Szellem-elengedés

Az anyós szelleme

739Megtekintés

Trombózist és mellékvese elégtelenséget diagnosztizáltak nálam. A kolleganőm segítségével kerültem Kovács – Magyar András Gyógyító Központjába.

 

Otthon nem tudtam megmaradni egyedül a lakásban, mert éreztem, hogy van velem valaki vagy a lakásban van valaki. Szélzúgásokat, furcsa hangokat tapasztaltam a lakásban, és körülöttem. A születésnapomon éjszaka egy órakor kitört az ablaküveg. A férjem fölébredt a csörömpölésre, kiszaladt az erkélyre, és azt mondta, hogy itt van az édesanyja, aki már évekkel azelőtt meghalt.

 

Másnap éjjel leesett egy kép a falról úgy, hogy senki nem ért hozzá. Akkor úgy éreztem, hogy valaki van a lakásban. Eljöttem a Hegedűs Máriához, aki elmondta, hogy egy fiatalasszony szelleme tapadt hozzám, aki sclerosis multiplex betegségben halt meg. Ez a szellem a férjem édesanyja volt. A vérképemet is ő rendezte így, tehát átvettem ezeket a rezgéseket. Számomra ez azért volt furcsa, mert én soha nem ismertem őt, soha nem volt vele kapcsolatom. Amióta átsegítettük az anyósom szellemét a túlvilágra, sokkal jobban érzem magam. Változtattam az életstílusomon és az étrendemen is.

Köszönöm szépen!

 

Tekintse meg Kovács – Magyar András szellemvilággal kapcsolatos filmjeit -

kattintson a képre:

 

Kovács – Magyar András

 

Tekintse meg új honlapunkat: www.matrixdrops.com

 

Tájékoztatás:

Tel.: 0036.1.251.4983 vagy 0036.1.222.3186

 

Címünk:

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)