Kovács - Magyar András

Kovács - Magyar András: Gyógyulások – csodák – szent helyek

526Megtekintés

Sok évi kutatómunkának, és az égi áldásnak köszönhetjük a Táltos Iskola gyógyító eredményeit.

Tanítványokkal egy olyan régi rendszert elevenítettünk fel, ami már az egyiptomi időkben, Mezopotámiában, Dél-Amerikában működött a gyógyítók kezében. Azok kezében, akik a szellemvilág sugallatait megfogadták, és a szellemvilág segítségét közvetítették.

 

 

Van egy gyógyító központunk, ahol olyan embereknek igyekszünk segíteni, akiknek krónikus problémáik, gerincbetegségeik, szem- és fülbetegségeik, és egyéb gyógyíthatatlan betegségeik vannak.

 

Van egy iskolám, ahol tanítom a gyógyítókat, a gyógyító munkára.

 

Nagyon sok hálás ember az életét, egészségét, az élet felfogásának megváltozását, a boldogságát köszönheti annak a tudásnak, melyet az égiek közvetítenek felénk. Ezekkel az áldott kezű és lelkű emberekkel nemcsak gyógyítunk, hanem olyan Szent helyeket ápolunk, szépítünk, hívunk újra életre, mely helyeken évezredeken keresztül a szellemvilág gyógyította az embereket.

 

Többször tartunk szert, igazodunk az égi törvényhez, gyógyítunk. Az emberek testi, lelki, szellemi csodákat élnek meg. A csodák hírét továbbviszik másoknak. Azok, akik mindezt hallják, erőt kapnak, reményt kapnak, eljönnek, hogy megtapasztalják a csodákat. Ezekből a csodákból igyekszünk átadni mindazoknak, akik keresik a reményt, a segítséget.

 

Ma nagyon sok ember hisz. Vannak, akik nem hisznek.

Mi igyekszünk meggyőződni azokról a dolgokról, amelyek természetesek. Milyen különös, a mai világban a természetes dolgokat csodának tartják. A mechanikus, elektronikus dolgokat, az ember általi művi beavatkozásokban hatalmas erőt, fantáziát, gondolatot vélnek felfedezni. Ezek a dolgok valóban erősítik az embert, de a legnagyobb erő, a hatalom, mindig az, ami bennünk van, amit mi meg tudunk élni, minden eszköz, külső beavatkozás nélkül.

 

Ennek a csodának, az öngyógyítás csodájának vagyunk a hordozói, hírvivői a XXI. században.

 

***

 

Tekintse meg a 2009. májusában - júniusában rendezett,

Táltos gyógyító és tanácsadó napokról készült filmünket: