Szellem-elengedés

Álmatlanság – fáradékonyság szűnt meg a szellem elengedése után

442Megtekintés

Két hónappal ezelőtt észrevettem, hogy valami megváltozott bennem. Fáradékony lettem, éjszaka nem tudtam aludni.

 

Nem tudtam felelősségteljesen intézni ügyeimet. Korábban ilyen nem fordult velem elő. Már kétszer jártam Kovács – Magyar András szellemi iskolájába. Ezért volt fogalmam arról, vajon mitől lehet ez.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

A sok álmatlan éjszaka és állandó nyugtalanság miatt eljöttem Hegedűs Máriához, hogy megkérdezzem, van-e rajtam szellem. Hegedűs Mária érzékelte, hogy egy szellem van hozzákötődve. Szeretném, ha ez a szellem a túlvilágra lenne küldve. Szeretném, ha újra magam lennék, szeretném úgy intézni dolgaim, ahogy kell, ahogy illik, ahogy nálam megszokott. Ennek egyedüli módja a hozzám kötődött szellem túlvilágra engedése.

 

A szellem - elengedés szertartása után:

 

Hegedűs Mária pár perccel ezelőtt engedte el rólam a túlvilágra a hozzám kötődött szellemet. Most hihetetlen megkönnyebbülést érzek, könnyedséget. Egy barátságos légkört érzek magam körül. Már nem érzem a szorító fájdalmat a gyomromban, nem érzem a bizonytalanságot. Újra magam vagyok, a biztosan állok a saját lábamon, elmúlt a szorongásérzésem.

                                            

Megemlítem, hogy van egy olyan ismerősöm, aki lelki gondjai miatt elmegyógyintézetbe került, már nem lehet rajta segíteni. Betegségének lehet egy ilyen oka is. Nagyon örülök, hogy Kovács – Magyar András megkapta ezt a lehetőséget a szellemvilágtól. Használjuk ki ezt a lehetőséget!

Nagyon szépen köszönöm!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

 

Érdeklődés – tájékoztatás:

Telefon: +36-1-251-4983, +36-1-222-3186

 

 

www.szellemvilag.hu/szellem-elengedes