Szellem-elengedés

Fizikai – lelki gondokat okozott a szellem

605Megtekintés

Szellem elengedés szertartása után az optimizmusom a régi lett, elmúltak a negatív érzéseim.

Hat éve ismerjük családommal Kovács – Magyar András gyógyító módszerét és a gyógyítók munkáját. Voltunk a gyógyítóknál és nagyon sok segítségét kaptunk. A fekhelyünket kimérettük, de egy ideje úgy éreztem, hogy gondjaim vannak.
 
Tekintse meg filmünket:
 
 
Korábban nagyon sok betegségen mentem keresztül, de mindig sikerült kilábalni belőle. Nagyon optimista ember vagyok, mindig bíztam a gyógyulásomban és abban, hogy van kiút minden negatív élethelyzetből. Hosszú ideje viszont azt éreztem, hogy elvesztettem a velem született optimizmusomat és nem tudok megbirkózni sem a fizikai, sem pedig a lelki problémákkal.
 
Amikor Kovács – Magyar Andrástól hallottam a szellemekről, akkor kezdtem el gondolkodni, hogy talán rajtam is van szellem, ez akadályoz meg abban, hogy a nehézségeket megoldjam.
 
Később sógornőmről is kiderült, hogy egy szellem kötődött hozzá. A gyógyítók segítségét kérte. Amikor átsegítették róla a hozzá kötődött szellemet a túlvilágra, teljesen megváltozott az élete, elmúltak a negatív érzései és megint önmagára talált. Ezért úgy gondoltam, én is eljövök, és kérem a segítséget.
 
Hegedűs Mária segítségével 15 perce engedtük a túlvilágra a szellemet. Megkönnyebbültem! Már most érzem, hogy a szellem elengedése nagy segítséget fog jelenteni számomra, újra vissza fogok térni önmagamhoz, a saját énemhez.
Köszönöm szépen!
 
Hegedűs Mária a túlvilágra engedi a létközben rekedt szellemet
Hegedűs Mária
 
 
Telefonszámaink:
+36-1-2514983 vagy: +36-1-222-3186