Különös eseteink

Vibráló energianyaláb formájában láttam a szellem megjelenését

1598Megtekintés
Fiam gyermekkorában látta a szellemeket, én akkor még nem hittem el, de ma már tudom, hogy léteznek.
Egyszer, egy éjszaka felébredtem, majd azt tapasztaltam, láttam, hogy egy vibráló energianyaláb - amit nem tudok máshoz hasonlítani, mert nem volt alakja, formája - Olyan volt, mint egy nagyobb labda, hangtalanul, keresztülvonult a szobán.

Nem sokáig mertem nézni, mert őszintén bevallva, nagyon megijedtem tőle. Ugyanezt, már a kisebbik lányom is megtapasztalta. Ő is felébredt éjszaka a szobájában és hasonlót látott, mint én. Egy harmadik alkalommal szintén felébredéskor egy női fehér alakot láttam, aki mozdulatlanul állt az ágyunk sarkánál.
 
A fiam kisgyermekkorábban szintén látta a szellemeket, de akkor nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget. A Táltos honlapokat gyakran nézem, ezért ma már tudom, hogy másoknak is vannak ilyen jellegű tapasztalatai.
 
A kisfiam 8 – 10 év körüli lehetett, amikor nagyon nehezen tudott elaludni. Szobája ajtaja kicsit nyitva volt. Sírva fakadt, és azt kérdezte tőlem, hogy átmentem-e itt az ajtó előtt az előszobán, és hogy mi van rajtam. Ő egy női alakot látott, majd megbeszéltük, hogy nem én voltam az. Megnyugtattuk, hogy nem láthatott semmit. Többször voltak ilyen jellegű tapasztalati, megérzései. Ma már tudom, hogy gyermekem a szellemeket látta. Fiam egyébként nagyon nyitott most is a szellemvilág történeteire.
 
Néha viccelődünk is a szellemeken, például, ha kiejtek egy tárgyat a kezemből, vagy valamit elrontok, akkor azt mondom: „ne szórakozzatok velem, menjetek innen!”
 
Köszönjük Kovács – Magyar Andrásnak, hogy általa lehetőségünk nyílt házunk felszentelésére így idegen szellemek nem zavarják otthonunk nyugalmát!
 
Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!
A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.
 
 
Címünk, telefonszámunk:
 
H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet
(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)
Tel.: 0036.1.251.4983 vagy 0036.1.222.3186