gyógyításban?
 
- Nem. De amikor az embert a halál szele megcsapja, mindent megpróbál.
 
- Zoltán, önöknél mi volt a probléma?
 
- 2000-ben született egy kislányunk. Akkor 3-4 éven belül terveztünk még egy babát. Szülész - nőgyógyász vagyok, de bármilyen kivizsgálás negatív eredményt hozott. Ennek ellenére nem „jött össze” a gyermek. Eltelt 3 év, amikor találkoztam Kovács-Magyar Andrással. Egy alkalommal egy szellemet engedett el a feleségemről, abban a hónapban pozitív eredményt hozott a terhességi teszt.
 
- Doktor úr, egy racionálisan gondolkodó szülész – nőgyógyász, hogyan dolgozza azt fel, hogy egy szellemet kellett elengedni ahhoz, hogy teherbe essen a felesége?
 
- Többszörösen bizonyított tény, hogy a világ nemcsak abból áll, amit érzünk, látunk, hallunk, tapintunk, fogunk. Sokkal elemibb részekből áll. Aki erre nyitott, fel tudja dolgozni, tovább tud lépni ebben az irányban.
 
- András, két különböző történetet hallottunk, amin Ön segíteni tudott. Hogyan lehet ilyen különböző problémákon ilyen sikeresen segíteni?
 
- Vannak megszokott módszerek, amik nagyon gyakran nem hoznak eredményt. Én 20 éve gyógyítok. A gyógyításnak 2 alapfeltétele van. Mindig az emberek energiarendszerét hozom helyre. Ezt megelőzi az ok feltárása: mitől omlik össze valaki energiarendszere, vagy kin van olyan „hatás”, amely nem engedi a szervezet megfelelő működését. Két alapprobléma szokott lenni: valaki földsugárzásban fekszik, vízérben vagy Hartmann zónában, vagy hozzátapad egy halott ember szelleme. Ez a halott ember szelleme nem engedi, hogy gyermek szülessen, vagy a halott ember szellemének földi életében elszenvedett betegsége rávetülhet az élő emberre. Ez a kiinduló pont. Ezután segítünk „apróságokkal”: energiával, gerinckezeléssel.
 
- Nem mindegy, hogy a hálószobában az ágyunk hogy van elhelyezve?
 
- Személy szerint 400 ezer ember auráját mértem meg. Ha most ide állítanánk ezer embert, mindenkinek el tudnám mondani, kinek hol lesz betegsége. Mindig ott betegszünk meg, ahol éjszaka legyengíti az embert a földsugárzás.
 
- Nóra, önöknél is át kellett helyezni a lakásban a fekhelyet?
 
- Igen. A nappali közepén alszom, de boldogan és egészségesen.
 
- Mennyi idő alatt oldódott meg az ön problémája? Mit szóltak az orvosok?
 
- Azt mondják, hogy azt csinálok, amit akarok, az életemmel én rendelkezem. Csodálják a gyógyulásomat.
 
- Az önök környezete megértette ezt, amikor siker koronázta a próbálkozást?
 
- Megoszlott a véleményük. Több kollégámról tudom, hogy a lakását kimérette, ez a téma érdekli. De ez az akadémiai orvoslásnak nem része, ezért csak csendben esik szó róla.

 
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com