Szellem-elengedés

Fejfájás - elégedetlenség - rosszullét okozója volt a szellem

481Megtekintés

Mária vagyok. A Táltos központba azért jöttem, mert nem éreztem magam egészségesnek. Kiderült, hogy egy létközben rekedt szellem kötődött hozzám.

Önmagamat okoltam minden gondért, elégedetlen voltam. Bármit tettem, sosem voltam elégedett magammal. Hegedűs Marika a túlvilágra engedte rólam egy 60 éves korában elhunyt nő szellemét. Ezután teljesen megváltozott az életem. Elégedett voltam, rendeztem az életvitelem, nem morogtam mindenért. Kiegyensúlyozott lettem.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Második alkalommal vagyok itt. Családi gondjaim voltak, eljöttem Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz, segítséget kértem, hogy ezeket a gondjaimat át tudjam vészelni, meg tudjam oldani. Hegedűs Mária érzékelte, hogy egy életében öngyilkosságot elkövető hölgy szelleme kötődött hozzám. Az utóbbi időben fejfájás gyötört, egyre gyakrabban fájt a fejem. Tegnap a fejfájás már olyan erősen nyilvánult meg, mintha valaki kinyomná a szemem. A fájdalomtól nem tudtam megszabadulni.

 

A szellem-elengedés Táltos szertartása után a fejfájás panaszaim megszűntek. Nagyon hálás vagyok ezért. Örülök, hogy ilyen dolgokat meg tudnak tenni, hogy az ember egészségét és a jó közérzetét, a normális életét vissza tudják állítani.

 

Hálásan köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak, és tanítványainak.

 

Hegedűs.Mária és Kopcsányi.Ildikó

Hegedűs.Mária és Kopcsányi.Ildikó

 

 

Kovács–Magyar András