Kovács - Magyar András

Matrix Drops mentette meg a háziméheket a pusztulástól

1161Megtekintés
Matrix Drops mentette meg a háziméheket a pusztulástólA méhészek szövetségének titkára számolt be saját méhállományának csodálatos megmentéséről, amit a Matrix Dropszok egy hónapos alkalmazásának köszönhet.
 
A kísérleteket és megfigyeléseket a szomszéd méhésszel együtt végezték. Egy hónapja tartó kezelést követően a kibontott kaptárokban ellenőrizték az atkával való fertőzöttséget. A Matrix Drops készítményekkel kezelt házi méhek kaptáraiban mindössze 20-50 db atkát találtak.

Majd ezt követően megvizsgálták a szomszéd méhész állományát, melyeket egy hónapon keresztül vegyszerrel kezeltek. A kaptárakat megvizsgálva, rengeteg atkát, legkevesebb 600-at és több kaptárban 1000-től is többet találtak.
Minden állományt dokumentáltak, amit Matrix Drops készítményekkel kezeltek. Az eredményeket igazolják az adagolásról és a felhasználásról készített felvételek. A méhész urak jelezték felénk, hogy személy szerint nagyon-nagyon boldogok és úgy látják a Matrix Dropszokkal kezelt állományuk is.
 
Örömteli levelük végén a következőket írták:
„Folytatjuk! Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű élményeket és szeretnék minél több, hasonlóan csodálatos eredményről beszámolni, ezért tevékenykedni és élni. Külön köszönjük, hogy Kovács úrék soha nem ígérgetnek, hanem cselekednek! Ősszel ott leszünk Kovács-Magyar András úr iskolájában. Szeretnénk az aura mérést és azoknak a láthatatlan világoknak a mérését elsajátítani, amit a magunk és méhcsaládjaink érdekében alkalmazni tudunk.
Hálás köszönettel: E. János és kollégája valamint az állatvilág legszorgalmasabb dolgozói”
 
Korábbi cikkünkben már írtunk a méheket jelenleg pusztító legnagyobb ellenségeikről:
Napjainkban a méheknek is lett egy különös, Ázsiából származó ellensége, az ázsiai méhatka (latin nevén: Varroa destructor). Egyes források szerint a méhek faját kipusztulás fenyegeti a végtelenül agresszív ektoparazitája – külső élősködője – kíméletlen szaporodásának következményeként.

A magyarországi agrárszektor 2017.07.27-én jelentette be, hogy az elszaporodott ázsiai méhatka által terjesztett vírusok miatt negyedére csökkent a hazai méhállomány száma.
 
Az elszaporodott ázsiai méhatka által terjesztett vírusok miatt negyedére csökkent a hazai méhállomány száma
A méhész urak leveléből is megtudhattuk, az ázsiai méhatkáról szóló fájdalmas hírek sajnálatosan módon igazak. A vámpíratkák rendkívül ellenállóak, a vegyszeres kezelésre sem reagálnak. Számtalan állományt a nagy fertőzöttség miatt, meg kell semmisíteniük, vagyis el kell égetniük a gazdáknak.
 
Mostanra egyre több méhész megtapasztalhatja a Matrix Dropszok rendkívüli áldását.
A Matrix Drops készítmények nem a hagyományos értelemben vett gyógyszerek, vagy gyógyhatású készítmények.
 
További idézet a fent említett cikkünkből:
A Matrix Drops programunk közös azokkal a kutatókkal, akik fáradhatatlanul dolgoznak a méhek megmentésén.
 
Itt szeretném bemutatni Önöknek egy új Matrix Drops készítményünket, melynek kísérleti kutatásai arra irányulnak, hogy a ma élő háziméhek erejét, lelkierejét, élettartamát megnöveljük. Figyelembe vettük a méheket fenyegető egyéb veszélyeket is, így a permetezőszerek hatásait, az antibiotikumokra való rezisztenciájukat, úgy a szervezetükben, mint a kolóniájukban.
 
Mai világban mindenki ígér és garantál valamit. Mi nem ígérünk, és nem garantálunk. Már az első napokban radiesztéziai módszerekkel mérhető a méhkaptárok auranövekedése. Mindazok, akik eljuttatják háziméh családjaikhoz a készítményeinket, felkérhetnek egy tapasztalt radiesztétát, hogy tegyen ellenőrző méréseket. Meg fognak lepődni! A kolóniák energia-kisugárzása a többszörösére nő a Matrix Drops készítményt alkalmazó gazdáknál.
 
Amilyen mértékben nő a méhek aurája, olyan mértékben nő az energiájuk, kisugárzásuk, életkedvük és a lelkierejük.
 
Alaposan figyeljék meg a Matrix Drops készítményeket fogyasztó méhcsaládok teljesítményét, hozamát és a fertőzöttségükben történő változást. Számoljanak be az eredményeikről, ahogyan a kísérletek során több méhész is megteszi. Az eredményeik továbbadása nagy segítségére lehet az elkeseredett méhészeknek, akik előtt egy új kapu nyílhat meg a kilátástalanság útvesztőjében.
 
A komplex készítményeink vízbázisúak, nem tartalmaznak semmilyen vegyszert és kémiai anyagot, csupán tiszta elemi információkat. Egy különleges kvantumfizikai eljárással készülnek.
 
A háziméhek részére ajánlott Matrix Drops készítményeknek két fajtája létezik:
Az egyiket naponta 2019-es Matrix Drops, míg a másikat, a 2020-as Matrix Dropszot havonta egyszer ajánljuk a háziméhek számára. Van, aki itatja velük a cseppet, néhányan itatóspapírra cseppentve teszik be a kaptárba. S mivel a szorgalmas rovarok minden idegen anyagot kihordanak a kaptárból, így az idegen papírt is. Ezen keresztül pedig kapcsolatba kerülnek az itatóson lévő MD cseppekkel. A Matrix Drops cseppek kiváló programhordozók, kis mennyiség is elegendő ahhoz, hogy a méhek aurájába bekerüljön.
 
Méhek - Matrix Drops
Elképzelhető másféle találékony módszer is, amivel a Matrix Drops készítmények méhekhez juttathatóak. Amennyiben szeretne többet megtudni találmányunkról, olvassa el a www.matrixdrops.com oldalunkat.
 
Minden érdeklődőt szeretettel várok a 2017. október 14-én induló iskolámban. Lehetőséget nyújtok a hallgatóknak, hogy elsajátítsák az auramérés gyakorlati fogásait és jártasságot szerezzenek a szemmel láthatatlan világok érzékelésében is.
 
oktató és feltalálóMatrix-Drops