Szellem-elengedés

Az édesapa szelleme a túlvilágra jutott

572Megtekintés

Zsuzsa vagyok, Amerikából érkeztem. Édesapám három héttel ezelőtt halt meg.

Az egyik barátomtól hallottam a Táltosok tevékenységéről. Elhatároztam, hogy felkeresem Hegedűs Máriát, aki majd segít majd édesapám szellemét a túlvilágra juttatni.

 

Azért is jöttem el, mert egy érdekes dolog történt velem nemrég:

Egyik reggel, amikor még félálomban aludtam, az ébredés pillanataiban, amikor még nem voltam teljesen ébren, úgy éreztem, valaki leül az ágyam szélére. A párnámra és a takarómra egy súly helyezkedett. Nem tudtam felemelni a takarót. Olyan érzésem volt, mintha lebegtem volna. Rendkívül különös volt, soha nem volt még ilyen élményem.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Miután felébredtem és kinyitottam a szemem, hirtelen megszűnt ez a jelenség. Megtudtam, hogy édesapám szelleme látogatott meg. Szerettem volna a szellemét elengedni, a túlvilágra juttatni. Hegedűs Marika segítségével, a szellem – elengedés Táltos szertartása folyamán sikerült elbúcsúznom édesapámtól, a szelleme a túlvilágra jutott.

 

Hozzám is kötődött egy számomra idegen, életében 35 éves korában elhunyt ember szelleme, a szellem – elengedés folyamán ő is a túlvilágra távozott.

 

- Édesapád szelleme nem volt hozzád kötődve, csak elkísért. Milyen érzés volt, amikor elbúcsúzott Tőled a szelleme, mielőtt átment a túlvilágra?

 

- Nyugalmat éreztem. Megjelent előttem az arca. Gondolatban átöleltem. A sírás folytogatott, de utána megkönnyebbültem.

 

- Említetted, hogy édesanyádnak különös álmai voltak édesapád halála előtt, amikor beteg volt.

 

- A közeli rokonaink, barátaink, akik korábban elhunytak, édesanyám álmában látomásszerűen megjelentek. Amikor meghal valaki a hozzátartozóink közül, édesanyám álmában a nagyszülei megjelennek, megnyugtatják őt, hogy ne féljen, minden rendben lesz, ilyenkor mosolyognak. Ez a jelenség történt akkor is, amikor édesapám meghalt. Köszönöm szépen!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

Címünk:

 

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet / 11. ajtó

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Telefonszámaink:

+36.1.251.4983

+36.1.222.3186