Szellem-elengedés

Az elhunyt nagymama szelleme unokájához kötődött

789Megtekintés

A nagymama 33 évvel ezelőtt balesetben halt meg. Életében többször akart öngyilkos lenni, családja egészen mostanáig azt hitte, hogy öngyilkosságot követett el.

 

- Julika, szellem kötődött hozzád. Beszéltünk arról, hogy a férjed meghalt. Említetted, hogy láttad az ő szellemét. Hogy történt ez?

 

- Vártam haza a lányomat, az ablaknál álltam. Ahogy kifelé néztem az ablakon, megláttam, abban az öltönyében jött, amelyikben el lett temetve. Az ablaktól kb. 100-150 méterre eltűnt, egészen odáig jött.

 

TEKINTSÉK MEG FILMÜNKET!

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Volt olyan eset, amikor éjszaka arra ébredtem föl, hogy zörgetett az ablakon és beszólt:

 

- Mamikám alszol?

 

Fogtam magam, kimentem az utcára. Esőben, körbejártam a házat. Ez lehetetlennek tűnt. Visszafeküdtem. Férjemnek szívműtétje volt, a billentyűje úgy ketyegett, mint az óra. Volt, hogy arra ébredtem fel, hogy ketyeg mellettem. Felkeltem, elkezdtem tapogatni, hogy ott-e van. Ezután egy ideg-összeroppanást kaptam. Nagyon sokáig, három hónapig jártam orvoshoz. Ezután kezdett ez nekem megszűnni. Ha ez nem velem történik, nem hittem volna el.

 

- A férjed szelleme át tudott menni a túlvilágra. Egy elhunyt nő szelleme hozzád volt kötődve, aki balesetben hunyt el. Ennek a szelleme, míg élt, voltak öngyilkos gondolatai. Te azonnal ráismertél.

 

- Igen!

 

- Hogy érintett ez Téged? Meglepődtél?

 

- Nagyon meglepődtem! Az apai nagyanyám volt az! A kukoricaföldön halt meg. A mai napig abban a tudatban voltunk, azt gondoltuk, hogy ő öngyilkos lett, nem balesetben halt meg. Halála balestnek lett megállapítva, megbotlott egy kukoricaszárban, beesett a traktor alá, és úgy halt meg. Mi úgy éreztük, hogy öngyilkos lett.

 

- Most, miután átsegítettük nagymama szellemét a túlvilágra, megtudtuk, hogy nem volt öngyilkos, balesetben halt meg.

 

- Ez egy nagy megnyugvás számomra.

 

- Jobban érzed magad?

 

- Igen, sokkal jobban!

 

Hegedűs Mária

 

Hegedűs Mária

 

 

TALTOS_ISKOLA_banner_475.jpg