Különös eseteink

Megjelent az édesapám szelleme

2162Megtekintés

Hegedűs Mária által sikerült édesapám létközben rekedt szellemét a túlvilágra juttatni.
Hárman voltunk testvérek. Édesapám, míg élt, nagyon szeretett engem. Nagyon kötődtem hozzá, már gyermekként is. Már húsz éve meghalt.

Tekintse meg filmünket:

 

Másfél évvel ezelőtt volt egy olyan élményem, amikor láttam édesapámat az Oktogonon, a villamoson ülni. Én a járdán voltam, hirtelen a villamosra néztem, láttam, hogy ő ott ül. Őt láttam, még a ruházata is olyan volt, amilyet ő szokott viselni. A hajviselete és a kis szakálla is édesapámra utalt. Tudom, hogy ő volt!
 
Egy másik alkalommal az utcán, a gyalogosok között láttam őt. Már majdnem utánaeredtem, hogy megkérdezzem, hogy került ide ennyi év után. Végül mégsem volt bátorságom megszólítani. Elment.
 
- Megismerte őt? Biztos, hogy ő volt?
 
Biztos vagyok benne, hogy ő volt. A magassága, a ruházata olyan volt, mint édesapámé, mint ahogy az utolsó éveiben láttam őt. A kis kockás ingje volt a kedvence, az volt rajta ezen alkalommal is.
 
Sajnálom, hogy akkor nem szólítottam meg. Azóta nem fordult elő ilyen jelenség. Most, a szellem elengedés szertartása után úgy érzem, hogy elengedtük egymást. Édesapám szelleme a túlvilágra jutott. Mindenkinek a saját útját kell járnia. Kicsit nehezen, de elváltunk. Nagyon szépen köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, Szentjeinknek és Hegedűs Máriának.

 

Hegedűs Mária

 Hegedűs Mária, kezében:

Kovács-Magyar András dvd filmje: Szellemünk örökké él Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A  I. emelet
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com
 

Nagyobb térképre váltás