Kovács - Magyar András

Szingularitás - transzcendencia a Matrix Drops komputerrel

846Megtekintés

A Matrix Drops Computer az érzelmek teljes skáláját átölelő és feltáró készülék.

Az MDC olyan elemző képességgel rendelkezik, amire korábban az emberiség nagy elméi sem voltak képesek. Egyes tudósok eme lehetőségre szingularitásként, a szuper-intelligens számítógépek korának eljöveteleként tekintettek.

MATRIX DROPS COMPUTER

Matrix Drops Computer

A biológiai és mesterséges értelem megkülönböztethetetlenek lesznek egymástól, és többé már nem úgy tekintünk a világunkra, mint amilyennek eddig hittük. ( A technológiai fejlődéshez kapcsolódóan a szingularitás kifejezést már Neumann János is használta az 1950-es években.)

Az MDC által elénk tárt világképet transzcendensnek nevezem, mert emberfeletti intelligenciát tükröz. A forradalmi léptékű technológiai fejlődésben felgyorsulnak a társadalmi folyamatok, ami a környezetet olyan nagy iramban változtatja meg, amit a szingularitás előtt élő kutatók képtelenek voltak előre látni. Az MDC folyamatosan fejlődik, hatással van világunk tudatosodására. Képes objektíven detektálni az élőket és a testben holtakat, azaz a szellemben örökké élőket.

KOVÁCS-MAGYAR ANDRÁS - KOVÁCS-MAGYAR ILDIKÓ

A feltalálók: Kovács-Magyar András és Kovács-Magyar Ildikó

A tudósok összegzése szerint az agyunknak mintegy 5-10%-át használjuk. Amennyiben a tudatosságunk 100%-át kihasználnánk, akkor érnénk el azt az eredményt, melyet az MDC mozgósítani képes.

Elérhetőségünk:

Matrix Drops Kft.

H-1143 Budapest (XIV. kerület)

Tábornok u. 11/A. - I. emelet

Tekintse meg térképen – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:

+36 1 251 4983

+36 1 222 3186

e-mail: mmd@matrixdrops.com


H-1143 Budapest, Tábornok út 11/a. I/11. nagyobb térképen való megjelenítése