Kovács - Magyar András

Új út a lelki és szellemi önismeret felé - belépés egy új dimenzióba

1210Megtekintés

CSAK A NŐKNEK MAGZIN
Beszélgetés Kovács-Magyar Andrással

Festői környezet, harmónia, különleges növényvilág és kedves fogadtatás várja azt a látogatót, akit az a megtiszteltetés ér, hogy Kovács-Magyar András gyógyító fogad. Nemrégiben a Csak a Nőknek Magazin munkatársai jártak Nála.
 
MATRIX DROPS COMPUTER – Kovács-Magyar András és Ildikó
 
Aki érdeklődik az egészséges életmód és az alternatív gyógyításban rejlő események iránt, bizonyára hallott már a villamosmérnökből neves gyógyítóvá vált Kovács-Magyar Andrásról, aki korszakalkotó, „léleklátó” Matrix Drops Computert fejlesztett ki. A komputer javaslatait figyelembe véve az emberek nagy sikereket érnek el. Beszélgetésünk bepillantás enged a feltaláló szellemi fellegvárába.Cikksorozat keretében ismerkedhetnek meg a Matrix Drops Protokoll módszerével és a Matrix Drops készítmények hatásmechanizmusával. A világkiállításokon nagy sikert elérő komputeres önfeltáró módszer, mára nemzetközi hálózattá nőtte ki magát. A kezelőbarát készülék mindenki számára érthető. Jelenleg homeopaták, pszichológusok, pszichiáterek, lelki tanácsadók, és otthoni használat céljából több igényes család alkalmazza a Matrix Drops Computert. Tényszerűen vetíti elénk az eddig szubjektívnek vélt érzelmi-, lelki-, gondolati görcseink okait, téveszméinket, ezen túlmenően pedig pszichoszomatikai felismeréseket tár az alkalmazója elé, megoldási javaslatokkal.
 
Hárman ülünk és beszélgetünk Kovács-Magyar András békés, finom eleganciával berendezett fogadójában. Őt kérdezzük életútjáról, gondolkodásmódjáról, szellemi módszereiről. Első kérdésünk mi lehetne más, mint az:
 
- Hogyan lesz egy racionálisan gondolkodó mérnökből a lelki gyógyítás és a szellem embere?
 
- Pályafutásomat valóban mérnökként kezdtem, de hamar úgy éreztem, kalitkába vagyok zárva, amikor én szárnyalni szeretnék. Rengeteget dolgoztam, amikor egyszer egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Az orvos injekciókat adott, amitől javulgattam egy ideig, majd újból és újból kínozni kezdtek a tünetek. Ekkor már foglalkoztatott, miként lehetne véglegesen megoldani a gerincproblémámat. A sors a segítségemre sietett. Rátaláltam egy idős úrra, aki rövid idő alatt rendbe hozta a derekamat. Komoly tüdőproblémámat a fekhelyem káros földsugárzásból való elhelyezése, és az ezt követő szellemgyógyászati módszer oldotta meg. Mindezek, az addig soha nem halott lehetőségek igazán elgondolkodtattak fiatal mérnökként.
 
MATRIX DROPS 7. Érzék
 
Így indultam el huszonöt évvel ezelőtt a gyógyítás felé vezető különös utamon, amiben a hangsúlyt a láthatatlan világainkból eredő oki tényezők feltárása kapta. Tanultam, kutattam, miközben bejártam a világot és igyekeztem minél több tapasztalatot megszerezni. Nemcsak régi gyógyászati módszerek rejtelmeivel, hanem keleti filozófiákkal, vallásokkal és eltitkolt valós történelemi tényekkel is megismerkedtem. Módszereim lényege kezdettől fogva, megértetni az emberekkel a számukra szükséges változtatások fontosságát. „Segíts magadon, az Isten is megsegít.”
 
Munkáim során felhasználtam a biológia, a kémia, a kvantumfizika legújabb ismereteit és mindehhez segítségül hívtam a szellemtudományt.
 
