Szellem-elengedés

Hisztériás hangulatot idézett elő a szellem

683Megtekintés

Egy ideje különféle problémáim voltak. Dühkitörés - nagyon kellemetlen hisztériás rohamok - indok nélküli sírás és depresszió volt rám jellemző. Meg akartam halni, sokszor rossz érzések jöttek elő belőlem, amiktől szerettem volna már megszabadulni.

Tekintse meg filmünket:

 

 

Korábban is jártam itt, tudtak rajtam segíteni. Hegedűs Máriánál voltam és most is őt kerestem fel, hogy nézze meg, van–e velem szellem, és ha van, akkor engedjük útjára.

 

Egy szellem volt hozzám kötődve. Egy fiatal, földi életében öngyilkosságot elkövető lány szelleme volt velem, akinek a negatív érzéseit mindig éreztem, ez már nagyon kellemetlen volt számomra. A hozzám kötődött szellemet átsegítettük a túlvilágra, hogy megszabaduljak ettől a kellemetlenségtől.

 

Még az utolsó pillanatban is éreztem, hogy a szellem nagyon erősen kapaszkodott a mellkasomba, nem akart megszabadulni tőlem. Úgy gondolom neki jobb lesz a túlvilágon. A szellem - elengedés után sokkal könnyebben érzem magam. Biztosan helyre állnak majd azok a dolgok, amelyek az utóbbi időben kellemetlenek voltak számomra.

 

Szeretném megköszönni Kovács – Magyar Andrásnak és Máriának a segítséget.

 

Hegedűs Mária – szellem elengedés

Hegedűs Mária

 

 

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186