Különös eseteink

Szellem okozta a nyomasztó érzést az új lakásban

2346Megtekintés

Most költöztünk be az új lakásunkba. Amikor először léptem be új otthonunkba, nagyon nyomasztott engem valami.

Éreztem, hogy nem vagyok egyedül, gondoltam szellemek vannak itt. A régi lakásunkban is történtek olyan dolgok, amit nem lehet megmagyarázni. Például a pohár a konyhában a pulton állt, és láttuk, hogy egyszerűen leesett anélkül, hogy bárki megérintette volna. Máskor a magas földszintes ablakunkon kopogtattak háromszor. Lányaimmal összenéztünk, és éreztük, hogy ez megint egy rajtunk kívülálló dolog. Tudom, hogy a gyerekek is sejtenek, vagy talán látnak valamit.
 
A jelenlegi otthonunkba nem volt jó érzés bejönni. Először nem is akartam megvásárolni, választhattam volna egy kellemesebb lakást is, de érdekes módon, mégis ez mellett döntöttem. Ezt annak tudom be, hogy a szellemek talán érezték, hogy én segíteni fogok rajtuk.

A szellemvilág létezésében hiszek, és biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, hogy így döntöttem. Ezt megelőzően kisorsoltuk, hogy melyik lakást vegyük meg, és mindhárman egységesen ezt húztuk ki. December elején költöztünk be, és éjszakánként üvegpattanást és különböző zajokat hallottunk, annak ellenére, hogy nem lakik mellettünk senki. Reggel leellenőrizem, hogy nem a hörcsögnél lévő üveg pattant-e meg, de az változatlan maradt.

A szellemek elengedése után teljesen megkönnyebbültünk, és kellemesebb légkör alakult ki. Mindig hittem a szellemek létezésében, és nagyon köszönöm, hogy megoldást nyújtottak nekünk abban, hogy nyugalmas, békés, meghitt otthonunk lehessen.
Köszönettel: Katalin
 
Hegedűs Mária, kezében: Kovács-Magyar András 24. filmje: Szellemünk örökké él
 
 
 Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A  I. emelet
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com
 

Nagyobb térképre váltás