- Ön, mint férfi, aki köztudottan harmonikus, jó kapcsolatban él feleségével, látja-e, megtapasztalta-e a férfi és női agy közötti működés különbségét?
 
- Nem tudok jelentősebb különbséget tenni férfi és nő gondolkodásban, amennyiben hasonló szellemi fejlettségi szinten vannak. Szeretem, ha a nő- igazán nőies, kifinomult, elegáns és egyben lelki társ is. Ha már a gondolkodásról beszélünk… Ma már senki nem vonja kétségbe, hogy minden létező dolog anyagi és rezgés formában jeleníti meg az általa hordozott információkat.
 
- Tudjuk, hogy sokat tanult és tanul, de ez másokkal is előfordul, mégsem születnek bennük olyan újszerű gondolatok, ötletek, mint Önben? Ehhez mégiscsak kell valami plusz, valami „isteni” szikra?
 
- Az égiek sugallata indított el a kutatásaim során. A szellemvilág létezését az emberek nagy része valamilyen formában már megtapasztalta élete során, legfeljebb nem tudatosult bennük. A telepátia nem más, mint élő személyek szellemei közötti kommunikáció.
 
Carl Gustav Jung a világhírű pszichológus szintén figyelmeztette az embereket, hogy a téveszmékben élnek. A téveszmékből pedig ki kell mozdítani a szellemet. Mindenki számára nagy kérdés ki ő, honnan jött és hová akar eljutni? Megalkottam egy, a világon egyedülálló komputert, amely az emberek „lelki” rezdüléseit képes detektálni és értelmezni, ezen keresztül pedig lelki tükröt mutat az érdeklődők számára.
 
- Ennek a tudásnak nem nagy a felelőssége?
 
- Csak azoknak segítek szellemi illetve fizikai síkon, akik erre megértek. A változást csak a változtatatás hozhatja meg az életünkben, amihez belátásra van szükségünk. Egyetlen módszert sem lehet valakire rákényszeríteni. A legtöbb ember a problémáit másokra, a körülményekre, a külvilágra hárítja. A Matrix Drops Computer objektivitása elénk tárja a bennünk lévő saját és külső oki tényezőket.
 
Kovács-Magyar András
 
Mindig igyekeztem felhívni az emberek figyelmét a téveszméikre, amire ma már a komputerünk is képes. Amennyiben nem tesszük meg a szükséges változtatásokat a felfogásunkban, nem következhet be változás az életünkben sem. Sok a világban a gyűlölet, az irigység, az elutasítás, a megbocsájtási képtelenség… Mindezek végül elpusztítja azt az embert, aki gyakorolja a felsoroltakat.
 
A Matrix Drops Protokollunk az étkezési tanácsok betartására szintén ajánlatot tesz. Tudományos kutatások bizonyítják a gluténmentes étkezés előnyeit (búza, rozs, árpa, zablisztből készült kenyerek, tésztafélék), antigének, a tej és a tojásfehérje elhagyását az étrendből. Szintén kerülendő élelmiszer a finomított cukor és a margarin.További egészségkárosító források a hormonkezelt húsok. Az olajban sült ételek – transzzsírok- helyett az évezredeken keresztül jól bevált mangalica sertés zsírja és a vaj javasolt. A koleszterint szintünk egyensúlyát az hidegen sajtolt olajok és a halak fogyasztásával tudjuk biztosítani. Fontos lépés a lakások káros földsugárzásainak felmérése. Ezek alatt a lehetséges vízereket és a Hartmann-zónákat értem. A fekhelyek földsugárzásmentes helyre történő elhelyezésével, számtalan probléma szinte önmagától megoldódik. Amennyiben ezeket az alapvető lépéseket megtettük önmagunkért, jöhet a következő lépcső, a lelki bajok gyökereinek és a téveszméinknek a feltárása.
 
- Eddig tartott beszélgetésünk első része. A következőkben olvashatnak: a szellemvilágról, információs világunkról, a Mátrix Dropszról.A harmadik részben pedig a legnagyobb titokról, az igazságról.
 
 
CSAK A NŐKNEK - Kovács-Magyar András 2014.09.10.