Szellem-elengedés

Csodálatos gyermekáldás – 6 ujjal született a kisleány

4961Megtekintés

Gyermekáldásra vártunk, ami nem következett be. Egy ismerősömtől megkaptuk Kovács–Magyar András irodájának telefonszámát.

Én vízér-Hartmann földsugárzások csomópontjában feküdtem, ami a meddőség alapja. Hiába próbálkoztunk volna, ott gyermekáldás soha nem következett volna be. Kimérettem a lakást és áttettük a fekhelyünket földsugárzás-mentes helyre.
 
Eljöttem Hegedűs Máriához, aki levette rólam a létközben rekedt szellemet. Közölte velem, hogy 3 hónap múlva gyermekáldás fog bekövetkezni és ez így is történt. Itt van a gyermekem, aki természetes úton fogant. Egyetlen egy hormonkészítményt nem vettem be, ez annak a hatása, hogy nem fekszem vízér-Hartmann csomópontban. Azóta is a lakást minden évben kiméretjük, és úgy helyezzük az ágyakat, hogy gyermekeinket se érje semmilyen geopatikus sugárzás.
 
Gyermekem születésénél történt egy érdekes dolog. Bejött a szülésorvos és közölte velem, hogy nekem táltos gyermekem született. A kislányom bal kezén 6 ujj található. Ez 6 egyedülálló ujjacska, amikben minden kis csontocska megtalálható.
Köszönjük szépen a segítséget!

 
Előzmények:

 

 

 

Kovács–Magyar András irodájának elérhetősége:

 
 Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
 

 

Csodálatos gyermekáldás