Különös eseteink

Megjelent az édesapám szelleme

1830MegtekintésHegedűs Mária által sikerült édesapám létközben rekedt szellemét a túlvilágra juttatni.

Hárman voltunk testvérek. Édesapám, míg élt, nagyon szeretett engem. Nagyon kötődtem hozzá, már gyermekként is. Már húsz éve meghalt.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Másfél évvel ezelőtt volt egy olyan élményem, amikor láttam édesapámat az Oktogonon, a villamoson ülni. Én a járdán voltam, hirtelen a villamosra néztem, láttam, hogy ő ott ül. Őt láttam, még a ruházata is olyan volt, amilyet ő szokott viselni. A hajviselete és a kis szakálla is édesapámra utalt. Tudom, hogy ő volt!

 

Egy másik alkalommal az utcán, a gyalogosok között láttam őt. Már majdnem utánaeredtem, hogy megkérdezzem, hogy került ide ennyi év után. Végül mégsem volt bátorságom megszólítani. Elment.

 

- Megismerte őt? Biztos, hogy ő volt?

 

Biztos vagyok benne, hogy ő volt. A magassága, a ruházata olyan volt, mint édesapámé, mint ahogy az utolsó éveiben láttam őt. A kis kockás ingje volt a kedvence, az volt rajta ezen alkalommal is.

 

Sajnálom, hogy akkor nem szólítottam meg. Azóta nem fordult elő ilyen jelenség. Most, a szellem elengedés szertartása után úgy érzem, hogy elengedtük egymást. Édesapám szelleme a túlvilágra jutott. Mindenkinek a saját útját kell járnia. Kicsit nehezen, de elváltunk. Nagyon szépen köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, Szentjeinknek és Hegedűs Máriának.

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária, kezében:

 Kovács – Magyar András 24. filmje: Szellemünk örökké él

 

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu