Különös eseteink

„Saját szememmel láttam a szellemeket”

2939Megtekintés

Teljesen tökéletes ésszel bíró ember vagyok.
Saját magam is alig akartam elhinni, amiket láttam. Itt a lakásomban, három különböző szellem tartózkodott. El is mondtam rögtön a menyemnek és a fiamnak.
 
Az egyik szellem egyszer úgy ébresztett fel, hogy itt ült velem szemben az ágyamnál és annyira szuggerált, hogy amikor kinyitottam a szemem, azt láttam, hogy szék sem volt alatta, mégis tudott ülni. Nagyon barátságosan mosolygott rám, és amikor észrevette, hogy reszketek és félek, eltűnt hirtelen.
 
Egy következő alkalommal azt tapasztaltam, hogy a szobámnál a szellem átment a másik szobába. Azt hittem, besurranó, mert még azt is láttam jól, hogy kék színű a zakója, és a nadrágja is más színű. Leugrottam az ágyból és futottam utána majd kiabáltam a húsz éves unokámnak, hogy jöjjön és segítsen nekem. Mire ideért hozzám, a szoba közepén egyedül álltam. Akkor jöttem rá, hogy nem besurranó, nem élő ember volt, hanem egy szellem.
 
Ugyancsak ebben a szobában történt, hogy amikor lefeküdtem vasárnap délután 3 óra tájékán, tv nézés közben azt láttam, hogy az ágyon egy kisgyerek fekszik. Ez egy kicsi, göndör, gyönyörű vörös hajú, vörös szeplős gyerek szellem volt, aki nem ért az ágy végéig. Amikor látta, hogy meglepődök, rám nézett mosolyogva, majd eltűnt.
 
Nagyon különleges volt az a szellem is, akit besurranónak hittem. Ez egy magas fiatal férfi szellem volt. Amikor utána mentem, azt láttam, hogy a bal kezében egy virágcsokrot tartott, mégpedig mezei virágot. Ez olyan virág volt, amit én 15 évesen a réten szedtem.
 
Mondtam a menyemnek, hogy ezt a virágot biztosan nekem hozta azért, mert próbáltam a Szűzanyát kérni, hogy ezeket a szellemeket segítse át a túlvilágra. Mondhatni azt, hogy a kontaktusteremtést a szellem így hálálta meg. Megmondom őszintén, hogy reszketek mindig, amikor a szellemekkel találkozok. A Jó Isten biztosan segít nekik, hogy elkerüljenek a túlvilágra.
 
Mindenkinek azt mondom, hogy nem a szellemektől kell félni, és most már én is tudom, inkább az élő emberektől!
Köszönöm szépen!
 
 
                                                                                     
Telefonszámunk: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186