Szellem-elengedés

A szellem rám ruházta negatív érzéseit

450Megtekintés

Egy ideje különféle problémáim voltak. Dühkitörés - nagyon kellemetlen hisztériás rohamok - indok nélküli sírás és depresszió volt rám jellemző.

Meg akartam halni, sokszor rossz érzések jöttek elő belőlem, amiktől szerettem volna már megszabadulni.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret!

 

 

Korábban is jártam a Táltos módszerrel gyógyítóknál és tudtak rajtam segíteni. Hegedűs Marikánál voltam és most is őt kerestem fel, hogy nézze meg, van–e velem szellem, és ha van, akkor engedjük útjára.

 

Egy szellem volt hozzám kötődve. Egy fiatal, földi életében öngyilkosságot elkövető lány szelleme volt velem, akinek a negatív érzéseit mindig éreztem, ez már nagyon kellemetlen volt számomra. A hozzám kötődött szellemet átsegítettük a túlvilágra. Hegedűs Mária által Szentjeink és Kovács – Magyar András szellemei segítettek, hogy megszabaduljak ettől a kellemetlenségtől.

 

Még az utolsó pillanatban is éreztem, hogy a szellem nagyon erősen kapaszkodott a mellkasomba, nem akart megszabadulni tőlem. Úgy gondolom neki jobb lesz a túlvilágon. A szellem - elengedés után sokkal könnyebben érzem magam. Biztosan helyre állnak majd azok a dolgok, amelyek az utóbbi időben kellemetlenek voltak számomra.

 

Szeretném megköszönni Kovács–Magyar Andrásnak, Máriának és Szentjeinknek és az angyaloknak a segítséget. Köszönöm!

 

Hegedűs Mária Sárospatakon

Hegedűs Mária Sárospatakon

 

Táltos