Szellem-elengedés

Katona szelleme okozta a szörnyű álmokat

810Megtekintés

A televízió élőadásos műsorát nézve, Kovács – Magyar Andrással telefonon értekezve megkérdeztük, van-e szellem a lakásunkban. Azt a választ kaptuk, hogy két szellem van nálunk.

Furcsa dolgokat tapasztaltunk a lakásban. Van egy olyan szobánk, ahová sem a cicánk, sem a kutyánk nem mert bemenni. Ez nagyon zavart bennünket. Gyakran előfordult, hogy leesett egy–egy váza a földre.

Tekintse meg filmünket:

 

 

Szerettük volna ezt az állapotot megszüntetni, ezért megkértük Hegedűs Máriát, jöjjön el hozzánk, segítse a túlvilágra a lakásunkban lévő szellemeket. Fény derült arra, hogy miért voltak az elmúlt időszakban „erőszakos” álmaink. Nagyon rossz álmaim voltak, amelyekben én szadista módon viselkedtem az emberekkel, holott a valós életben nem ilyen vagyok.

 

Hegedűs Mária megállapította, hogy abban a szobában, amelybe korábban a cica és a kutya nem mert bemenni, egy háborúban elhunyt katona szelleme volt, aki míg élt, szadista hajlamai voltak. Úgy látszik, e szellem befolyásolása által álmodtam olyan szörnyű dolgokat, hogy álmomból felébredve, azokon nagyon elcsodálkoztam. Még gondolataimban sem gondoltam soha olyanra, amit álmaimban cselekedtem!

 

Hegedűs Mária áldást kért lakásunkra, a túlvilágra engedte a lakásban lévő szellemeket. Ez nagy megkönnyebbülést jelentett nekünk, békesség és nyugalom kötözött a lakásunkba. Most nagyon jól érezzük magunkat otthonunkban.

 

- Megnézzük azt az ajtót, amely mellett állt a katona szelleme. Amikor megállapítottuk, hogy a katona szelleme itt állt az ajtóban, az ajtó csukva volt. Az ajtóra Önök ragasztották a katona képét?

 

- Nem, azt az előző lakástulajdonos ragasztotta oda.

 

- Ön ebben a szobában aludt. Miket álmodott még?

 

- Álmaimban gyilkoltam….

 

- Úgy, mint egy katona?

 

- Hát, csak a szörnyűségekre emlékszem, amit álmaimban műveltem. Különféle viták alkalmával fegyverrel gyilkoltam. Ezek a rossz álmok nagyon szörnyűek voltak. Nem tudtam napirendre térni, – még a családom sem – hogy én ebben a „koromban” ilyen szörnyűségeket álmodom.

 

- Említette, hogy tárgyak is leestek a földre. Ez a konyhában történt?

 

- Igen! A konyhapolc tetején lévő váza esett le! Egy nagy váza volt, amely csukott ajtónál mindennemű külső hatás nélkül egyszerűen leesett, legurult. A másik konyhapolcról egy szabályosan elhelyezett díszüveg minden külső hatás nélkül leesett és „ripityára” törött.

 

- Mit tapasztalt még itt a konyhában?

 

- Amikor itt munkálkodtam, olyan érzésem volt, mintha egy „füstcsík” elvonult volna mellettem. Ezt úgy a „szemem sarkából” láttam. De amikor határozottan odanéztem, nem láttam semmit. Már kezdtem kételkedni a látásomban. Leginkább az volt a furcsa, hogy amikor a kiskutyánk bejött ide, menekülni kezdett, majd elbújt. Akkor még nem tudtuk elképzelni, hogy miért bújik el. A cicánk sem mert belépni ebbe a szobába, be sem lehetett őt ide vinni. Ha bevittük, úgy visított, hogy ki kellett őt engednünk. Egyszerűen nem bírt megmaradni a kényelmes szobában.

 

Hegedűs Mária – szellem kísértet túlvilágra engedése

Hegedűs Mária

 

Tájékoztatás:

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

Címünk:

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

www.szellemvilag.hu

 

 

Katona szelleme okozta a szörnyű álmokat

 

Táltos Online – ba: