Szellem-elengedés

Kapcsolat a szellemvilággal – 3. rész - Kovács-Magyar András

2743Megtekintés
Megdöbbentő esetek odaátról
Megjelent a Nők Lapja Ezotéria Misztika rovatában:

Sorozatunkban Kovács-Magyar András és tanítványai – akik kapcsolatban állnak a szellemvilággal - beszélnek a praxisukban megtörtént es
etekről.
Kovács-Magyar AndrásA szelíd kiscicát vadmacskává hergelte a szellem

Úgy éreztük, hogy szellemek vannak a lakásunkban. Voltak jelek, rendszeres drasztikus jelenetek a cicánkkal, aki eleinte huncutul játszadozott, majd ahogy tovább figyeltük őt, az volt az érzésünk, hogy egy láthatatlan lénnyel játszik. Felnéz rá, ugrándozik, mintha incselkedne vele, majd elkezd körbe-körbe futni a szobában egészen addig, míg ez a futkározás vad rohangálássá válik. A cica őrülten menekült a láthatatlan erő elől, rémülve kereste búvóhelyét az ülőgarnitúra mögötti sarokban és félve lesett kifelé, óvatosan körültekintve, hogy vajon üldözi-e még őt valaki?
 
Kerestük a választ, ki az, aki a szelíd kiscicából ilyen vadmacskát csinál percek alatt? A kutya is jelezte a szellemet, ugatta a láthatatlan lényt. Az unokáink gyakran emlegették, hogy a családtagokon kívül más is van a házban és a kertben. Többször is kérték: "Nagyi, húzd be a függönyt, mert valaki néz be az ablakon!"
 
Az unokák egy nap békésen játszadoztak a tágas konyhában, amikor a virágállvány tetejéről leesett egy cserepes virág, amely biztonságosan volt elhelyezve. Fizikai képtelenség volt, hogy magától lezuhanjon. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ekkor kértünk András segítségét. Amikor az itt rekedt szellemek átkeltek a túlvilágra, ismét áldás és békesség került otthonunkra.
 
 Kattintson a képre:
Megdöbbentő esetek odaátról  - Megjelent a Nők Lapja Ezotéria rovatában
A belém kapaszkodott szellem övsömört okozott
 
Nyaralásból hazatérve figyeltem fel arra, hogy mellkasomon viszkető, égő foltok jelentek meg, piros, foltos, kicsi hólyagokkal. A bőrgyógyász övsömört állapított meg. Antibiotikumot, hintőporos kezelést javasolt. Elmondta, hogy a testem többi részén is ki fognak jönni a kellemetlen foltok és csak azután kezdek majd meggyógyulni. A gyógyulási idő minimum két hónap, de hosszabb ideig, akár fél évig is elhúzódhat. Valóban, napról napra terjedt a kiütés. Több éve már a Szellemi Iskola hallgatója vagyok. Sokszor megtapasztaltam, hogy ha Kovács-Magyar András gyógyító módszerét választom, akkor biztos, hogy eredményesen és gyorsan meggyógyulok.
 
A bőrgyógyász elmondta, hogy az övsömör kialakulásában legtöbbször erős fizikai, vagy idegi megterhelés játszik szerepet. Egyik sem volt jellemző rám, mert kipihenten és lelkileg feltöltődve tértem haza a nyaralásból. Az orvosi diagnózist követően felkerestem a Szellemi Iskolát, hogy megtudjam, van-e esetleg szellem rám tapadva, mivel sok betegség okozója akár ez is lehet. András elmondta, hogy egy nagyon rosszindulatú női szellem kapaszkodott a mellkasomra. Valószínű, hogy a nyaralás alatt ,,kapcsolódott hozzám". Hamarosan átsegítették ezt a szerencsétlen itt rekedt szellemet a túlvilágra. Másnap már nem terjedtek a foltok a testemen, és a hólyagok elkezdtek leszáradni, majd 4 nap múlva nyoma se volt az övsömörnek.

Kattintson a képre:
Kapcsolat a szellemvilággal – 3. rész - Kovács-Magyar András


A szellem kísértetjárást csinált a saját temetéséből


Leányom egy éjszaka, amikor kiment a mosdóba, térdelő alakot látott az ágya mellett. Tudta, hogy nem álmodik, érezte, hogy nézi őt valaki. Már korábban gyanítottam, hogy vannak a lakásban láthatatlan szellemek. Gyakran csoszogás hallatszott, mintha járkálnának a lakásban, a konyhából hangok, beszélgetés hallatszott. Megörültem, hogy a leányom is megérezte az itt rekedt szellemek jelenlétét, így végre valakinek elmondhatom azokat a furcsa dolgokat, amiket korábban én is tapasztaltam. Sem az orvos, sem a pap nem hitt nekem, és segíteni sem tudtak. Ezek után kértünk segítséget András úrtól. Ő volt az, aki átsegítette a házban rekedt szellemeket a túlvilágra. A szertartás végén elmeséltem neki, mit tett édesapám a halála után.
 
Édesapám kedves, mindig vicces ember volt. Amikor még élt, kért néhány dolgot a majdani temetésével kapcsolatban, de a rokonok nem vették ezeket komolyan. Azt kérte, ha meghal, ne a harangozó, hanem a tanító húzza meg a harangot, aki az ő legjobb barátja volt. Ne a pap temesse el, csak tegyék be a sírba, de úgy, hogy onnan is hazafelé nézzen.
 
(A temetőnkben ugyanis úgy helyezték örök nyugalomra a holtakat, hogy a falunak háttal volt a fejük, így a fejfájuk is.) Amikor apám meghalt, temetését ugyanúgy szervezték, ahogyan a faluban szokás volt, nem vették komolyan szavait, vagy elfelejtették, vagy nem törődtek vele. Ő azonban holtában is gondoskodott arról, hogy kívánságai teljesüljenek, megviccelte a temetésére összesereglett embereket. Az történt ugyanis, hogy amikor a harangot meghúzták, miközben utolsó útjára kísérték, elszakadt a harangkötél. A harangozó gondosan összekötötte az erős kötelet, párszor még megkondult a harang, majd leszakadt az egész.
 
A temetésen harangozni illik, kötél viszont már nem volt. Ezért a tanító, aki apám legjobb cimborája volt, felmászott és ő kongatta a harangot a toronyban. Tudták a rokonok és a búcsúztatásra összesereglett emberek, hogy ez a furcsa dolog nem véletlen, így mindenki nagyon izgatott lett. Főleg azok az emberek, akik a koporsóját vitték a sír felé. Már majdnem odaértek, amikor az egyik ember megbotlott, nem tudták megtartani az egyensúlyt, így a koporsó nagy lendülettel berepült a kiásott sírba. Azonnal felcsapódott a koporsó teteje, a nagy lendülettől felült apám halott teste, és ekkor vették észre, hogy "véletlenül" fordítva volt a koporsóba téve a teste, mert arccal hazafelé nézett. Az összesereglett emberek halálra rémülten futottak haza, még a pap is! Így teljesült az apám minden kívánsága!
 
Most már tudom, hogy csupán a test halála létezik és a szellemnek örök élete van. A szellem "kis időre" visszavonul, hogy felkészüljön következő életére.


Szellemek az étteremben
 
Étterem tulajdonosa vagyok, ami mellett van egy kis kerthelyiség is. A Gyógyító Központnál dolgozók segítségét kértem, mert állandó viták, nézeteltérések, és feszült légkör volt érezhető az éttermemben. Úgy gondoltam, hogy talán szellemek okozhatják ezeket a problémákat. A Szellemi Iskola módszereiről már nagyon sok jót hallottunk, ezért kértük a segítségüket. Kiderült, hogy négy szellem vendégeskedett nálunk már hosszú ideje, köztük öngyilkos szellemek is voltak. A szellemelengedés óta a légkör nyugodt, kellemes, a vendégek szívesen maradnak, nincsenek nézeteltérések, veszekedések.
 
 
A szellem jól érezte magát a masszázsfürdőben
 
Egy város melletti pusztán lakunk. Több jel mutatott arra, hogy szellemek vannak a portánkon. A csendben beszédet hallottunk a másik szobából, ahol nem volt senki. Vagy mégis? Többször magától bekapcsolt a masszázsfürdő. A gyermekszoba ajtaját gyakran nyitogatta valaki, és a kisfiunk többször látott fehér ruhás árnyat elsuhanni. Az ő szobájában is történtek fizikailag megmagyarázhatatlan esetek. A CD-ket mindig gondosan elrakta, mégis a szőnyegen találta őket. Volt, amikor mindez a szeme láttára rendeződött át. A gyakori szellemjárás miatt kértünk segítséget.
 
Amikor az itt rekedt szellemek átkerülhettek a túlvilágra, azonnal világosabb, melegebb lett házunkban. Mindenki megkönnyebbülten sóhajtott fel. Azóta is béke van, pedig több hónap telt el.
Forrás: Nők Lapja Ezotéria - Misztika
 

A szellemek jelenléte Matrix Drops Computerrel is mérhető:
Tekintse meg cikkünket - kattintson a képre:

A szellemek jelenléte Matrix Drops Computerrel is mérhetőKovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A.
I.emelet / 11. ajtó
(Az M2 metró Stadionok megállójánál)
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
e-mail:
 
Irodánk a térképen: