Kovács - Magyar András

Kovács-Magyar András - Korszakalkotó találmány a Matrix Drops Computer

670Megtekintés
Kovács-Magyar András a VNTV-ben - Riporter: Jakab István
Tekintse meg a műsort:
 

A film forrása: VNTV
“Eddig az ember magával a természettel küzdött;
                     mostantól a saját természetével kell megküzdenie.” Gábor Dénes

Az ember kvantumfizikai értelemben egy csodálatos hullámmező. Egy adott személy energiamintája olyan egyedi, mint az ujjlenyomata. Minden egyes sejtünkben megtalálható a rólunk fellelhető összes információ. Egyetlen atomunkban ott van minden tudásunk.
 
Nagyon sok ember nincs tisztában önmagával. Az öntudatlan ember úgy hiszi, hogy minden úgy van jól, ahogy ő gondolja, ahogy ő tudja, és azt várja, hogy a világ alkalmazkodjon hozzá. Akik másoktól várja el a saját élete feletti felelősségvállalást, testi-, lelki gyógyulást, mentális útvesztőkből való felszabadulást -orvos, pap...- és nem saját érett személyiségüktől és életvitelüktől, azok egy eltorzult életfilozófia rabjai maradnak. Olyanok, akiknek az életét a másoktól való függés határozza meg.

Fel kell ismertetni az emberekkel saját céljaikat és saját értékeiket. A Matrix Drops Computer olvas az emberek energiamezőiben és képes felismerni a kezelhető és látszólag kezelhetetlen tulajdonságaikat, mentális-, lelki- és fizikai színtű elakadásaikat.
 
Elérhetőségünk:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com