Kovács - Magyar András

Mínusz 15 év három hónap alatt! * Hot Magazin

1569Megtekintés

A Hot Magazin Extra különszámában jelent meg:

Kovács – Magyar András bemutatja az új módszerét

A nemzetközi hírű gyógyító – akit gyakran világsztárok is felkeresnek – megfejtette a fiatalság titkát. Új étrendet dolgozott ki, amellyel, ha komplex módon a többi kezelése mellett alkalmazzuk, akár 15 évet is fiatalodhatunk.

 

- Az Energia Gyógyító Központunkban a komputereinknek köszönhetően szinte nem marad feltáratlan probléma. Alkalmazásukkal olyan betegségek hátterére is fényt derítünk, amelyek korábban rejtve voltak előttünk. A berendezések igazolják az orvosi, a természetgyógyász-, a spirituális, és egyéb gyógyító módszereket. Az első alkalommal felmérjük a hozzánk forduló jelenlegi állapotát – mondta el a Hot magazinnak Kovács – Magyar András. - Van egy NASA által kifejlesztett pszichoszomatika-berendezésünk is, amely képes az EKG-, EEG, és bioritmikus hullámok vizsgálatára. Megmutatja a vizsgálandó személy egészségi és pszichés állapotát, valamint korunktól függetlenül a szervezetünk biológiai életkorát. A vér-analizátor készülékünk, amely vérvétel nélkül 117 adatot vizsgál. Van egy nagy állapotfelmérő gépünk, amely megvizsgálja minden egyes szervünket. Betekintést ad genetikai adatállományunkba, feltárja örökletes betegségeinket. Ezek a komputerek orvos-diagnosztikai készülékek, amelyeknek a segítségével tudom igazolni a sejtfiatalító programunkat is.

 

„A módszerrel szinte minden sejtünk új életre kel.”

 

Tihanyi Tóth László és Hajdú - Sarka Kata

A programnál elengedhetetlenül szükséges, hogy az ember megváltoztassa addigi gondolkodásmódját. Ezt követően András mindenkit megtanít a bioritmikus energiáik felismerésére és a velük való bánásmódra.

 

- Emellé kidolgoztam egy három hónapos speciális étrendet, amellyel megszabadulhatunk a szervezetben lévő káros baktériumoktól, vírusoktól, és nem kívánatos gombáktól. A módszerrel szinte minden sejtünk tehermentesül és új életre kel. Több évtizedes tapasztalataim vannak a módszer hatékonyságáról. Csodálatos látni, ahogy néhány hónap leforgása alatt megszépülnek, megfiatalodnak a hozzánk fordulók. A mérési eredmények 8, 10, 15 év sejtfiatalodást is mutattak a tesztcsoportokban.

 

A különbségek abból adódnak, hogy a módszert részben, vagy egészben tették-e magukévá azok, akik részt vettek a programban. András szerint ugyanis kétféle beteg létezik: az egyik azt kívánja, hogy meggyógyítsák, a másik mindent megtesz azért, hogy meggyógyuljon és elérje a teste a kívánt állapotot. Az utóbbiak azok, akikkel képesek voltak világhírű eredményeket felállítani.

 

Több magyar sztár is kipróbálta a kúrát, és mindegyikük esetében jelentős eredményeket sikerült elérni. A Barátok közt sztárja, Tihanyi Tóth Csaba – aki egyébként személyes jó barátja is Kovács – Magyar Andrásnak -, sőt a színész édesapja és édesanyja is részt vettek a kúra egy részében. És nem csak ők.

 

- Hajdú - Sarka Kata esetében bizonyítottan 4 év, Galambos Lajos művész úr esetében pedig több mint 8 évnyi sejtfiatalodást értünk el a kúrával. – mesélte Kovács – Magyar András.

 

Kovács – Magyar András – Táltos masszázs

Az Energia Gyógyító Központban sokféle problémára megoldást találhatnak a gyógyulni vágyók

 

 

Kovács Péter

Kovács Péter

 

Továbbviszi a családi hagyományt

 

Kovács Péter, Kovács – Magyar András fia szintén elsajátította édesapja módszerét. Ő viszi tovább András birtokában lévő tudást. Péter természetgyógyászattal és mozgásterápiával foglalkozik. A híres Táltos masszázsban is jártas, így hozzá ugyanolyan bizalommal fordulhatnak a betegek, vagy a gyors fiatalodásra vágyók, mint az édesapjához.

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület)

Tábornok út 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu