Kovács - Magyar András

Kovács-Magyar András - RTL Klub - Irritábilis bélszindróma IBS csodálatos gyógyulása

1086Megtekintés
Kovács–Magyar András és Agócs Edit (irritábilis bélszindróma betegségből gyógyult) az RTL Klub Reggeli című műsorának vendégei. Tekintse meg a műsort:

- Edit, milyen tünetekkel jelentkezett az irritábilis bélszindróma betegsége?
 
- Több mint 25 évig küzdöttem ezzel a betegséggel és a tüneteivel. Ez egy hosszú idő volt. Állandó hasi fájdalom, levertség, fáradtság kísérte mindennapjaim. Az évek múlásával ehhez depresszió, és komoly izületi problémák is csatlakoztak.
 
- Ezek a tünetek más betegségekre is utalhatnának, hogyan derült ki, hogy ez pontosan IBS szindróma?
 
- Endoszkópos bélvizsgálatokkal, szövettani leletek támasztották ezt alá. Egy komoly májnagyobbodásom is kialakult, mert folyamatosan gyógyszereket kellett szednem. Elmondták, hogy az orvostudomány mai állása szerint ez a betegség nem gyógyítható, ezzel együtt kell élni…
 
- „Rögös út” vezetett a gyógyuláshoz. Édesanyám hallott Kovács–Magyar András gyógyító módszeréről. Elmentem kezelésre Kovács – Magyar András gyógyító központjába, a gyógyítókhoz. Másfél hét után intenzív javulás kezdődött az állapotomban. Egy hónap eltelte után úgy gondoltam, megpróbálom gyógyszer nélkül folytatni az életem. Ez másfél évvel ezelőtt volt. Elmúltak az izületi problémáim, a depresszív tünetek, a gyomorfájdalmak, a hasi fájdalmak. Hála Istennek!
 
- Első lépésként kifeküdtem a földsugárzásokból. Talpmasszázst kaptam, gerinckezelést és bioenergiát kaptam. A legutóbbi számítógépes vizsgálatok azt mutatták, hogy 4 éves biológiai sejtfiatalodást értem el.
 
- A stressz kezelése is alapvető ennél a betegségnél. Ebben én nagyon sok segítséget kaptam a gyógyítóktól. Szeretném megköszönni Kovács–Magyar Andrásnak, és a gyógyítóknak, hogy idáig eljutottam.

Elérhetőségünk:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com